Ποια Μακαμπι Χάιφα,δύο νίκες.
Σε περίπτωση αποκλεισμού πέφτει γιαούρτι μαζί με τον κεσε.
Ο Μαρινάκης φαίνεται ότι δεν είναι διατεθιμένος να ρίξει λεφτά ο στόχος του είναι μόνο το (ανύπαρκτο) ελληνικό πρωτάθλημα και αυτό μόνο για τα λεφτά των ομίλων του ΤΛ...εγώ προσωπικά προτιμώ η ομάδα να αποκλειστεί από το να μπεί σε ομίλους και να εισπράτει 5αρες ενώ ο Μαρινάκης τσεπώνει τα λεφτά.
Ποια Μακαμπι Χάιφα,δύο νίκες.
Σε περίπτωση αποκλεισμού πέφτει γιαούρτι μαζί με τον κεσε.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κάποια στιγμή θα ήθελα να μου πείτε ρε παιδιά ποια είναι ακριβώς η αντίληψή σας όσον αφορά στο "ο Μαρινάκης ρίχνει λεφτα". Ας πούμε με νούμερα, για να καταλάβω κι εγώ, να συννενοούμαστε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
john syggel (15-06-22), panahs7 (15-06-22), pirateeeeeee (15-06-22)
100 χαρτιά μπάτζετ, είναι λίγα - πώς το λένε;;; Εμείς, εδώ μέσα έχουμε 2-3 που βάζουν περισσότερα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (15-06-22), giovanni#10 (15-06-22), john syggel (15-06-22), pirateeeeeee (15-06-22)
στα θετικα εχουμε το δευτερο ματς εντος.Στα επισης αρνητικα δεν υπαρχει καμια αρσεναλ στα προκριματικα να περνουσαμε με καναν ευκολο αντιπαλο![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
giovanni#10 (15-06-22), john syggel (15-06-22), voskos_7 (16-06-22)
Ήμουν αισιόδοξος μέχρι που είδα οτι έχουν προπονητή τον Μπαράκ Μπαχάρ, είναι πολύ καλός στο να φτιάχνει σοβαρές, συμπαγείς ομάδες. Καθόλου τυχαίο οτι είχαν 10 χρόνια να πάρουν πρωτάθλημα και αφού τους ανέλαβε το 2020 πήραν 2 σερί. Μας έχει αποκλείσει στο παρελθόν όταν ήταν στη Χάποελ Μπερ-Σεβά.
Δεν ξέρω αν σε έχουν ενημερώσει τελευταία, αλλά δεν μπαίνεις απευθείας πλέον στους ομίλους, πρέπει να περάσεις 4 γύρους (3 λόγω συγκυριών). Τα λεφτά των ομίλων πως θα τα πάρει, θα μπει νύχτα στα γραφεία της Uefa?
Εν τω μεταξύ έχει πλάκα που λένε ότι ρίχνει στην Νότιγχαμ και τα 200εκ άλλοι θα του τα δώσουν.
pirateeeeeee (15-06-22)
Από τη στιγμή που ενίσχυσή τους είναι ο Σούντγκρεν, φαντάζεστε για τί θηρίο μιλάμε...
Τα πράγματα είναι απλά: Αν είναι να ιδρώσουμε για να περάσουμε αυτούς και να αγκομαχήσουμε να περάσουμε τους αμέσως επόμενους, δεν είμαστε για εκεί και δεν φταίνε οι μεταγραφές που δεν έγιναν, γιατί για να κάνουμε ομάδα για τη συγκεκριμένη διοργάνωση θέλαμε άλλη εντεκάδα, οπότε έτσι κι αλλιώς, δεν προλαβαίναμε, από τον Ιανουάριο να τους είχαμε κλείσει. Αν σε έναν μήνα έχει κλείσει η μεγάλη τρύπα στα δεξιά, που καλύπτεται από το "δεν ξέρω - δεν απαντώ" της οπισθοφυλακής και ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο κέντρο, για να ξέρουμε τί έχουμε ώστε να βρούμε τί λείπει, όλα τα υπόλοιπα γίνονται.
