Όσο ασχολούμαστε με την προφορά του ονόματός του, αυτός μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει απερίσπαστος...
καταλαβα τι εχει να γινει, πηραμε παικτη, και πριν ακομα ανακοινωθει εχει αρχισει μπιφ για το που μπαινει η περισπωμενη.... και αντι να καταναλισκουμε σκεψη για το πως και αν μπαινει απο τον δεξι η τον αριστερο ασβεστη, ανταυτου ψαχνομαστε για τον που μπαινει η περισπωμενη... το χουμε παει σε αλλο λεβελ λεμε, μιλαμε για αναλυση παικτου σε αλλο λεβελ.
Καλα θα παει κ αυτο, μην τον στακαρουμε κ αυτον με κανα μασουρα , που ουτε κ αυτος εχει περισπωμενη, και τρεχουμε μετα
ευτυχως ειναι δανεικος αυτος και δεν θα μας μεινει στην καμπουρα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Όσο ασχολούμαστε με την προφορά του ονόματός του, αυτός μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει απερίσπαστος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (30-01-23)
εγω παντως θα περιμενω εγκαιρη ενημερωση απο τον "γεια σας Αντωνηδες, τι κανετε" .
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Βγήκε το πρωί στον Τσουβέλα, τη Ζαφειράτου και τον Ρήλλο, για το συγκεκριμένο θέμα.
ελπιζω να μην ειναι δανεικος απο νοτιγχαμ
Άρα δεν τον άκουσες σήμερα.
Πέσανε οι τόνοι και αρχίσαμε τα πνεύματα...
flessanto (30-01-23)
voskos_7 (01-02-23)
Τελικά δεν έχει περισπωμένη καλά λέει ο Ευστάθιος, τόνο στο Ο έχει. Αλλά τι περιμένεις απ' τον Παναή, απ'τα 3 που λέει τα 5 είναι ψέματα.
Δεν ξερω τι ειναι πιο προβλεψιμο, οτι αυριο θα ειναι Τριτη, η το ποσο γρηγορα θα απαντησεις στη προβοκατσια μου
flessanto (30-01-23)
Τέλος ο Γκατούζο απ' τη Βαλένθια.Υπάρχουν και χειρότερα.
Να τον αγοράζαμε τώρα για αμυντικό χαφ, πχ...
Τι καγκουριαση ειναι αυτη θεε μου ρε ημαρτον ρε
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Το αναφέρω γιατί είχαμε σήριαλ με Λάτο και δεν τον άφηνε ο Γκατούζο και ζητούσε παίκτες και άλλα τέτοια ωραία γαύρικα. Και 1 μέρα πριν τη λήξη των μεταγραφών, μένουν και χωρίς προπονητή. Εκτός αν είναι τόσο παντελονάτος και παραιτήθηκε γιατί τον έγραφαν στις παπάρες τους.
Everyday malakia
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
panahs7 (30-01-23)
Bookmarks