δεν γινονται αυτα
Άρχισαν τα καργιολια
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
δεν γινονται αυτα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μεγάλη ζημιά τα τρίποντα, αυτά τους κρατάνε.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (19-05-22)
Μπες μωρη
Faithful (19-05-22)
Πάλι θα το έβαζε το κοντοπούτανο, μπήκε και βγήκε η μπάλα. Πως τα βλέπουν έτσι τα καλάθια σαν βαρέλια ρε.
Faithful (19-05-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-05-22)
ποσο θα αντεχει να παιζει ακομα αυτο το ξεκωλι ο λαρκιν 40 λεπτα θα τον εχει μεσα γαμω.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
πρεπει να παρουμε και απο σασα κανα ποντο στο δευτερο μερος αλλιως δε το παιρνουμε.
—John Lennon
Ντορσει τεράστια απογοήτευση Έν τω μεταξύ, μακάρι στο β να ξυπνήσει
Μαρτιν αρχιδατος
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (19-05-22), john syggel (19-05-22)
Faithful (19-05-22)
Παιζουμε καλυτερα αλλα πιστευω θα πρεπει να βαλουμε και καποια μεγαλα σουτ αν θελουμε να κερδισουμε.
Δυστυχως ο Λαρκιν ειναι εξωγηινος μεχρι στιγμης
Χρειαζομαστε και τριποντο.
Παμε ρε ομαδαρα!!
Η Έφες είναι η εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης, δεν είναι κάνα σούργελο. Φυσικά θα βάλει μεγάλα σουτ, φυσικά θα το παλέψει μέχρι τέλους.
Και φυσικά θα μας σπάσει τα νεύρα μαζί με τη nova που έχει ξεπεράσει κάθε όριο απόψε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (19-05-22), Du3lisT (19-05-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-05-22)
47,1% στα τρίποντα. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα σήμερα
Λες και βρισκόμαστε στις καλύτερες μέρες του Golden State
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Και έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο Κοσμάς για την Εφές έχουν και για το λαρκιν. Έτσι έχει φτιάξει την καριέρα του για αυτό πληρώνεται ένα σκασμό λεφτά. Κλάσεις ανώτερος από κάτι Τζέημς.
ο λαρκιν τετοια σουτ βαζει αυτο ειναι το στυλ παιχνιδιου του δεν κανει κατι διαφορετικο απτα υπολοιπα
μια χαρα παει το παιχνιδι ειναι ημιτελικος φ4 δεν παιζουμε με τον προμηθεα να του ριχνουμε 20 ποντους στο ημιχρονο
Που σαι ρε Ιωαννίδη να ρίξεις δύο καρπαζιες στον Τάιλερ να ξυπνήσει.
Faithful (19-05-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-05-22)
Αταμάν πατώνεις.
Δε σας δίνει μια αίσθηση σιγουριάς η ομάδα;Και να μη τα βάζει ο Ντόρσει και ο Βεζένκοφ βρίσκονται άλλοι. Το Φ4 του 2013 μου θυμίζει. Δε χάνουμε.
Ντάξει ρε παιδιά σε φάση χαβαλέ το λέμε, δεν περιμένει κανείς να κάνουμε περίπατο. Προφανώς και είναι δύσκολο ματς.
drizzt (19-05-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-05-22)
Bookmarks