τα πανω ραφια ειναι για το νοτιγχαμ , για εδω παιζει μονο πανερι , κινεζος και λαικη
Το ξέρεις ότι είναι γνωστό από εχθές και αποφεύγω να το γράψω εδώ, γιατί θα θυμηθεί κανένας τί ακουγόταν τον Σεπτέμβριο και θα μας τα κάνει Κινέζικα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
τα πανω ραφια ειναι για το νοτιγχαμ , για εδω παιζει μονο πανερι , κινεζος και λαικη
το προβλημα ειναι οτι δεν βλεπω να κοιταμε αμυντικο και καποιον σοβαρο για αντι εμβιλα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Έχω την αίσθηση , την έκτη αίσθηση , πως για τους χι - ψι λόγους (είτε ffp , είτε έλλειψης όρεξης) δεν μπορούν / θέλουν να χαλάσουν λεφτά για να φέρουν σοβαρό ποδοσφαιριστή .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αγορές από το ίντερνετ: Το πρωτοσέλιδο είναι "τί παραγγέλνεις" και η εικόνα του ένα μήνα μετά είναι "τί σου 'ρχεται".
Με Μίτσελ, τον Ιανουάριο, αν θυμάσαι καλά ακόμα και αυτά που κοιτάγαμε ήταν πρόβλημα.
Όχι - το βλέπουνε και οι προπονητές των αντιπάλων.
Όχι - δεν χαλάνε άλλα λεφτά επειδή κανένας σοβαρός παίκτης δεν θέλει να έρθει ειδικά εφέτος. Θα τελειώσει αυτή η χρονιά και μετά, το βλέπουνε οι παίκτες, πάλι. Όλοι ξέρουνε στην Ελλάδα τί πρόκειται να γίνει και κυρίως αυτοί που παρκάρουν το εμπόρευμά τους εδώ και περιμένουν να το δει κανένας καλύτερος.
Ενδέχεται, αλλά και εμείς, δεν πάμε για ψώνια στο Λονδίνο και το Παρίσι...
Αερικό7 (28-01-23)
Κάποιο λάκκο έχει η φάβα...
jonk (28-01-23)
Παικτούρα ο Φλοριάν και δεν με χαλάει καθόλου η περιήγησή του στο Μεξικό, άσε που είναι ευκαιρία να αντικατασταθεί ο Ματιέ από άλλον έναν παίκτη που έχει γράψει ιστορία στους Φωκαείς.
αυτο με τον τοβεν μου θυμισε το σωκο , εβρισκε κατι που δεν επαιζε εξαρχης να ερθει κ απλα μας ταιζε σανο μεχρι να καταληξει δεν ηθελε η γυναικα του , η πεθερα του , ο σκυλος του και ετσι δεν εφερνε κανενα , γιατι οι αλλοι δεν εκαναν τη διαφορα .
οταν δεν μπορεις να καλυψεις το συμβολαιο του μαντσινι πως θα καλυψεις του τοβεν που επερνε 5.5 πακετα?
chainsaw (28-01-23), john syggel (28-01-23), Nikolaos_Kokkinos (28-01-23)
Δηλαδή ο βαζελος δίνει 1 μυριο σε Μπερνάρ και Σποραρ και 800 σε Βερμπιτς και Μαντσίνι! Διεθνείς παίκτες με πολλές συμμετοχές στις Εθνικές τους, να χουν ίδιο συμβόλαιο με τον Μαντσινάκο του Αρουλη. Μοιάζει πολύ λογικό!
Κι ας πούμε οτι ισχύει, πως ο Μαντσινάκος παίρνει 800 χιλιάρικα, πιστεύεις τα αξίζει; Τί παραστάσεις έχει το ΣΑΠΑΚΙ, για να πάρει τέτοια συμβόλαιο;
Το να πήγε, γιατί οι επιθετικοί χαφ του βαζελου ειναι οι Παλασιος, Βερμπιτς και ένας Κλαϊνχαϊσλερ και ήξερε οτι θα παίξει με το καλημέρα ενω εδώ, με Χάμες, Μπίελ, Φορτουνη, Βαλμπουενα, Μασούρα και Γκάρι Ροντρίγκεζ δεν παίζει να σκέφτηκε οτι θα ήταν μονίμως εκτός αποστολής ή στην καλύτερη πάγκο;
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Μερικές φορές το χέζεις... Ούτε καίγομαι σαν ομάδα, ούτε αυτός αξίζει τόσο - αν θέλει ο βάζελος να του δώσει το συμβόλαιο του Παλάσιος και του Σπόραρ, ας πρόσεχε. Εγώ σε αναπληρωματικό, δεν θέλω να δίνονται τέτοια ποσά, γιατί θα τον λουζόμαστε καιρό μετά, μέχρι να ξεκουβαλήσει...
Επίσης ο Τοβέν έπαιρνε 5,5 χαρτιά, δεν θα πάρει 5,5 χαρτιά. Εμένα με προβληματίζει η ευκολία με την οποία έφυγε από τη Μαρσέιγ για να πάει Μεξικό και η ακόμα μεγαλύτερη ευκολία με την οποία έμεινε ελεύθερος από την ομάδα στην οποία καιγόταν να πάει..
drizzt (28-01-23)
o μαντσινι δεν ηθελε να ερθει γιατι θα ετρωγε παγκο λογικα,δεν πιστευω οτι θα επαιρνε φανελα βασικου στο σπιτι με το καλημερα.Προτιμησε δηλαδη να παει στην τριτοτεταρτη ομαδα της χωρας απλα για να ειναι βασικος(αν θα ειναι και εκει) αντι να αγωνιστει να παρει θεση βασικου στον μονιμο πρωταθλητη και στην μεγαλυτερη ομαδα της χωρας.Ευτυχως δεν ηρθε παιχτης με τετοια νοοτροπια.Ειχαμε και εχουμε αρκετους τεμπεληδες.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Nikolaos_Kokkinos (28-01-23)
Ποιος Μαντσίνι βρε μάγκες; Ένας αναπληρωματικός ήταν και σίγουρα δεν άξιζε παραπάνω απ' όσα του δίναμε. Καλώς δεν ήρθε και πήγε σε μια πολύ χειρότερη ομάδα που τη σπρώχνουν για να πάρει πρωτάθλημα.
Ο Γάλλος είναι καλός παίχτης, ψιλοπεριεργος αλλά αν παίξει θα κάνει πλάκα εδώ.
Bookmarks