εμενα κ ο βουρος μου αρεσει
Ναι, αλλά αν πάει στο εξωτερικό, μετά θα λέμε... άκυρο, από εκεί γύρισε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
μια απορια που εχω . τον μαλακα τον αμπουμπακαρ επρεπε να τον δωσουμε στον αρη πριν το ματς , για να τον εχουμε αντιπαλο?
η ο τροπος λειτουργείας μας ειναι για τα πανηγυρια η κατι αλλο τοσο fucked up παιζει που με τρομαζει
Εγω παλι, με βαση την εικονα του αμπουμπακαρ, αν ημουν αρειανος θα ελεγα τα αναποδα "κοιτα να δεις που μας τον εδωσε επιτηδες ο γαυρος για σαμποταζ, να ειμαστε εντελως ακινδυνοι"
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
drizzt (15-01-23)
Τελος λέει η περίπτωση Λάτο. Ο Σουάζο πηγαίνει προς Τουρκία. Μας βλέπω να καταλήγουμε στον αριστερό Άβιλα.
Τα έλεγε ο γιονκ.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ο Jonk βλέπει μπροστά.
Ούτε μπροστά, ούτε πίσω, ούτε ανάμεσα βλέπει: Ξέρει που είναι η πληροφορία και όταν του λες κάτι αντίθετο με στοιχεία δεν απαντάει με εξυπνάδες...
drizzt (15-01-23), john syggel (15-01-23), jonk (16-01-23)
Αν έχεις περάσει τα 25, σαν θεατής, πρέπει να αρχίσεις να υποψιάζεσαι ότι δεν είναι κανένας Μανδάς για κανέναν Ολυμπιακό: Να μείνει εκεί, να πάρει παιχνίδια, να τον δείτε και μία ολόκληρη σεζόν ακόμα να τον δείτε τί πραγματικά πιάνει.
Kι ο Τζολάκης δανεικός πρέπει να πάει αν θέλει να κάνει καριέρα,στον Ολυμπιακό δεν έχει καμμια τύχη.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αν ο Ολυμπιακός θέλει ο Τζολακης να γίνει τερματοφυλακας,δεν έχει καμία τύχη.
Aν ο Τζολάκης θέλει να έχει τύχη ο Ολυμπιακός, πρέπει να μείνει ελεύθερος.
Αν ο Τζολάκης θέλει να έχει τύχη, δεν πρέπει να μείνει ελεύθερος: Τόσα κορίτσια με άκρες στη σόου μπιζ υπάρχουν - να ξεστραβωθεί να κουκουλώσει καμία, όσο είναι νωρίς.
jonk (16-01-23)
Ο Ολυμπιακος δεν αφηνει ελευθερο τον Τζολακη, γαμω την τυχη μου.
john syggel (16-01-23), panahs7 (16-01-23), sabar77 (16-01-23)
Τύχη και Τζολάκης άφησαν ελεύθερο τον Ολυμπιακό. Ο οποίος πια δεν θέλει.
sabar77 (16-01-23)
Bookmarks