Μπραβο Μπουχαλακη μαλακα. Μονος σου και δεν μπορεις να στοπαρεις
Μπραβο Μπουχαλακη μαλακα. Μονος σου και δεν μπορεις να στοπαρεις
τσαμπα καρτες
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Η Φερεντσβαρος 2-0.Λεω εγω.
κοιτα σεντρα που εβγαλε ο μπουχαλοαμπαλος!!
Γαμήθηκε το παιχνίδι με τον μαλάκα. Είχαμε όλα τα υπόλοιπα και τώρα υπάρχει και εκνευρισμός.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
chainsaw (27-07-22)
σεντρες ξυραφι στο υψος του πουτσου
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Χοντρεεεεεε ολα καλα στην Αγγλία??
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
τα εχουμε ολα εβαλαν και τον καρκινοπουστα για διαιτητη
—John Lennon
Nα δουμε ποσα λεπτα θα κρατησει καθυστερησεις. Πλακα θα'χει να δωσει 2 λεπτα
Μασουρας κ μπουχαλακης τον μπουλο
Gtakis (27-07-22)
Faithful (27-07-22)
Σοβαρά ρωτάω, έχουμε κάνει σουτ στην εστία;
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Ο φορτουνης στην έξοδο κ δεκάρι ο Δανός κλοουν
drizzt (27-07-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-07-22)
Πες μου τι έχει κανει
Και τωρα αλλαγη σε 4-4-2 με τον Βαλμπουενα να κραταει την μπαλα για ωρες και να κανει γιομες. Ετσι για να κλειδωσει ο αποκλεισμος
Faithful (27-07-22)
ευτυχως που δεν υπαρχει φορτουνης ή καποιος αλλος στο κεντρο ικανος να δημιουργησει.Παναγια μου τι θα βλεπαμε.
—John Lennon
Πέδρο Μαρτινς ΟΕ ΟΕ ΟΕ
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks