"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Χουάνγκ ο πραγματικός ο μη ηθοποιός και όχι ο σταντμαν, ο ρέπλικας, ο ιμιτασιόν, το γίδι, είναι μεγάλη ανακάλυψη. Με προβληματίζουν τα άρθρα του Νικοβλακό ''πως θα χωρέσουν Φορτούνης, Μπιελ και Χάμες'' ή ''το σπάσιμο των κοντέρ στα εργομετρικά του Κασάμι'' και φοβάμαι τον έχουν για ζμπρώξιμο.
flessanto (04-12-22)
Το καλοκαίρι - όχι τώρα.
Έγκλημα να φύγει ο Χουανγκ το καλοκαίρι.
Αν θέλουμε πραγματικό come back. Να ξανα πάρουμε πρωτάθλημα και να είμαστε αξιοπρεπής στην Ευρώπη. Η ομάδα πρέπει να ξεκινάει από Χουανγκ κ Μπιελ
Οτιδήποτε άλλο είναι προδοσία χοντρού και να ακόμη ένας λόγος να πάρει τον πουλο από την ομάδα το συντομότερο δυνατό
Αυτά τα θέματα τα έχουμε λύσει και ξανά συζήτηση με αυτό το αντικείμενο δεν έχει νόημα: Δεν κρατάς κανέναν, γιατί πολύ απλά, μετά δεν τον έχεις έτσι κι αλλιώς.
Αν θέλει ο παίκτης να μείνει, άλλο καπέλο, αλλά εγώ τέτοιους τύπους να θέλουν να αράξουν εδώ, σε ηλικίες που απέχουν από το εφ' άπαξ, έχω να δω από εποχές εκσυγχρονιστικού ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Απάντα πάνω σε αυτό που λέει και άφησε το αν μένει Λονδίνο - δεν ψάχνουμε να του νοικιάσουμε ακίνητο.
Εκ της συντακτικής ομάδας: Οι απαντήσεις στο επίμαχο ποστ από εδώ και στο εξής διαγράφονται.
Σε ποιά χαρτιά φαίνεται;
Επίσης, σου λένε: Σχετικά γρήγορος είναι - με την μπάλα έξω από την περιοχή δεν είναι περίγελος, τελειώματα σαν του Μπακαμπού δεν έχει επομένως, κάτι περισσότερο μπορεί να κάνει από κάτι στυλιάρια που μας φέρνουν για γκολτζήδες και κάτι στούμπους που "παίζουν και εξτρέμ και πίσω από τον επιθετικό".
Εγω παντως που του ριξα τα ταρω, ειδα οτι μεγαλη πορτα θα διαβει
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αν κοιτάμε τα στατιστικά, καλό είναι να βλέπουμε και σε ποιές συνθήκες διαμορφωθήκαν, γιατί ο Μπακαμπού, πέρυσι πχ, ήταν αναπληρωματικός του Μίλικ και έπαιξε στα θεωρητικά και πρακτικά πιο εύκολα παιχνίδια. Ο Τικίνιο, από την άλλη, έφαγε πολύ καιρό στην Κίνα και ήταν λίγο μακριά από αυτό που πραγματικά χρειαζόμασταν, αφού ο Μάρτινς, του ζήταγε να κάνει αυτό που κάνει ο Κέιν στην Τότεναμ, μέχρι να φτάσει η μπάλα στην περιοχή και αυτό που κάνει ο Χάλαντ στη Σίτυ, όταν η μπάλα είναι στην περιοχή. Για έναν λόγο, κανένας από τους δύο που αναφέραμε δεν κάνει και αυτό που κάνει ο άλλος και εμείς δεν έχουμε ούτε τον τρόπο που παίζουν οι μέσοι της Σίτυ, ούτε τα εξτρέμ της Τότεναμ.
Πολλές εσωτερικές μεταγραφές. Θα μάθει όλο το ρόστερ μπάλα αυτό το χειμώνα. Θα τρίβουμε τα μάτια μας, αήττητο τρένο.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Ντροπή σου, έγκριτος άνθρωπος να κοροϊδεύεις το χρυσορυχείο που κρύβεται στο Ρέντη και περιφέρεται στην Ισπανία...
Josimar (05-12-22)
Πως πάει το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ; Όλα οκ τώρα που έφυγε ένα αριστερό μπακ;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks