Βεβαια απο τοτε αλλαξαν πραγματακια: Πηρες Χαμες, πηρες Μπιελ, επανηλθε ο Φορτουνης, αποκλειστηκες απο το τσαμπιονς λιγκ....
Βεβαια απο τοτε αλλαξαν πραγματακια: Πηρες Χαμες, πηρες Μπιελ, επανηλθε ο Φορτουνης, αποκλειστηκες απο το τσαμπιονς λιγκ....
Ποιος τα γράφει αυτά να τονε γαμήσω; Εγώ λέω για παραπληροφόρηση, είμαι παραμυθατζής; Όλα κρατημένα τα έχω, αν και δεν χρειάζεται γιατί είναι ανεβασμένες οι εκπομπές τους. Το ίδιο βράδυ που έκανε για 2η φορά δηλώσεις ο παίκτης, έβγαιναν ΟΛΟΙ και πρώτος ο Βερβελές κι έλεγαν ότι θα παίξει Ολυμπιακό.
Γιατί το γύρισαν το πουκάμισο τώρα και λένε ότι τα έλεγαν δήθεν το καλοκαίρι, πριν έρθουν Χάμες, Μπιελ κτλ. Τους πήρε ο πόνος να προστατέψουν τους αρδ;; Γιατί δεν έβγαζαν μια απλή διάψευση ότι δεν υπάρχει Σκάρπα, όπως έχουν κάνει για όλες τις άλλες περιπτώσεις;; Οι παπαριές τους διχάζουν τον κόσμο και οι αρδ είναι για φυλακή, ο νόμος το λέει, όχι οι παραμυθατζήδες.
Γιατι χαλατε τις καρδιες σας για μαλακιες ρε παιδια; Οτιδηποτε γραφεται απο Βερβελεδες, to 10.gr καθως και αλλους δηλωμενους Ολυμπιακαρες που δεν ξερω καν, καθως και αντιπαλα βοθροσαιτ, ειναι τουλαχιστον αμφισβητησιμο. Το μονο που θα πρεπει να εμπιστεομαστε ειναι ανακοινωσεις της ιδιας της διοικησης και ειδησεις που φτανουν σε ολα τα μεγαλα σαιτ. Οταν βγαινει ο καθε παντογνωστης και διαμοιραζει προσωπικες και ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες, καλο ειναι να κοβουμε λασπη.
Το θεμα του Σκαρπα εφτασε σε επικα επιπεδα παπατζας, αλλα στην τελικη κανενα στελεχος της ομαδας και κανεις αρμοδιος δεν μας τον υποσχεθηκε. Ολα εμειναν στο επιπεδο της φημης. Ειτε ειναι αβλεψια της διοικησης που δεν απαντησε στις φημες, ειτε εσκεμμενη κινηση καθως τους βολευε να πιστευει ο κοσμος οτι ετοιμαζεται μεταγραφαρα. Μικρη σημασια εχει. Το θεμα ειναι να μην ψαρωνουμε εμεις.
john syggel (02-12-22)
Και στην τελικη το προβλημα του Ολυμπιακου δεν ειναι οι μεταγραφες που δε γινονται, ειναι αυτες που γινονται. Το ατελειωτο παρε-δωσε παικτων, για να χαιρονται οι μανατζερ και τα ταμεια της ομαδας.
Και φυσικα οι κηφηνες που λυμαινονται τον συλλογο. Μολις εφυγαν Μοντεστο, ο Μαρτινς με το επιτελειο του και ανελαβαν οι Ολυμπιακαρες, κατερρευσαν ολα. Ή μαλλον μολις καπελωθηκαν. Απο πριν δηλαδη
Και με τον Μάρτινς, νοικοκυρεμένα δεν τα έλεγες...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
πλακα κανεις υποθετω , ο γαβρος ειναι η πραβντα του χοντρου και στο 10 οσοι δουλευουν ειναι υπαλληλοι του χοντρου , απο μονοι τους το εκαναν ?
οσο για τον νικολακοπουλο ειπε το εξης αμιμητο θα ηταν εναντια στην ποδοσφαιρικη λογικη να ερθει ο σκαρπα , ρε μαλακα ποια λογικη , στον γαβρο? που κοντευει να κρεμασει τα παπουτσια του ο ποντνσε και ακομα να βρουμε αντικαταστατη , που εδιωξε το μαρκοβιτς , που κραταει ανδρουτσο και διωχνει αβιλα , που δεν εχουμε αριστερο μπακ?
ελεος πια ποσο σανο αντεχετε ?
Τον Καραπαπα μια χαρά τον θυμάμαι να λέει ότι ο Σκαρπα θα παίξει στον Ολυμπιακό.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δεν είναι ακόμη ομάδα ο Ολυμπιακός, γι'αυτό και ο Φορτούνης μπορεί να είναι χρήσιμος με τις ατομικές του ενέργειες για το σούπερ λιγδ.
flessanto (04-12-22)
Για όσους θέλουν να μάθουν τη μόνη αλήθεια, έχει άρθρο ο πρωταθλητής: "Γιατί ο Σκάρπα έπρεπε να πάει στη Νότιγχαμ"!
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (03-12-22)
Σας το είπαν βέβαια και με ενάμιση εκατομμύρια τρόπους, όπως και ο ίδιος, ότι δεν θα ερχόταν, αλλά εσείς θέλατε να ζείτε με την ανάμνηση της διαβεβαίωσης του Καραπαπά και όσων δημοσιογράφων παίζανε την palylist της διοίκησης...
zionikos (03-12-22)
jonk (04-12-22)
Στα της επικαιρότητας, ο Πολωνός που αναφέρεται στο πρωταθλητοοσέλιδο, είναι μία περίπτωση που από βιογραφικό, σαν πορεία καριέρας, μπορεί να μην σκίζει, αλλά έχει αγωνιστικά στοιχεία που τα οποία θα έπρεπε να ψάχνουμε από πριν και να μην φέρνουμε... ό,τι...
εγω παντως συμφωνω με τους αρδ που λενε για ποδοσφαιρικη λογικη κτλ στην περιπτωση σκραπα . 6 μηνες εχει ολους κ ολους να ζησει το ονειρο της premier μετα εχει preston , luton millwall , bristol και αλλες αγγλικες ποδοσφαιρομανες , στο τελος τον βλεπω να παρακαλαει να ερθει λιμανι για να κανει παρεα στον αβραμη στον παγκο
giovanni#10 (04-12-22)
Για παίκτη που έχει περάσει από τη Σαμπντόρια δεν παίρνω όρκο.
Ξέρει πάντως που πηγαίνει η μπάλα και πού είναι το τέρμα.
Bookmarks