Το εύχομαι, αλλά 10,00 € την χωριάτικη, στην Ήπειρο, δεν την πληρώνω: Προτιμώ να τους στείλω τα διπλά σε κόλυβα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πάρτε το αριστερό μπακ ρε τριμαλακες,μας τα πρηξατε παλι
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Oberon (13-01-23)
jonk (13-01-23)
Χαλάει του Ρέαμπτσιουκ στην Μπολόνια λένε. Μια χαρά! Μη μας φύγει ο Όλεγκ!
Oberon (13-01-23)
Λογικό - για την Ευρώπη το λες και είδος πολυτελείας και μπορεί να πάει όσο θέλει. Στην Ιαπωνία δεν κάνει τόσο.
Στην Ήπειρο, τις ντομάτες, τα αγγούρια, τα κρεμμύδια, τη ρίγανη και τα τυριά, δεν τα κάνεις και εισαγωγή από την Θεσσαλία, ξέρω 'γω...
Δεν έφτιαξε ποτέ: 3,5 χαρτιά δίνανε και εδώ το συζητάγανε για πάνω από 4.
Εγώ θα τον έδινα τζάμπα στη Στρασμπούργκ, για να μάθουν οι κοπρίτες.
voskos_7 (13-01-23)
πανο απλα εχω ακρες με νοτιο αμερικη (οικογενειακες) σημερα θα δεις να λενε κ οι αρδ αυτο που ειπα πριν 4 μερες
Oλοι ξέρουμε ότι είναι ικανοί να πάρουν 2 αριστερά μπακ και να είναι και οι 2 χειρότεροι του Ρεαμπτσιουκ. Οποτε ίσως είναι καλύτερα που μένει σαν μια έστω υποφερτη λύση.
Έχει γραφτεί από προχθές τουλάχιστον στο sport24 ότι η Μπεσίκτας είναι προορισμός του Σουάζο ο οποίος, για κάποιο λόγο, δεν έχει πάει ακόμα...
Ο μήνας έχει ακόμα 14, αλλά έχουμε καταλάβει όλοι ότι κάνουμε τη χήρα στο κρεβάτι με κάθε περίπτωση που βρίσκουμε για να πέσουμε στο τέλος του μήνα σε ό,τι απίθανο υπάρχει και δεν απασχολεί κανέναν άλλον...
παω στοιχημα οτι ο τοφολο ειναι το plan c , οτι σαπακι υπαρχει στο νοτιγχαμ παρκαρει στον πειραια
Ντροπή: Δεν παρουσιάζουμε σαν ρεπορτάζ στα μέσα του μήνα κάτι που ήταν τόσο σίγουρο από τα τέλη του προηγούμενου... Τουλάχιστον εδώ.
Συνηθίστε τώρα στην ιδέα ότι θα έρθει αυτός, αλλά συνεχίστε το συναρπαστικό ταξίδι των διαπραγματεύσεων με τους άλλους...
Bookmarks