Βέβαια, πάντα ενδέχεται ο Σισσέ να έχει άλλη άποψη...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αν σας στείλουν κανένα link με τίτλο "πήρε στόπερ ο Ολυμπιακός!" μη το ανοίξετε είναι ιός.
Αν όντως πήρε, μην ανοίξετε την τηλεόραση - είναι γεμάτες οι εντατικές...
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Κάτι ξέρει ο Θέμης: Πότε θα ξανακοιμηθούμε μετά;;;
flessanto (01-02-23)
ο μπιτικης και ο μπουτουτσης ειναι το ιδιο ατομο?
Κλείνει κι ο Γκουστάβο Ενρίκε, σαν δανεικός απ' την Φλαμένγκο.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Καλημερα σας!!!!
ΣΕ εσενα Josimar , καληνυχτα μικρε πριγκηπα της ανατολης, αυτη ομαδα δεν θα παρει στοπερ ποτε.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ο Νικολακό πάντως είναι ικανοποιημένος με τις μεταγραφές και χωρίς στόπερ, αν εσείς δεν ξέρετε μπάλα...
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (01-02-23)
Οι μεταγραφές στόπερ Ιανουαρίου, για τον Ολυμπιακό, διαχρονικά είναι της Κυριακής χαρά και της Δευτέρας λύπη. Μπορούν να φέρουν χειρότερο και από όλους τους υπάρχοντες.
Γεια σας Αντωνηδες τι κανετε?
john syggel (01-02-23), jonk (01-02-23), panahs7 (01-02-23)
Γειά σας και καλό μήνα, κατ' αρχάς...
Το κορυφαίο είναι που έχουν αντιστραφεί οι θέσεις των Αντώνηδων που φτάνεις να λέει ο Καρπετόπουλος ότι ο Ανδρούτσος θα έπρεπε να είναι η αλλαγή του Προκόπη και τον Πανούτσο να απαντάει:
Ποιός Ανδρούτσος ρε, τώρα;
Nikolaos_Kokkinos (01-02-23)
Παντως εμενα με ευχαριστει να ακουω αυτους τους 3, δλδ τους 2 αντωνηδες και τον Νικολακοπουλο που τους παιρνει τηλεφωνο... Αισθανομαι σαν να ειναι καποια κωμικη εκπομπη
Ειναι σαν διασκεδαση για μενα , οπως τοτε με το "Ο Γιωργος Σφυριξε' που ο Καισαρης και ο Πολυχρονιδης και καλα φωναζανε καλεσμενο τον Αλεφαντο (μητσικωστας) και λεγανε τα διαφορα αστεια "αντε και συ ρε καισαρη πολυξεριδη μαθε να σιδερωνεις το πουκαμισο σου" , "Ελα τωρα ποιος Μασουρας τωρα μη μαναβεις, αυτος ξεκιναει το σπριντ πριν απο τη σεντρα μεγαλη Πεμπτη και το τελειωνει ψυχοσαββατο , τα παντα ολα θα πουμε εδω μεσα" και τετοια
flessanto (02-02-23)
Τωρα που ανοιξε η κανουλα με τους εξτρεμ, δεν φερνουμε πισω και τον Ζιγκερναγκελ? Τι να μας κανουνε 2 εξτρεμ μονο, αδειοι παμε !![]()
flessanto (02-02-23)
Σου κράτησαν τον Μουγέρ Καλλιέντε ρε αχόρταγε...
Bookmarks