Ελπιζω να εννοεις οτι αυτος που λειπει ειναι εξτρεμ. Ετσι συμφωνω απολυτα.
Δεκαρι οχι απλα δε λειπει, περισσευει να δωσουμε και στη Νοτιγχαμ.
(α, το καναμε αυτο)
Κόκκινα είναι με άσπρο σορτσάκι.
Μια χαρά είναι αυτοί που έχουμε στο 10 και κάπου εκεί γύρω, ενώ αυτή είναι και η μόνη θέση στην οποία λείπει μόνο ένας για να είναι από τις καλύτερες που είχαμε ποτέ και αυτός δεν είναι παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Σκάρπα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ελπιζω να εννοεις οτι αυτος που λειπει ειναι εξτρεμ. Ετσι συμφωνω απολυτα.
Δεκαρι οχι απλα δε λειπει, περισσευει να δωσουμε και στη Νοτιγχαμ.
(α, το καναμε αυτο)
john syggel (18-12-22)
Κ γω μπερδευτικα, νομιζα οτι θα ελεγε για αριστερο μπακ
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ναι - μαλακία διατύπωση: Για 10 έχουμε 3-4 και σαν εξτρέμ έχουμε μισό. Όσο γαύροι και να είμαστε εννοείται ότι από δεκάρια έχουμε να φάνε και οι κότες (ό,τι χρώμα φανέλα κι αν φοράνε)...
giovanni#10 (18-12-22), Nikolaos_Kokkinos (18-12-22)
Ενταξει ολα αυτα, αλλα απο αριστερο μπακ? Παλι τπτ?
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ή αλλιώς, "με τον Ρέαμπτσιουκ, τί θα γίνει;"...
η σχεση που εχει ο γαβρος με τα παραμαγαζα του ειναι λιγο περιεργη , ακουω για μαντσινι οτι δυσκολα κτλ , οταν ο παλετας ηταν στην μεντια μαρκτ δυο φορες την βδομαδα κ δεν ειχε καν να παρκαρει απεξω , τωρα εγινε δυσκολος πωλητης ?
τα δωρα της νοτιγχαμ μου θυμιζουν , οταν παντρευτηκα που ειχα μαζεψει 150 πυρεξ σαν δωρα και για να αδειασει η αποθηκη , εκανα δωρο σε οποιον φοραγε παπουτσια απο ενα πυρεξ .
μποολερ και ουι τζο κ λαρσον ειναι σαν τα πυρεξ που ειχα στην αποθηκη
Καμία σχέση: Τα πυρέξ φανήκανε σε κάποιους χρήσιμα, όταν τα δούλεψαν. Ο Ουι -Τζο, δεν είναι πυρέξ.
Ο Ουι Τζο ήταν μια από τις πιο λογικές προσθήκες όταν ήρθε. Διεθνής, με γεμάτη χρονιά που είχε πάει πολύ καλά σε καλύτερο πρωτάθλημα απ' το δικό μας. Το πρόβλημα είναι ότι δε του πήγε τίποτε καλά. Στραβωσε η φάση απ' την αρχή. Κάκος παίχτης δεν ήταν ποτέ. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπουουλερ. Σε κάθε περίπτωση δε μας κάνουν.
Το υψηλότερο επίπεδο είναι το πρωτάθλημα Νότιας Κορέας, της Ιαπωνίας, ή το να παλεύεις για την αποφυγή του υποβιβασμού και να μην τα καταφέρνεις;
Δεν ξέρω αν το έχω γράψει, αλλά ο Μαντσίνι, σαν τρόπος παιχνιδιού, δεν με ψήνει στο ελάχιστο και δεν νομίζω ότι ακριβώς αυτό που λείπει.
flessanto (21-12-22), john syggel (18-12-22)
Τώρα βλέπεις ότι έχει αλλάξει προς το παρόν, λόγω συσσώρευσης αποθεμάτων από προηγούμενες χρήσεις.
drizzt (18-12-22)
jonk (20-12-22)
Στο πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας έπαιζε πριν 7 χρόνια. Απ' το 19 παίζει στη Μπορντώ όπου έφτιαξε και όνομα. 97 συμμετοχές, 30 γκολ. Άσχημα δεν είναι. Ο Ελ Αραμπι ήρθε από χειρότερο πρωτάθλημα σε μεγαλύτερη ηλικία και έγινε θρύλος.
Και σίγουρα δεν έφταιγε μόνο ο συγκεκριμένος για τον υποβιβασμό της ομάδας.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο Κορεάτης είχε όλα τα φόντα να πετύχει εδώ, είχε τον κολλητό του, αλλά δε του έκατσε τίποτε καλά. Παίχτης ψυχολογίας όπως λένε και οι κορεάτες.
1 γκολ ανά 3 συμμετοχές για επιθετικό στη Γαλλία, το ξέρεις ήδη ότι δεν είναι καλή επίδοση - δεν χρειάζεται να σου το πω αλλιώς.
Αντιθέτως ο Ελ Αραμπί ήταν στο 1 ανά 2. Η στατιστική δεν λέει πάντα την αλήθεια, για όποιον κοιτάει μία χρονιά, ή μία συγκεκριμένη περίοδο.
Να σημειώσω μιας και αναφέραμε τον Αραμπή και πολλά έχουν ειπωθεί για το ποιος τον έφερε, ο φονιάς ήταν προσωπική επιλογή Μαρτίνς που τόν έφερε από το Κατάρ, εκεί ήταν προπονητής ο Λουίς Φαρίας.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (21-12-22)
Τον Λουίς Φαρίας ποιός τον πήγε εκεί;
Bookmarks