Όχι - μία χαρά το είπες και εγώ τουλάχιστον αυτό κατάλαβα: Μη διαβάσω κανέναν να γράφει για παίκτη που πήρε ο βάζελος και εμείς δεν μπορούμε.
Αν είναι να βρούνε τέτοιον, να ανεβάσουν τον Κεϊτά, ξέρω 'γω.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αν δεν κάνουμε σύστημα Βρούτση, για κάθε έναν που έρχεται να φεύγουν δύο, δεν βλέπω να βοηθάνε ούτε ο Τιάγκο Σϊλβα, ούτε ο Καντέ, ούτε ο Γκάβι, ούτε ο Καμαβιγκά, ξέρω 'γω...
θελουμε στοπερ-εξτρεμ-φορ και αυτους που ξεμειναν να τους παει στη φορεστ , σε κανενα γκαζαδικο , στο δημο πειραια χεστηκα ειλικρινα
Η εικόνα της ομάδας στις μεταγραφές βροντοφωνάζει «Δεν μπορούμε»
Καλημέρα , συγαβροι !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μη νομίζεις και πριν τις μεταγραφές, πάλι δεν ψιθύριζε...
flessanto (25-01-23)
Μαντσινι στον βαζελο
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
αγωνιστικα πηραν ενα καλουτσικο παιχτη που δεν μπορει να κανει τη διαφορα , επικοινωνιακα αλλη μια παπαρια της διοικησης
το θεμα ειναι θα παρει παιχτη ο βαγγελας η θα συνεχισει το μαδομουνι στην επο (απο οτι βλεπω μονο αυτο τον απασχωλει , η αγωνιστικη εμφανιση της ομαδας στα @@ του)
Oberon (25-01-23)
Βγάζεις βιαστικά και κυρίως αυθαίρετα συμπέρασμα. Μόλις ο 7ος μήνας συνεχόμενων εχθροπραξιών είναι. Περίμενε να τελειώσει το πρωτάθλημα, να δούμε τί θα γίνει αν αλλάξει Πρόεδρο και Εκτελεστικό Διευθυντή και μετά θα δούμε τί θα γίνει όταν πάρουμε και παίκτες...
Τωρα διαβαζουμε οτι περιμενουμε μηπως βρουμε κατι καλο στην αγορα των ελευθερων.Και η κλασικη παπατζα οτι θα παρουμε παικτη μονο αν βρεθει κατι που μπορει να κανει τη διαφορα.
jonk (25-01-23)
βασικα τωρα θα ηθελα να παει να υπογραψει τον αιτορ κ ας μην παιξει ποτε απλα να το βουλωσουν οι ξεφτυλισμενοι οι λαγοι
καλο ειναι αν βλεπεις οτι εκλεισες τον κυκλο σου και δεν εχεις ορεξη να ασχωληθεις αλλο , να ετοιμαζεις μια διαδοχη κατασταση και να φευγεις σαν φιλος
μην πρηζεις ουτε τα δικα σου παπαρια ουτε αυτων που εξαρτωνται απο τις μαλακιες σου
ελπιζω οτι το καλο εξτρεμ να μην ειναι ο εμποκου η ο τσιβσαν που ακουγονται , χοντρε αυτοι δεν ειναι ουτε για αντικαταστατες του μαντσινι στον παλετα
Κανένας κύκλος δεν έκλεισε. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι φέτος θα κάνει μεταγραφή.
Πολλοί τον φορτώθηκαν τον ρόλο, κανένας δεν τον απέδειξε στο τέλος.
Επαγγελματίες στο χώρο υπάρχουν αρκετοί. Όταν πάρει απόφαση να αφήσει ένα τεχνικό επιτελείο να κάνει τη δουλειά του, όπως το έχει κάνει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και δώσει δρόμο στους ανεπάγγελτους, τουλάχιστον να μη τριγυρίζουν ανάμεσα από τους παίκτες, πάλι θα στήσει ομάδα. Πίστεψέ με, καλύτερα από εμάς το ξέρει - άλλο που όλο και κάποιος λόγος θα υπάρχει για να μην το κάνει, τον οποίο εμείς καλό θα είναι να μην τον ξέρουμε και να μας φτάνει η καταγραφή και η παρατήρηση...
Το παράρτημα έδωσε έναν απ' τους καλύτερους παίκτες στον αντίπαλο του αφεντικού τελικά;; Τι μου λες!!! Πωτς γκενεν αυτό;
δεν καταλαβα ποτε γιατι τετοιος χαμος για εναν μετριοτατο παιχτη.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Oberon (25-01-23)
Γιατί οι πρώτες ομάδες αυτού του πρωταθλήματος αποκλείονται από τη Λέφσκι Σόφιας, την Σλάβια Πλάκας (που είναι φέτος), την Μακάμπι Τελ Αβίβ (δεν ήρθε η μπασκετική ομάδα - έχουν και άλλη, που παίζει χειρότερο ποδόσφαιρο και από αυτή) και η μόνη που προχώρησε είναι μία που πέρασε λόγω τερματοφύλακα, αλλά και αυτή με 2 βαθμούς βγήκε από τον όμιλό της.
differance (26-01-23)
Bookmarks