Καλουλης αλλά στο 8 εχουμε τον Χουανγκ....
... ακομα.
Εμενα μου πεφτει λιγο φαρδυς στα μανικια..
Το καλοκαίρι η Θέλτα ήθελε δανεισμό με 6εκ. υποχρεωτική αγορά, η ΑΕΚ δεν τα έδινε και τελικά ήρθε δανεικός χωρίς οψιόν χάρη στον Αλμέιδα και κυριώς χάρη στον προηγούμενο προπονητή της Θέλτα που δεν τον ήθελε. Τώρα άλλαξε ο προπονητής, η Θέλτα μάλλον απέφυγε τον υποβιβασμό και πέρα από το γεγονός πως ο ίδιος ο Πινέδα θέλει να παίξει Ισπανία τώρα λογικά θα κοστίζει και παραπάνω.
panahs7 (22-03-23)
Το καλοκαίρι του '23 πολύ πιθανόν να έχουμε περισσότερες αλλαγές σε σχέση με το καλοκαίρι του '22.
Ελεύθεροι 2023: Κρίστινσον, Σωκράτης, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Κασάμι, Χάμες, Βαλμπουενά, Σαμασέκου*, Κανός(;) και Πασχαλάκης
Ελεύθεροι 2024: Τζολάκης, Σισέ, Μπα, Σουρλής, Φορτούνης, Μασούρας, Γκάρι, Βρουσάι και Αραμπί
Δανεικοί: Κίτσος, Νταμπό, Φαντιγκά, Ζινκερνάγκελ, Λάιτνερ, Κανέ, Πέπε, Καρβάλιο, Κούντε, Μαντί, Αγκιμπού, Ονιεκούρου, Χασάν, Λοβέρα και Μπουχαλάκης
Φεύγουν: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Σαμασέκου, Σισέ, Μπα, Σουρλής, Γκάρι, Αραμπί*, Κανέ, Πέπε, Καρβάλιο, Κούντε, Μαντί, Αγκιμπού, Ονιεκούρου, Λοβέρα και Μπουχαλάκης.
*Ο Σαμασέκου δεν παίζει να μείνει. Η ρήτρα είναι τεράστια.
*Ο Χάμες λέγανε οτι θα ανανεώσει, αλλά δε βλέπω εξελίξεις, άρα θεωρώ οτι θα χωρίσουν οι δρόμοι μας το καλοκαίρι.
*Ο Κανός δεν ξέρουμε σίγουρα αν έχει αγοραστεί ή αν είναι δανεικός.
*Ο Αραμπί δε γίνεται να μείνει.
*Ο Εμβιλά δύσκολα θα ανανεώσει. Παίρνει ήδη πάνω από 1.5
Απ' τους δανεικούς, εγώ θα έδινα σίγουρα ευκαιρία σε Ζινκερνάγκελ, Κίτσο, Χασάν και στους 2 Γάλλους πιτσιρικάδες που έχουμε δανεικούς σε Ιωνικό(Φαντιγκά) και Λιβαδειά(Νταμπό).
Επίσης σήμερα άρχισε το Ραμαζάνι. Ας δούμε αν μπορούμε το καλοκαίρι, να γλιτώσουμε απ' αυτό.
chainsaw (22-03-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (23-03-23), Oberon (25-03-23)
Ο Μπα πρεπει να μεινει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Δεν εχουμε κανενα στοπερ για του χρονου, εκτος του Ντοι. Επισης πιστευω οτι ο Αγκιμπου δεν πρεπει να μεινει ελευθερος. Ας δωθει τουλαχιστον ξανα δανεικος. Ειναι ενας παικτης με προοπτικη.
Ωραια αναλυση κατα τ’αλλα
Κι εγω λεω οτι θα ανανεωσουν και Εμβιλα, Ανδρουτσο, Κασαμι, Σωκρατη....
flessanto (24-03-23)
Πασχα,Φορτου,Κανος,Σαμασεκου,Χαμες,Σισε ή Μπα με το ζορι. Αυτους θέλω για του χρόνου,οι άλλοι είναι πιο αναλώσιμοι κι απ τον Τζετ Λι.
hello,
- January 2023. Aidomo Emakhu. Shamrock Rovers. ...
- January 2023. Saxon Earley. Norwich City. ...
- January 2023. Jake Forster-Caskey. Charlton Athletic. ...
- January 2023. Fiacre Kelleher. Bradford City. ...
- January 2023. Benoît Badiashile. Monaco. ...
- January 2023. Ryan Bennett. ...
- January 2023. David Datro Fofana. ...
- January 2023. Ashley Westwood.[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Το "Judgement Day" πλησιαζει
Ειχε δικιο ο James Cameron
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Bookmarks