Την βρήκαν την καραμέλα, θα λείπει ο παιχταράς ο Χουάνκαρ και είναι δύσκολα. Ο Ολυμπιακός τους φταίει πάλι, τους στήνει για να βγει Ευρώπη ο Άρης λέει.
Καιρό είχαμε να ανοίξουμε καινούργιο θέμα. Καλή στιγμή να σταματήσουμε την πλάκα και να τους κάνουμε μία κηδεία, να ξεκινήσουν όλοι, εκτός από τον ΠΑΣ, να κυνηγάνε και τα υπόλοιπα παιχνίδια.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Την βρήκαν την καραμέλα, θα λείπει ο παιχταράς ο Χουάνκαρ και είναι δύσκολα. Ο Ολυμπιακός τους φταίει πάλι, τους στήνει για να βγει Ευρώπη ο Άρης λέει.
drizzt (15-04-22)
Το ξέρω αποκλείεται, δεν είμαστε σε καμιά καλή κατάσταση αλλά κάτι φορές έτσι γίνονται τα πετσώματα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Πέος και Δέος 0-2 με Τικίνιο και Μασούρη....
There is a Dude in town
jonk (17-04-22)
chainsaw (17-04-22)
Αφήνω αυτό εδώ: Σισσέ αριστερό μπακ. Ξέρω ότι σας είναι δύσκολο, αλλά μη ξεσπάσετε ο ένας στον άλλον και κρατήστε ένα στοιχειώδες επίπεδο στο λόγο εδώ μέσα γιατί είναι κρίμα να γίνεται ο τόπος μουνί - καλλιγραφία και να γαμιώμαστε εδώ μέσα για τους κονομημένους...
Ελπίζω να έγινα σαφής.![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
john syggel (17-04-22)
john syggel (17-04-22)
Ο Ρεαμπτσουκ χολερα εχει;Χο-χο-χο.
Μαμαντου Κανε γαμω το σπιτακι μου....
Ο Κανέ θα είναι στην καρδιά του γηπέδου πλάι στον Γιαν Εμβιλά στο 4-3-3 των Ερυθρόλευκων. Σε έναν σχηματισμό που περνά από τους: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρα, Γκάρι Ροντρίγκες και Γιουσέφ Ελ Αραμπί.
Κοιτα,κι ο Μαντυ δεν ειναι ακριβως οτι γαμαει φετο...
Ο Μαμαντού θα πάρει κεφάλια σήμερα.
πολυ πιθανο και να χασουμε σημερα![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
zionikos (17-04-22)
Πάμε γερα
Γράψε άλλο ένα χαμένο γκολ Γιώργη.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Έλα ρε Γιώργο. Μην χαλαρώνεις!!
Θα δώσετε κανένα λινκ; τι θα κάνετε;
Ακουστε εξεδρα. Τον υπερ παντων αγωνα παιζουν τα βαζελακια
ΡΕ ΜΑΣΟΥΡΑ ΓΑΜΩ!
Bookmarks