πολύ νωρίς
πρέπει να έχεις τουλάχιστον 3-4 μήνες αγρανάπαυση
- 14 Ιουνίου έναρξη προετοιμασίας.
- 22 Ιουνίου ως 30 Ιουνίου, στο THERME GEINBERG στα σύνορα Αυστρίας - Γερμανίας - δεύτερο στάδιο - φυσική κατάσταση.
- 30 Ιουνίου μεταφορά στο Σάλτσμπουργκ στο GUT BRANDLHOE, όπου έκανε η Λίβερπουλ προετοιμασία τα τελευταία δυο χρόνια.
- 22/06 - 02/07 θα έχουμε φιλικά με Ριντ, Κρακοβία, Σλάβια Πράγας, Σάλτσμπουργκ, και δύο με χαμηλότερης δυναμικότητας, ΤΒΑ.
- 2 Ιουλίου αναχώρηση για Ελλάδα, δύο φιλικά 9 και 11 Ιουλίου με το δεύτερο πρόβα Champion's League.
Σκεφτόμουν όλη τη σεζόν που πέρασε πως φέτος τουλάχιστον θα κάνουμε σωστή προετοιμασία, αλλά πρόσφατα συνειδητοποίησα πως έχουμε nation's league και μετά, το Νοέμβρη, διακοπές διοργανώσεων για το καταραμένο χειμερινό Μουντιάλ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drizzt : 01-06-22 στις 17:44
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
πολύ νωρίς
πρέπει να έχεις τουλάχιστον 3-4 μήνες αγρανάπαυση
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Ο Σεσημασμένος Προβοκάτορας, ο Πάνος και ο Σταύρος ξεκίνησαν στο θέμα της διοίκησης...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Όχι φυσικά - θα παίρναμε μεγαλύτερο ποσοστό από τα πακέτα του Βαγγέλη, για να δυσφημίζουμε αυτόν που μας τα έχωνε πριν έρθει.
drizzt (27-05-22), giovanni#10 (27-05-22), john syggel (27-05-22)
Ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα βρεθεί από τις 22 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου στην Αυστρία, ανακοίνωσε τις ώρες και της ημερομηνίες των έξι φιλικών του βασικού σταδίου προετοιμασίας του.
- 24 Ιουνίου: Ριντ (19:00)
- 25 Ιουνίου: Φορτούνα Ντίσελντορφ (19:00)
- 27 Ιουνίου: Κρακοβία (19:00)
- 29 Ιουνίου: Σλάβια Πράγας (19:00)
- 1 Ιουλίου: Αρμίνια Μπίλεφελντ (16:30)
- 2 Ιουλίου: Ζάλτσμπουργκ (16:30)
Φιλικα καθε μερα;Θα ξαναπαθει κανα χιαστο ο Φορτουνης....
40 άτομα ρόστερ έχεις - τί νομίζεις θέλεις για να τους δεις να παίζουν και να μπούνε ξανά στο ρυθμό;
Η προετοιμασία δεν γίνεται για να βλέπουμε εμείς, κανονικά. Όσο για τον ρυθμό, έχουνε - τώρα αν εμείς δεν θέλουμε να βλέπουμε πεντοζάλι και αυτοί μας προσφέρουν πολυφωνικά Πωγωνίσια, είναι δικό μας το πρόβλημα που περιμένουμε ακόμα.
drizzt (06-06-22)
Σάββατο 9 Ιουλίου 20:30, φιλικό προετοιμασίας στο Ναό με την Άλκμααρ.
Επίσης 2/3 Αυγούστου και 9 Αυγούστου είναι τα δύο παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό του UCL.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
giovanni#10 (07-06-22), john syggel (07-06-22)
3 προκριματικοί και τα playoff είναι (σύνολο 4) και θα παίζαμε σε όλους αν δεν κερδίζαμε γύρο απ' την αποβολή των ρώσικων. Πιο κάτω δεν έχει.![]()
Faithful (07-06-22)
Αυτο που λεει ο Παναης. Τρεις προκριματικοι και πλεϊ οφια, γλιτωνουμε φετος τον πρωτο προκριματικο.
Αυτό που λέει ο Τζιοβάνι που είπε ο Παναής.Τρεις προκριματικοι και πλεϊ οφ, γλιτωνουμε φετος τον πρωτο προκριματικο.
Είναι που θα έρθει σήμερα το βράδυ ο Αραμπί για να συζητήσουν για το συμβόλαιο. Έχουν φάει πετσόκομμα απ' τον Μαρτίνς και έχουν ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ! Γι' αυτό φτιάχνουν κλίμα. Καθίστε εσείς μετά να ακούτε τα γαμημένα τα αρδάκια και να χωρίζεστε σε στρατόπεδα.
drizzt (14-06-22)
Πού πηγε η Μπεριλ ρε Παναη;;;;
Ποια είναι η Μπέριλ;
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Bookmarks