drizzt (10-01-23)
Και αν ειναι ο Μπονγκ το ονομα εκπληξη;
Ισως επιστροφη Παρεδες; Ή αυτος ηταν το δηθεν δεξι μας μπακ και για αριστερα ειχαμε παρει τον αλλον παρταλο που δε θυμαμαι πώς τονε λενε;
drizzt (10-01-23)
Σισσοκό.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (10-01-23), giovanni#10 (10-01-23), jonk (10-01-23)
Είχαμε πάρει και εκείνο το Μπανανά, εκεί δεν έπαιζε;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
και γιατι να μην βαφτισουμε τον ανδρουτσο αριστερο μπακ? χωλερα εχει ο θανασακης?
παρακαλατε να πεσει η φορεστ γιατι ο χουανγκ δεν προλαβαινει τριημερο του αγιου πνευματος
Ακούγεται για αριστερό μπακ ο Λατο ο Σουαζο κι ένας της Νοτιγχαμ ο Τοφαλος πως στον πουτσο λέγεται,ποιος λέτε να έρθει τελικα;
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μόλις διαβάσαμε άλλο ένα πατσιστικό ποστ.
Ο Παρέδες ήταν το εθνίκι και ο Σισσοκός ήταν ο προοδευτικός της υπόθεσης.
flessanto (19-01-23)
o σουαζο παει μπεσικτας , ο λατε κανουν νουμερα οι ισπανοι (θελουν λεφτα) κ ο τοφαλος ουτε για να κοβει εισιτηρια δεν κανει (μπροστα του ο ρεαψιου ειναι ρομπερτο καρλος στα ντουζενια του)
εξαλλου οτι εχει κατηφωρισει πειραια απο το δασος του σεργουντ ηταν μονο για κακο
flessanto (19-01-23)
Δεν ξέρω αν ισχύουν τα δύο πρώτα (όλοι έχουν πληροφορίες για κάτι, αλλά κανενός δεν συμπίπτει με του άλλου), αλλά το τρίτο είναι πραγματικότητα...
Αν καταφέρουν να φέρουν τον Τοφολο και τους Κορεάτες που λένε, έχει να πέσει ξεφωνητό στα πλέυ οφφ που θα πάει σύννεφο.
Μην ξεχνάς ότι έχουμε και αυτούς που περιμένουν και ακόμα βλέπουν τους καινούργιους που δεν προσαρμοστήκανε.
flessanto (19-01-23)
Ε, όχι και Παντελής...
ΣΣ: Βλέπεις mood ΝΠΔΒ, αλλά δεν ενδιαφέρουν κάποιον οι συγγενικοί σας δεσμοί...
Ο Λάτο πάει για παρακαλετό σήριαλ και αυτό συνήθως δεν βγαίνει σε καλό. Δεν ξέρω κανέναν (τα βιντεάκια στο υ2β δεν στοιχειοθετούν γνωριμία) από τους δύο παίκτες αλλά για μπακ προτιμώ Χιλιανό αρχηγό της Θρυλικής Κόλο-Κόλο παρά αναπληρωματικό Ισπανό της Βαλένθια. Τέλος πάντων, Γκατούζο τελείωνε, μη μας ζαλίζεις με τις μαλακίες σου, τις 100% μαλακίες σου.
Ενεργοποιήστε τον Σισέ και πέστε πάνω του για ανύψωση ηθικού εάν δεν έχετε σκοπό να πάρετε στόπερ, δεν βγαίνει η χρονιά με τρεις.
Bookmarks