Καλά έκαναν και τον δίνουν χωρίς οψιόν, είναι βλαμμένοι εκεί αν βγάλει τρεις ασίστ θα τσακώνονται ποιος θα τον πρωτοαγοράσει.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Συμφωνήσαμε με Φενέρ λένε για Γκουστάβο Ενρίκε
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Ορίστε κι ο στόπερ, αχάριστοι. Κι αυτός από Φλαμένγκο εν τω μεταξύ.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
flessanto (31-01-23)
α έρχεται ο Βραζιλιάνος Σιόβας που δεν έκανε στη Φενέρ.
Σαντάνα φάση μου θυμίζει.
drizzt (31-01-23), john syggel (31-01-23), panahs7 (31-01-23)
Μην ανησυχείτε, θα χτυπήσει το κουδούνι και αν δεν πάρει απάντηση θα φύγει.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μακαρι να έρθει στόπερ και να ναι στοιχειωδως καλός
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ασφαλώς..αν ήταν τόσο καλός όμως δε θα τον άφηνε μέσα στην αγωνιστική περίοδο. Περίεργη φάση
Kαι εμείς αφήσαμε τον Μανωλά και τώρα ψάχνουμε απεγνωσμένα στόπερ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
chainsaw (31-01-23), Faithful (31-01-23), flessanto (31-01-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (31-01-23)
μαλιστα . τo Παμε λαου λαου να ξανα ανοιξουμε βραζιλιανικη παροικια δλδ οπως τα παλια τα χρονια, καινουργο βιολι αρχισαμε,. Οκ im in, φερτε ομως κ κανα Αργεντινεζο ρε παιδια παντα μας πηγαινε καλα αυτη η χωρα εκτος λιγων εξαιρεσεων.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (31-01-23)
Josimar (31-01-23)
φλαμενγκο παραρτημα αρης?![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
flessanto (31-01-23), Nikolaos_Kokkinos (31-01-23)
ΕΥΓΕ!!
Faithful (31-01-23), Josimar (31-01-23), Nikolaos_Kokkinos (31-01-23)
Josimar... Πατα μια το snooze θα σε ειδοποιησουμε
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ακομα μια μεγαλη επιτυχια φετος στον σχεδιασμο.![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
drizzt (31-01-23)
Bookmarks