flessanto (26-01-23)
και να φαντατεις οτι καποτε γελασα με τον Πανασπροπυργιακο , που ακομα κ τωρα δεν μπορω να το πω με τη πρωτη προσπαθεια καθαρα, που να ξερα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (26-01-23)
Για λογοθεραπεία, δεν υπάρχουν πολλά ονόματα που μπορούν να βοηθήσουν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
συγνωμη αλλα δεν μπορω να το προσπρασω ετσι ευκολα, - Μουσικογυμναστικός Φιλοπροοδευτικός Αθλητικός Όμιλος Φιλάθλων Χαλάστρα - και τι πα να πει "Μουσικογυμναστικος " Δηλαδη, οσοι δεν εχουν ταλεντο στην μπαλα, τους πανε για πιανο και μπουζουκι? -η- οτι τις προπονησεις τις κανουν μετα μουσικης??
Ποια ερμηνεια ειναι η σωστη απο τις 2?
Και εφοσον το "γυμναστικος" υποννοει αθληση, γιατι ξαναγραφουνε "Αθλητικος " μετα στην ιδια προταση
Και επισης αφου εχουν το "ΦΙΛΟ" σαν συνθετικο στην δευτερη λεξη, γιατι ξαναγραφουν "Φιλαθλων' στην προτελευταια
Μλακες πρεπει να ηταν πιωμενος αυτος που το εβγαλε το ονομα της ομαδας δεν συνηθιζεται
ΤΟ φιλοπροοδευτικος που κοτσαρανε εκει με πολιτικα υποννουμενα δεν θα το σχολιασω καν
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (26-01-23), giovanni#10 (26-01-23)
λες ο βαγγελας για να τους γλεντησει να φερει κανενα ντι μαρια , ποιος αλλος φευγατος εξτρεμ υπαρχει σε επιπεδο χαμες?
Θα σου χαλάσω τον οίστρο αλλά η τεχνική εξήγηση για τον λόγο που συμβαίνει αυτό είναι αρκετά πεζή...
flessanto (26-01-23), john syggel (26-01-23)
Σιγα,κι αυτοι θα μπορουσαν να λενε μονο τα αρχικα τους. ΚΜΦΑΟΦΧ.Ευκολακι.
Ελεύθερος απ' την Τίγκρες κι ο Φλοριάν Τοβέν. Πρώην της Μαρσέιγ. Έγινε 30 πριν λίγες μέρες.
38 συμμετοχες, 8 γκολ, 5 ασσίστ στο Μεξικό.
281 συμμετοχές, 81 γκολ, 61 ασσίστ στη Γαλλία.
Διεθνής 10 φορές με την Εθνική Γαλλίας και ήταν παρών στο Μουντιάλ του '18, που το σήκωσαν.
Νομιζω λίγο καλύτερος από Μαντσίνι.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
we dont do that here![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Από την άλλη, αυτός είχε πάει εκεί για να παίξει με τον Ζινιάκ (άλλος χομπίστας από εκεί). Για να φεύγει έτσι, κάτι λάθος είναι - αλλιώς, σαν παίκτης, δεν ήταν καθόλου παρακατιανός (ειδικά σε σχέση με τον Χέσε ο οποίος ζήτημα να είχε ένα εξάμηνο καριέρα ποδοσφαιριστή στη ζωή του και αυτό, στην αρχή, που ήταν στη Ρεάλ, γιατί όποιος τονε πήρε μετά, μετάνιωσε.
Ο Μαντσίνι κατάφερε να σπάσει το πρώτο ρεκόρ σαν μεταγραφή: Αποκλείστηκε δύο φορές μέσα σε ένα 24ωρο από τον ίδιο θεσμό.
Προτάθηκε και εξετάζεται ο Τζόλης είπε ο Βερβελές. Επίσης κάποιοι άκυροι λένε για Ίσκο, δεν ξέρω που το διάβασαν.
Ναι ρε Πάνο, πες τους, κανένα δεκάρι, δεν έχουμε...
Έβλεπα Άγιαξ πριν από καμιά ώρα... Παιδιά, κλαίμε άδαρτοι.![]()
το πανω ραφι ειναι ο χεσε ? χεσε μας βαγγελα
Τελευταία μέρα των μεταγραφών θα γίνει ο,τι είναι να γίνει.
Αν φύγει ο Όλεγκ θα έρθει ο Τόφολο και πακέτο ο Ντένις Εμάνουελ δανεικοί για ενα 6μηνακι.
Για να γίνει το "2" που είναι και πιο πιθανό, είναι απαραίτητη προϋπόθεση να φύγει ο Προκόπης ΙΙ.
υπαρχει ακομα ο τζολης
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Προτάθηκε (από εμένα) και εξετάζεται (από άλλους) ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Φήμες που λένε ότι η Λίβερπουλ θέλει 3 μερίδες fish & chips για την αποδέσμευσή του και o Vaggelas δεν τις δίνει ελέγχονται ως ανακριβείς.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Προτάθηκε από άλλους και εξετάστηκε από εμένα ο Ανταμά Τραορέ (ψαρώσατε σίγουρα), της Φερεντσβάρος ( εντάξει είμαστε; ) και είναι από τις περιπτώσεις που έχουν ενδιαφέρον από όλες τις μεριές...
Bookmarks