Πέσαμε - είχαμε πουλήσει Φέισα με 4...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Το ίδιο λέμε - πέσαμε: Αυτός μέχρι και μουντιάλ έπαιξε: Τί 2;
chainsaw (03-01-23)
Οι Γερμανοί δεν περιμέναν εμάς να μάθουν τον συγκεκριμένο... Κανονικά, θα τους πληρώναμε για να τον πάρουν.
Βατσλίκ φεύγει για Άλκμααρ λένε, ευκαιρία για Χατζηδιάκο από το καλοκαίρι λέω εγώ.
Δεν πιστεύω πως θα έρθει κάποιος τώρα εάν τελικά φύγει, συνεχίζουμε με Πασχαλάκη-Τζολάκη.
Du3lisT (03-01-23)
Κόπηκε στα ιατρικά ο Βατσλίκ. Κανονίστε να τον δούμε να παίζει μέχρι να βγει η σεζόν.
Κάποια στιγμή, πρέπει να δούμε τί γίνεται στα δικά μας ιατρικά και εργομετρικά, φυσικά...
flessanto (06-01-23)
Για καθαρά εγκυκλοπαιδικούς λόγους, καλό θα είναι να μάθουμε γιατί κόπηκε -αν κόπηκε- ο Βατσλίκ. Αν έχει σχέση δηλαδή με τον πρόσφατο τραυματισμό στον ώμο ή είναι κάτι άλλο, στα γόνατα για παράδειγμα.
Φέρτε σέντερ φορ ή τον Τικίνιο πίσω. Μόνο με Μπακαμπού δεν βγαίνει πρωτάθλημα-κύπελλο-Play off. Ο Ελ Αραμπί είναι για λύπηση πια, γκαζοζέν που αγκομαχάει στον ανήφορο
Για λόγους φήμης και πελατείας και των ομάδων και των μάνατζερ, αυτά δεν ανακοινώνονται ποτέ (ξέχωρα τα προσωπικά δεδομένα που ισχύουν για όλη την Ευρώπη και είναι αυτοτελής παράβαση, εκτός του αθλητικού νόμου). Για τον ώμο, πάντως, δύσκολα θα τον κόβανε, εκτός αν έγινε κανένα θαύμα στο χειρουργείο...
Με Μπακαμπού δεν βγαίνει ούτε το ένα από τα τρία, για να είμαστε δίκαιοι...
Έχει τελειώσει η αποθεραπεία του δηλαδή και είναι έτοιμος να παίξει; Αλλιώς, με ποιο σκεπτικό πέρασε ιατρικά;
Σε ανύποπτο χρόνο, μας είχαν πληροφορήσει ότι μπήκε στις προπονήσεις... στις ίδιες που ο Κασάμι εντυπωσίαζε μεν, αλλά πάλι ξέραμε ότι συμμετείχε...
Εντυπωσιακός ο Σκάρπα στο πρώτο του ματς με την Νότινχαμ
Φυσικά, η απελπισία η ίδια, βρίσκεται και σήμερα στο Πρωτοσέλιδο του Πρωταθλητή: "Άλλαξε θέση, ο Φατιγκά"...
Ο οποίος δεν ήταν ποτέ εξτρέμ και εμείς ξελαρυγγιαζόμασταν εδώ ότι είναι 8αρι... και έφταιγε ο μαλάκας ο παίκτης που δεν ήταν εξτρέμ... που πρώτη φορά έπαιξε εδώ αυτό το πράγμα και έπρεπε να είναι και καυλωμένος που τον εξέθεταν...
Bookmarks