flessanto (21-12-22)
flessanto (21-12-22)
Επίσης ο Μάρτινς δεν σταύρωσε επιλογή για επιλογή, σε όποια θέση και αν τον ψάξεις...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (20-12-22)
Ο Μπερκ ήταν η πρώτη επιλογή τότε και επειδή δεν γουστάρε να ερθει καταλληξαμε στον Αράμπι.
Να λέμε μερικές αλήθειες. Ποιος τον έφερε ούτε εγώ ξέρω αν και νομίζω ότι ήταν Μοντεστο τότε.
Όσο για το αν είναι καλό το ένα γκολ ανά 3 ματς, θα συμφωνήσω μόνο στο ότι η στατιστική δεν λέει πάντα την αλήθεια. Ο Pantelic πχ που έφτιαξε όνομα στη Γερμανία είχε 40 γκολ σε 120 συμμετοχές. 1 στα 3 δηλαδή.
Στον Άγιαξ που δε θεωρείται ότι πήγε καλά είχε 16 γκολ σε 30 συμμετοχές και σε εμάς που δε τον έχουμε καν στους τοπ 10 είχε 20 γκολ σε 38 συμμετοχές.
Αντίθετα όλοι θυμόμαστε τον Μπεντ Κριστενσεν με 9 γκολ σε 26 συμμετοχές και τον Ματ Ντερμπισαιρ που είχε μόλις 6 γκολ.... Το θέμα είναι το που έβαλε αυτά τα 6 γκολ και γιατί τον γουστάρουμε όλοι τόσο.
Το 1 στα 3 λοιπόν ήταν εξαιρετικό για Γαλλικό πρωτάθλημα όχι απλά καλό. Και γενικά οι Νοτιοκορεάτες τον έχουν πολύ ψηλά.
Εγώ είχε χαρεί πολύ όταν έμαθα ότι θα έρθει. Τον θεωρούσα πολύ υψηλού επιπέδου ποδοσφαιριστή.
Το ότι δεν τραβάει σίγουρα δεν είναι μόνο θέμα ταλέντου ή στατιστικής.
Αυτά ....ελπίζω να φέρουμε κάνα εξτρέμ τώρα και κάνα μπακ.
Καμια 20αρια γκολ ειχε ο Ντερμπισαιρ, δεν ξερω πού βρηκες εσυ τα 6.
voskos_7 (20-12-22)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
zionikos (21-12-22)
Μας βολεύει περισσότερο ότι αυτός που έφερε του Προκόπη ΙΙ έκανε σοβαρό σκάουτινγκ και πήρε παίκτη που δεν μπορεί να βρει τη μπάλα ούτε με ραντεβού.
Όλοι τον ήθελαν τον ΟυιΤζο, εγώ δεν θυμάμαι κανέναν να γράφει τι παλτό φέρνουμε. Μετά εκ του αποτελέσματος βγάζουμε την ουρά μας απ' έξω.
kostas1 (21-12-22)
Tη πρωτη χρονιά έπαιξε συνολικά 13 παιχνίδια και έβαλε 8 γκολ. Για αυτό και τον αγοράσαμε.
Την επομενη χρονιά 2009-10 έπαιξε σε 21 παιχνίδια και εβαλε 6 γκολ. Μέσα σε αυτά ηταν και τα αυτιά που έδειχνε στο ΟΑΚΑ
Ως χρονιά ειχε έρθει απο τη Μπαλκπουλ με 21 παιχνίδια και 5 γκολ. Σαφώς χειρότερα από τον Ουι Τζο.
Ξαναλέω, η στατιστική δεν λέει πάντα την αλήθεια. Η περίπτωση Pantelic ειναι χαρακτηριστική. Οπως χαρακτηριστικο ειναι πως ένας παιχτης που τον πιστευουν στη Κορέα, σε εμάς δε τράβηξε μια.
Αυτουνου και ντοπινγκ κοντρολ να του κανουνε θα βρει αερα παλι
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Είναι από κεκτημένη ταχύτητα, από τότε που ξέφυγε από το birth control...
Μακάρι να έρθει. Θα δώσει αυτά που δεν έδωσε ο Μπόιλερ
Και αν δεν τα έχει ούτε αυτός;
flessanto (21-12-22)
Τα προσόντα του σε τρίπλα/κοντρόλ, ταχύτητα και δημιουργία είναι αποδεδειγμένα. Ο Μπόουλερ πέρα από την ταχύτητα δεν είχε αποδείξει ποτέ ότι διαθέτει ένα πολύ καλό επίπεδο τεχνικής. Δε ξέρω τι νούμερα θα γράψει ο Ισπανός αλλά θα δούμε περισσότερα πράγματα σε τρίπλα και ταχύτητα το μόνο σίγουρο
Είπα να ξαναγράψεις το ίδιο, όχι να το εξηγήσεις...
Ντρίμπλα και ταχύτητα είχε και ο Μουγερ Καλλιέντε: Βέβαια, του κερατά, κάτι παραπάνω θα είναι αυτός.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks