Ε καλά αυτός δεν ήταν αριστερό μπακ. Αριστερό μπακ απ ήταν.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Du3lisT (05-12-22), john syggel (05-12-22), Josimar (05-12-22), voskos_7 (05-12-22)
Αν ήταν ο Χάσι τώρα θα είχε πάθει ονείρωξη με τόσα δεκάρια.
Κριστιανο δεν έχει συμφωνησει ακομα με τους Αραβες λέει. Τον Βαγγέλα περιμένει ο άνθρωπος :P
giovanni#10 (06-12-22), john syggel (06-12-22)
Ο Χουάνγκ ολοκλήρωσε το ΠΚ με μια ασύλληπτη επίδοση, καθώς είναι ο δεύτερος με τις περισσότερες πετυχημένες πάσες στην επίθεση, πίσω από τον Πέδρι.
Χαρείτε τον μέχρι τον Μάιο.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
To μουντιάλ τελειώνει σε 10 μέρες εντωμεταξύ και δεν έχει γίνει ούτε μια μεταγραφή. Και γενικά δηλαδή στην ευρωπη έχουν γίνει ελάχιστες. Μονο για να βγάζουν θέματακια οι ΑΡΔ υπάρχει όλη η φημολογία. Τον Γενάρη θα γίνουν όλα μου φαίνεται, όπως πάντα.
flessanto (11-12-22)
Δεν μπορεί να γίνει ανακοίνωση μεταγραφής με ισχύ αργότερα; Σοβαρά ρωτάω.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Δε νομιζω.Οι ανακοινωσεις ανακοινωνονται την ημερα που ανοιγει η περιοδος,ακομα κι αν εχουν κλεισει πιο πριν.Εχουμε ηδη κλεισει παιχταραδες αλλα περιμενουν!![]()
Οι ανακοινωσεις ανακοινωνονται;;;
Κι ομως γινεται. Ομαδες ηδη ανακοινωνουν παικτες. Ισως μονο ελευθερους ή παικτες που μενουν ελευθεροι 1/1.
john syggel (07-12-22)
Ο Σκάρπα μια χαρά ανακοινώθηκε
Ανακοινώθηκε νωρίς εκεί, για να τον στείλουν να ανακοινωθεί και εδώ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν ξέρω τι ισχύει στην Πρέμιερ μπορεί να ανοίγει πιο νωρίς. Στο ελλαντα είναι από πρώτη πρώτου.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τι να ανακοινώσουν ρε παιδιά, ακόμα δεν έχει έρθει και δεν έχει περάσει ιατρικά κτλ. Πότε ανακοινώθηκε παίκτης από πριν;
Ο Μαρσμελο ανακοινωθηκε αρον-αρον για να προλαβουμε τη λιστα.Μετα ειδανε το ποσοστο λιπους που εχει.
Bookmarks