chainsaw (29-01-23)
ισως η θεση που μας καιει περισσοτερο απο ολες ειναι στο κεντρο,εμβιλα δεν γινεται μονος του .Τι κανουμε τοσο καιρο δεν ξερω.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
chainsaw (29-01-23)
Και Σέλβι από Νιούκαστλ για τα χαφ η Φόρεστ, on fire ο Βαγγέλας.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
—John Lennon
Μαλιστα
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Du3lisT (30-01-23)
Ο Άβιλα λένε πως τώρα κλείνει στη Λουντογκόρετς, η οποία τον ήθελε εδώ και εβδομάδες. Δεν μπορούσε να αποφασίσει πιο νωρίς, να γινόταν καμία συναλλαγή και για τον Ντεσπόντοφ.
ο χεσε θα ερθει , γιατι απλα ειμαστε για χεσιμο , δεν μπορουσε να φερει ενα εξτρεμ τοσο καιρο , να τον εχουμε με τις δικεφαλες κοτες , αν κ για μενα το προβλημα ειναι στην αμυνα κ την αμυντικη λειτουργια ,οπου κανενας δεν ασχολειται, στην επιθεση αν βαζεις μεσα μασουρα ειναι δεδομενο οτι θα εχεις ενα μαλακα να σου καταστρεφει τις επιθεσεις και αν τον συνδιασεις κ με τον μακαμπου θα εχεις 25 τελικες και θα αγκομαχας να κερδισεις . Δυστυχως βλεπω μεχρι την καθαρη δευτερα να ειμαστε εξω απο ολους τους στοχους και ο βαγγελας να συνεχιζει να πεταει αετο
voskos_7 (30-01-23)
εντωμεταξυ απο οσο ειδα τον ραμον χθες , αν πουλησει τον μολδαβο θα εχουμε μεγαλα γλεντια
Canos? Eπιτέλους ένας κανονικός ακραίος.
Καταρχήν μη περιμένετε δηλαδή καναν Γκαλέτι. Ομως ειναι κανονικός ποδοσφαιριστής, επιθετικογενής, ωραία ντρίπλα, θεαματικός και πολύ δημιουργικός. Φέτος έχει παιξει ελάχιστα βέβαια αφου λένε οτι έχει έρθει σε ανοιχτη διαφωνία με τον προπονητή του για θέματα συμβολαίου.
Τον θέλει και η Βαλένθια οποτε δεν ειναι ευκολο.
Αν έρθει θα μιλάμε για πολύ καλή μεταγραφή
Faithful (30-01-23)
Κανός!!! Κανός!!!
flessanto (30-01-23)
giovanni#10 (30-01-23)
Aρα: Δεν ειναι ενας Μασουρας με Ισπανικο ονομα και με λιγο πιο προβληματικο χαρακτηρα ?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Toν πήραμε? Έκλεισε η μεταγραφή? Ή δε θα γουστάρει η γυναίκα/γιαγιά/θεία του τον Αττικό ουρανό?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
flessanto (30-01-23)
Έβαλα το ξυπνητήρι να χτυπήσει όταν πάρουμε σέντερ μπακ. Μην ανησυχείτε αν αργήσω.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
captain-cook (30-01-23), panahs7 (30-01-23)
flessanto (30-01-23)
Σήμερα το βράδυ στην Ελλάδα ο Κάνος.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Bookmarks