drizzt (20-05-22)
Τελικά είναι ταβερνιάρης ο Λάσο και ο Σάρας γκουρού;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
drizzt (20-05-22)
Du3lisT (20-05-22), Faithful (20-05-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (21-05-22)
Οκ, τώρα που πέρασαν κοντά δύο μέρες, ας ηρεμήσουμε, χάσαμε στο τελευταίο σουτ από την κάτοχο του τροπαίου που έχει διπλάσιο μπάτζετ. Νομίζω απλά είναι η πίκρα επειδή έγινε στο Βελιγράδι με τόσο δικό μας κόσμο.
Δηλαδή η Μπαρτσελόνα τί ακριβώς έπρεπε να κάνει αν είμαστε εμείς στα πατώματα;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
john syggel (21-05-22), mankap (21-05-22)
Παμε γερα σημερα! Ειναι σημαντικο και το σημερινο ματς για λογους γοητρου. Αλλωστε παιζουμε εναντιον του σιχαμενου. Προβλεπω κλειστο ματς και εδω.
drizzt (21-05-22)
Πάμε ρε ομάδα.. Ρίξτε 20 πόντους στον αχώνευτο..
Xalia
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ανέβηκαν Ευτυχως
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ξενέρωμα ο μικρός τελικός, σου πατάει περισσότερο την πληγή. Καλύτερα να μην υπήρχε.
drizzt (21-05-22), Faithful (21-05-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (21-05-22), john syggel (21-05-22), Josimar (21-05-22), sabar77 (22-05-22), SOAD37 (21-05-22)
Ξενέρωμα είναι όντως και γενικά και ειδικά.
Πολύ θα την ήθελα τη νίκη πάντως.
Πριονοκορδέλα
Το χουν παίξει στοίχημα οι κόρακες δεν εξηγείται αλλιώς τόση πρεμούρα σε μικρό τελικό.
Μια φορά βαζελος για πάντα βαζελος, ο τουβλαθης μέχρι και σήμερα διαμαρτύρεται.
Γεια σου Γιώργαρε Πρίντεζη σε ευχαριστούμε για όλα, δε θα ξεχάσουμε ποτέ εκείνο το πεταχταρι.
Faithful (21-05-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (21-05-22), john syggel (21-05-22), mankap (21-05-22), panahs7 (21-05-22)
Ουτε λεπτό δε μας έδειξαν τα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ , μονο την πουτανα έδειχνα. ΟΥΣΤ ρε
ΓΙΩΡΓΟ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ
drizzt (21-05-22)
Bookmarks