πρεπει να σταματησουν να μας λενε Γαυρους και να μας βγαλουν Γουναραδες, κ ας μην ειμαστε απο την Καστορια σαν ομαδα
τετοια ποικιλια βιζον, ζηλευτη δυσκολα να βρει καποιος αλλου
οχι για να παιζει για να κανει τον κλοουν εννοειται![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
πρεπει να σταματησουν να μας λενε Γαυρους και να μας βγαλουν Γουναραδες, κ ας μην ειμαστε απο την Καστορια σαν ομαδα
τετοια ποικιλια βιζον, ζηλευτη δυσκολα να βρει καποιος αλλου
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ούτε η Καστοριά έχει: Αλλού είναι οι φάρμες.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (06-02-23)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ωπα.Και κερατας ο Μασουρας;
ο κανος ο παιχτης των 12 μιριων που μας επρηξαν τα @@ , ειναι δανεικος για 6 μηνες χωρις οψιον?
Τί περίμενες δηλαδή; Να είναι καλός, να τον πιστεύουνε και να θέλουν να τον αφήσουν εδώ και αυτός να έρχεται έτσι στεγνά, σε αυτήν την ηλικία;
john syggel (09-02-23), panahs7 (09-02-23)
Δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε εδώ μέσα...
Δεν ξερω σε τι τους μετρατε αλλα στον Ολυμπιακο σιγουρα τους μετρανε με το κιλο. Χυδην φορτιο.
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Και στην αεξ τους μετρανε με τη μεζουρα.
Γιατί να σε ενδιαφέρει η διάμετρος;
john syggel (09-02-23)
Πιστεύω με δύο τρεις ακόμα κινήσεις από ελεύθερους χτυπάμε πρωτάθλημα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (09-02-23)
drizzt (09-02-23)
Που ησουνα, πες κατι, κοντευω να σπασω ολο το σπιτι απτα νευρα μου εριξα την. Οθονη στο τοιχο
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Bookmarks