Ε, ας ερθει για δεκαρι τοτε. Δεν εχουμε και πολλα.
Ε, ας ερθει για δεκαρι τοτε. Δεν εχουμε και πολλα.
john syggel (01-02-23), panahs7 (01-02-23)
Δεν παίζει με δεκάρι η Σταντάρ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Βρε φερτε τον σας λεω , φερτε τον, ειναι μεγαλη παικτουρα, αδικηθηκε .
Ασ τον ανταλλαξουν με το μασουρα, δλδ Μσουρα στη Στανταρ - Ζιγκερναγκελ εδω
Θα σας χαλαγε το σεναριο? Εγω προσωπικα δεν θα με χαλαγε ακομα κ αν ανταλλαζανε τον μασουρα με τον Εσται εδω του φορουμ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Παίξε και δεν θα σ' αδικήσω...
Ε ναι αλλα εβαλε ποσα ? 2 Γκολ σε 3 εμφανισεις ? Τη στιγμη που αυτοι που αφησε πισω του, μισο χρονο μετα ακομα βολοδερνουν
Στη Στανταρ παιζει μια χαρα, επισης αν μας αρεσαν τα βντεακια του κανος , του Ζιγκερναγκελ σε πιανει ζαλαδα και λες αμαν τι παχταρα χασαμε, αντε βγαλε ακρη.
ειναι κατι σαν τον Αβιλα, απο ολο το συφερτο αυτος μας εφταιξε... τελοσπαντων δεν γαμιουντε , φρεσκα κουλουρια.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Καλό δικό του που έφυγε και μπορεί και δικό μας για του χρόνου...
flessanto (02-02-23), Nikolaos_Kokkinos (01-02-23)
flessanto (02-02-23), giovanni#10 (01-02-23)
Apo Sport24:
Ο Μίτσελ είχε εκφράσει εξ΄ αρχής την επιθυμία να δουλέψει στον [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] με 24-25 ποδοσφαιριστές, συν τους τέσσερις τερματοφύλακες. Μετά τις τελευταίες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, του έγινε το χατίρι από την διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ, καθώς αποχώρησαν τις τελευταίες εβδομάδες από το Ρέντη, όχι ένας ή δύο, αλλά 13 παίκτες.
Συγκεκριμένα, έφυγαν οι Βατσλίκ (Χάντερσφιλντ), Άβιλα (Λουντογκόρετς), Λαλά (Μπρεστ), Βρσάλικο (ελεύθερος), Κούντε (δανεικός στην Μπόχουμ), Μπόουλερ (επέστρεψε στη Νότιγχαμ Φόρεστ και δόθηκε δανεικός στην Μπλάκπουλ), Λάιντνερ (δανεικός στην Αούστρια Βιέννης), Κούτρης (Πογκόν Στέτσιν), Γιάννης Μασούρας (Μιέντζ Λέγκνιτσα), Μπουχαλάκης (δανεικός στην Κόνιασπορ), Αγκιμπού Καμαρά (δανεικός στον Ατρόμητο), Αμπουκαράρ Καμαρά (δανεικός στον Άρη) και Ουί Τζο Χουάνγκ (επέστρεψε στη Νότιγχαμ Φόρεστ).
Επίσης, οι ερυθρόλευκοι παραχώρησαν και τον Πέπε δανεικό στην Καρταχένα, αλλά ο Πορτογάλος κεντρικός χαφ δεν ήταν έτσι κι αλλιώς στο ρόστερ, αφού το πρώτο εξάμηνο ήταν δανεικός στην Άνκαραγκουτσού.
ΝΤΕΜΑΡΑΖ οχι αστεια
Γιατί; Εμείς όταν τον πήραμε παίζαμε με δεκάρι;;;
κατι τετοια λεγατε και εχει βαλει 3 μεσα να παιζουνε , μετα λεγατε δεν εχουμε εξτρεμ δεν εχουμε εξτρεμ... και πιες κυριε Σκουνδρη και πιες κυριε Σκουνδρη.." και νασου τους παιρνει 2-2 τους ακραιους τωρα
κανονιστε να παιζουμε με τιποτα 8 στοπερ αυριο μεθαυριο
flessanto (02-02-23)
Μπακαλιάνης, Καλογερόπουλος, Χρυσόπουλος είναι τρία στόπερ στον Ολυμπιακό Β...
Ας ειναι, ας παιζουμε με Ελληνες, ξερω τι γνωμη εχεις για τους Ελληνες ετσι οπως τους διαλεγουν / προπονουν / (δεν) εξελισσουν , αλλα και αμα ο απεναντι του Xι Ντοη και του Ψι Καλογεροπουλου, ειναι ο Σαμασεκου και Μπα, δλδ ξερω γω, δεν ξερω πια τι να πω.
flessanto (02-02-23)
Συγκρίνεται τεχνικά ο Ντόι με τον έτσι κι αλλιώς προβληματικό, για τα δεδομένα των έξω, Σαμασσέκου;
flessanto (02-02-23), giovanni#10 (01-02-23)
flessanto (02-02-23)
Κοιμηθείτε, δεν θα υπογράψει...
flessanto (02-02-23)
Το οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, για έναν ανεξήγητο λόγο... πάγωσε την παραγωγική λειτουργία του...
giovanni#10 (01-02-23)
Bookmarks