Φάνη, ξανά πάμε άλλη μία;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ποιος ειναι αυτος ο Κουνιαδος που θα φερουνε παλι?
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
λιγη σημασια εχει ποιον θα παρετε τωρα,οποτε παρτε τον ΠΟΥΛΟ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
flessanto (21-12-22), jonk (22-12-22), Nikolaos_Kokkinos (22-12-22)
Εδώ, δεν λένε να καταλάβουν ποιόν πρέπει να διώξουν και εσείς ακόμα περιμένετε να πετύχουν μεταγραφή...
Έγινε τώρα - όλη η χρόνια είναι ένα λάθος. Και από την αρχή να το ξαναπηγαίναμε, πάλι με Ρεαμπτσιουκ και Βρουσάι, Ανδρούτσο αποκάλυψη στη μέση της χρονιάς θα καταλήγαμε: Μήπως και πέρυσι, έτσι δεν το πήγαμε;
chainsaw (22-12-22), drizzt (22-12-22), Faithful (22-12-22), Nikolaos_Kokkinos (22-12-22)
ανδρουτσος ντοι ρετσος ρεαμπτσιουκ , ηρεμα και νηφαλια λεω , αντε γαμησου χοντρε
Oberon (22-12-22)
ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Nikolaos_Kokkinos (22-12-22)
Βασικουρα δεν ήταν Πρέμιερ αυτός ή έχω μείνει πολύ πίσω;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εγώ ήθελα το Βενετίδη.
flessanto (27-12-22), jonk (24-12-22), Nikolaos_Kokkinos (22-12-22), voskos_7 (23-12-22), zionikos (23-12-22)
Τον Ντομι φέρτε ρε
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
voskos_7 (23-12-22)
Μαντσίνι και Μαζουακού τώρα. Έτσι θα ετοιμαστεί ο Θρύλος της νέας χρονιάς; Με εναν παίκτη που είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στον Άρη και έναν ακόμη, γερασμένο πλέον παλιό μας γνώριμο με ελεύθερη πτώση στην απόδοσή του και χωρίς ίχνος αγωνιστικού ρυθμού; Ας λύσουμε το θέμα του φορ με άλλον εναν παλαίμαχο για να συμπληρωθεί το τρίπτυχο και τον Γενάρη. Όπως ειδα τον Σουάρεζ στο Παγκόσμιο είναι ό,τι πρέπει.
αχαχαχα τι μαζουακου ρε μπετοβλακες πατε καλα?Θα αρχισω να πιστευω οτι εχουν σκοπο να διαλυσουν τον ολυμπιακο πραγματικα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
τον χασαμε μαγκες αλλα θα παρουμε το μουντιαλ τουλαχιστον
Ρονάλντο: Στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας για οκτώ χρόνια
Ο Ρονάλντο αναμένεται να υπογράψει στην Αλ Νασρ και να ριζώσει στην Σαουδική Απως όλα δείχνουν βάσει δημοσιευμάτων ο Κριστιάνο Ρονάλντο εγκαταλείπει την ιδέα να συνεχίσει στην Ευρώπη και ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Σαουδικής Αραβίας για τα επόμενα οκτώ χρόνια. Προσοχή, όχι μόνο ως ποδοσφαιριστής...
Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος σταρ αναμένεται να βάλει την υπογραφή σε συμβόλαιο 2,5 ετών με την Αλ Νασρ και τα υπόλοιπα θα δουλέψει ως πρεσβευτής/προωθητικά για να πάρει η Σαουδική Αραβίας παρέα με τις Ελλάδα κι Αίγυπτο τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2030.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας για να τελειώσει τη γιγάντια συμφωνία που -σύμφωνα με δημοσιεύματα- θα του αποφέρει 200.000.000 ευρώ το χρόνο μόνο όσον αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Τα προωθητικά για το 2030 θα πληρωθούν ξεχωριστά.ραβία έως το 2030. Υπάρχει λόγος.
—John Lennon
Καλά όχι ότι δεν τους έχω ικανούς αλλά γιατί δεν περιμένουμε λίγο να τους κράξουμε όταν όντως γίνουν οι μεταγραφές;
Μαζουακού λέει και Μαντσίνι. Θέλαμε ακόμα έναν παλαίμαχο ακραίο μπακ κι έναν λευκό Σεμπά. Να επιστρέψει κι ο Ιντέγιε τώρα.
Γαλλικές σειρήνες για τον παστελωτή Μπακαμπού... το χάσαμε το κορμί πατριώτη.
Μήπως έγραφε "Σειρηνάκης" και δεν διάβασες καλά;;;
jonk (24-12-22)
Bookmarks