Faithful (19-05-22)
4 λεπτα να τον παιζει η ομαδα με την διαφορα στον 1 ποντο.Δεν γινονται αυτα ρε φιλε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Faithful (19-05-22)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
john syggel (19-05-22)
Θα μπορούσε να το χάσει και να πάει παράταση. Το ότι πήγε το ματς στο καλάθι απέναντι σε μια ομάδα με διπλάσιο μπάτζετ, επιτυχία είναι. Μπράβο σε όλους.
pir 97 εμείς - 82 η Εφές
πραγματικά δεν υπάρχει η ημέρα της Εφές σήμερα
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Πραγματικά αβοήθητη η ομάδα. Δε δοκίμασε τίποτα ο καλύτερος κόουτς της Euroleague που θα μπορούσε να αλλάξει τον αγώνα.
Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α.
Βγήκε ο Ντάνστον με 5 φάουλ 5' πριν το τέλος του αγώνα και ήμασταν 1 πόντο πίσω. Και βαράγαμε τρίποντα σαν τους μαλάκες μπας και μπει 1 και περάσουμε μπροστά.
Ε δε μπήκε ποτέ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Faithful (19-05-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-05-22), john syggel (19-05-22)
drizzt (19-05-22)
Τεράστια στεναχώρια πάντως....
Αυτό ήταν το δύσκολο ματς, για αυτό δεν τους ήθελα και στα σταυρωματα. Ότι και να πεις μισιτς και λαρκιν είναι σε άλλο επίπεδο.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εννοείται μπράβο σε όλους, υπέρβαση ήταν το F4. Δυστυχώς η κατάρα των ομάδων που κάνουν πρωταθλητισμό, είναι ότι για τον κόσμο τίποτα δεν είναι αρκετό, παρά μόνο η κούπα. Κρίμα για τους ίδιους πρώτα απ' όλα, έχασαν εντελώς την συγκέντρωσή τους στο 2ο ημίχρονο, σε αντίθεση με το 1ο.
Και εγώ τώρα βρίζω Μπαρτζώκα στους φίλους μου αλλά από την άλλη η μπασκεταρα που παίζαμε όσο τους άλλους κράταγε μηχανική υποστήριξη ο λαρκιν, και αυτές τις επιλογές ο Μπαρτζώκας τις είχε κάνει.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τα χεράκια τρεμανε στις τελευταίες επιθέσεις,τι Βεζενκοφ τι Ντορσει,τρεμανε δυστυχώς.
Μπραβο στην ομάδα για την μέχρι εδώ πορεία,δυστυχώς πλήρωσε την απειρία των περισσότερων παικτών,στα τελευταία λεπτά έγιναν λάθη,του χρόνου θα είμαστε καλύτεροι.
Μην κράζετε την ομάδα,στο τελευταίο δευτερόλεπτο έχασε,συμβαίνουν αυτά.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
drizzt (19-05-22), Du3lisT (19-05-22), pirateeeeeee (19-05-22)
Ας λείψει η μιζέρια για μια φορά. Δεν είναι όλοι άχρηστοι. Μέχρι τον Σεπτέμβρη, οι μισοί πιστεύανε οτι θα τερματίσουμε με το ζόρι 10αδα. Κρίμα είναι για όλη την προσπάθεια.
Ελπίζω να χειροκροτήσει ο κόσμος τους παίκτες κ τον προπονητή με την πρώτη ευκαιρία. Τεράστια πορεία φέτος. Με πρωτάθλημα θα είναι ΆΚΡΩΣ πετυχημένη χρονιά.
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
drizzt (19-05-22), pirateeeeeee (19-05-22), sabar77 (19-05-22)
Επειδή μου το λεει κι ο Στάθης….
Προφανώς ηταν υπέρβαση το φ4. Και η ομάδα μόνη της δημιουργεί της προσδοκίες.
Αν σήμερα δεν μπορούσαν δε θα μιλάγαμε.
Ομως έπαιξες 5 λεπτά με μια 5αδα χωρίς να δοκιμάσεις τίποτα αλλο.
Είχες Ντανστον ρε εξω με 5φ και δεν έβαλες Φαλ.
Είχες Ντορσει μέσα επειδή έβαλε ενα καλάθι κι έβγαλε μια αμυνα, να μαλακιζεται.
Και το κυριότερο είχες εξω τον ψυχόμενο Παπανικολάου και έπαιζε το ΠΤΩΜΑ Ο Βεζενκοφ!
Εκει εχουμε τρελαθεί ολοι!
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
differance (19-05-22), john syggel (19-05-22)
Τι να γράψεις και τι να πεις αυτήν την ώρα ;;
Με αυτόν τον τρόπο ήρθαμε ως εδώ με αυτόν χάσαμε και σήμερα, στην λεπτομέρεια..
Χαλιεμαι μόνο για τον παπάρα τον Αταμαν.
Μπραβο στην ομάδα μας και το πρωτάθλημα τώρα
δεν πειραζει κ μεχρι εδω καλα ηταν το ταξιδι , περιμενουμε τον εξαπουστο τωρα να τον γαμησουμε οπως ποτε
Συμφωνώ κι εγώ ότι δεν υπάρχει σωστή και λάθος τακτική στην τελευταία φάση. Ο άλλος είναι αυτός που πρέπει να σκοράρει κι εσύ να παίξεις άμυνα (θεωρητικά πιο εύκολο). Να κάνεις φάουλ και να πάρεις εσύ την επίθεση, όταν έχεις βάλει 2 πόντους σε 4 λεπτά; Πολύ τζογαδόρικο. Το ματς χάθηκε πιο πριν, με τις τραγικές επιλογές, με αποκορύφωμα το φάουλ (που δεν ήταν) του Σλούκα, 1 δευτερόλεπτο πριν λήξει η επίθεσή τους. Άστον τον γαμημένο, μην βάζεις τα χέρια ακόμα κι αν ήταν όντως κλέψιμο.
Είναι δυνατόν τον Λαρεντζάκη που μας ξελασπωσε σε 100 παιχνίδια να τον αφήσει όλο το ματς στον πάγκο?
Βασικά δεν έπρεπε να φτάσεις στην τελευταία φάση.
Είσαι 4-5 λεπτά απόντος και τραγωδίας μπροστά. Εκει ηταν το πρόβλημα.
Αν ήμουν Παπανικολάου και με είχαν εκτός αγώνα θα τα χα κάνει πουτανα απο τα νεύρα μου πραγματικά.
Sent from my iPad using Tapatalk
Εχω σκάσει απ την στεναχώρια...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Bookmarks