Δεν θα αρχισω να μιλαω εγω με Λιι και Νιιι επειδη εσυ εμαθες λιγα ισπανικα απτο νετφλιξ
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Χόντορ...
Χέστηκε η Φατμέ για το πώς προφέρεται. Δεν θέλουμε να τον μάθουμε - θέλουμε να τον φάνε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (31-01-23)
Έφεραν τον αντίστοιχο Κιτσίνιο για αριστερό μπακ. Είναι να κλαις με αυτούς που κάνουν τις μεταγραφές.
τελικα Ευλογητε πρεπει ν σε αμολησουμε εκει μεσα στα γραφεια τους, να τους κανεις να πλερωσουν ολοι για τις μαλακιες που κανουν
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
jonk (30-01-23)
Αμα εγω ειμαι ο λεβενταγας, και ο Εσται ο Ευλογητος, ποιος ειναι η "Σεληνη Αγαπαει Αλεξη"?
estai (30-01-23)
Θα σου απαντούσα, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι η απάντηση θα ενθουσιαστεί...
jonk (30-01-23)
Μάλλον τέλος οι μεταγραφές είπε ο Νικοβλάκας. Στόπερ δηλαδή πούτσα μας. Και έχει ενοχλήσεις και ο Παπασταθόπουλος. Εξαιρετικά. Γαμιέστε.
captain-cook (30-01-23), Faithful (30-01-23), Nikolaos_Kokkinos (30-01-23), Paneas (30-01-23)
Faithful (30-01-23), flessanto (30-01-23), giovanni#10 (30-01-23), john syggel (30-01-23), jonk (30-01-23), panahs7 (30-01-23), Paneas (30-01-23)
κραταω μια πισινη , γιατι οτι μας ηρθε απο uk , βγηκε κατιμας , αλλα η μπρεντφορτ ειναι δευτερη χρονια πρεμιερ ειναι νομιζω 8η και με πολυ πολυ λιγοτερα φραγκα για μεταγραφες απο τον βαγγελα που ψυχομαχει καθε κυριακη για να σωθει , λογικα θελει και καλο σκαουτινγκ αυτο
drizzt (31-01-23)
Προτάθηκε ο Γκουστάβο Ενρίκε. Βασικός στόπερ της Φενέρ. Συμπαίκτης στη Φλαμένγκο με Ροντινει και Ραμόν. 29 χρονών, 1.95. 184 συμμετοχές στη Serie A με Σάντος και Φλαμένγκο.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Faithful (30-01-23)
Μοιραία οι δρόμοι τους θα συναντηθούν στη στέγη του Απόλλωνα Σμύρνης.
Paneas (30-01-23)
flessanto (30-01-23)
Θα πέσει τρολλάρισμα εκτενές...
Bookmarks