drizzt (17-06-22)
Ο Σουντγκρεν πάντως είναι καλύτερος από ότι έχουμε εμείς στην ίδια θέση.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Γιατί δεν τον έχεις εσύ ήταν: Ας τον είχες, να ανεβαίνει αργά και να μη περνάει σέντρα (να πατήσει περιοχή ούτε λόγος) και τα λέγαμε...
john syggel (17-06-22)
Ο Ραφήνια πολύ καλύτερος του είναι και από τη στιγμή που βάζουμε μέτρο τον Λαλά, καταλαβαίνει κανείς ότι δεν κάνει ούτε αυτός.
drizzt (17-06-22)
drizzt (17-06-22), giovanni#10 (17-06-22)
Εδώ άλλοι γράφανε σχόλια στο ενδιαφέρον για το Μπάλντοκ οτι σιγά το παλτό και ο Λαλά είναι καλύτερος.
Γι' αυτό μη δίνετε βάση στο "λαο", το 90% δεν ξέρει ούτε ποιο είναι το καλάμι και ποιο το κουντεπιε.
Ενώ αν το τελευταίο τους το πεις "κορδόνια" θα το καταλάβαιναν: Μην περιμένετε από τον κόσμο να ξέρει μπάλα, γιατί δεν είναι δουλειά του και να ξέρει - το βασικό είναι αυτοί που τον ενημερώνουν να μην είναι κωλομπαράδες και να μιλάνε βάσει αυτών που βλέπουν και όχι βάσει του τί υποψιάζονται ότι θα αρέσει στον εκάστοτε εκπρόσωπο της διοίκησης.
Δεν είναι μόνο τα σχόλια φιλάθλων και οπαδών δυστυχώς. Σχεδόν όλοι όσοι αρθρογραφούν και κάνουν κριτική στα αθλητικά είναι άσχετοι. Ή τέλος πάντων όσο σχετικός είναι ένας οποιοσδήποτε ράντομ στο δρόμο που βλέπει ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας που μπορεί να κάνει μια στοιχειωδώς σοβαρή ανάλυση και να γράψει μια άποψη του στυλ, έτσι έπαιξε η Α ομάδα, αυτό προσπάθησε να κάνει ο προπονητής, αυτή τη λογική έχει η αλλαγή που έκανε, κλπ. Μια επεξήγηση του τι είδαμε και γιατί. Αντίστοιχα και όταν αναφέρονται σε παίκτες. Στην καλύτερη να κοιτάξουν πόσες ασίστ και γκολ είχαν στο παρελθόν, άντε και να βρουν και κανένα φόρουμ όπως εδώ καλή ώρα για να πάρουν μια εικόνα τι γράφουν 5-6 άτομα που τον βλέπουν συχνά. Γι' αυτό έχω τη σταθερή ευχή "καλή ανεργία". Άμα πεινάνε ας βρουν να κάνουν κάτι άλλο που έχει κάποιο κοινωνικό όφελος.
john syggel (17-06-22), panahs7 (17-06-22)
πολύ σωστός
πουθενά μια ανάλυση πραγματική
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Josimar (17-06-22)
"Ξεκιναει σημερα ο 1ος γυρος των προκριματικων του uefa champions league. H περσινή έκπληξη του Europa Conference League, Μπορντό Γκλιμτ, αντιμετωπίζει την Κλάκσβικ από τα Νησιά Φερόε την Τετάρτη, σε ένα από τα σκανδιναβικά ντέρμπι του γύρου. Ένα τέτοιο είναι και η αναμέτρηση της πρωταθλήτριας Σουηδίας Μάλμε με την πρωταθλήτρια Ισλανδίας Βίκινγκουρ, που διεξάγεται την Τρίτη."
Ψήνετε; Μιλάμε για ματσαρες!
Βικινγκουρ φανατικά
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
john syggel (05-07-22)
drizzt (05-07-22)
Bookmarks