Ρε εδώ λέει πως είναι πιο καλός στο επιθετικό κομμάτι γενικά, όχι Ραφίνια...
Ρε εδώ λέει πως είναι πιο καλός στο επιθετικό κομμάτι γενικά, όχι Ραφίνια...
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (28-11-22)
Ναι - μιλάμε για Λατινική Αμερική, που το ποδόσφαιρο είναι μία ταχύτητα πιο κάτω και οι άμυνες αρκετά χαλαρές...
Εδώ αν τον δείτε, μπορεί πολλά πλεονεκτήματά του να μην είναι τόσο ευδιάκριτα.
Επίσης, τί σόι χαρισματικός μπορεί να είσαι επιθετικά με 6 ασσίστ και 0 γκολ σε τόσα παιχνίδια, ένας θεός ξέρει.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Faithful (28-11-22)
Μπορει να εβγαζε γαμω τις σεντρες και να ειχε μπροστα τον αντιστοιχο Ουι Τζο Χουανγκινιο.
Αν κάποιος που η ομάδα του ήταν να πάρει τον Ρομπέρτο, ρωτούσε εδώ μέσα γνώμη, αλλά και στο φόρουμ της Μπενφίκα, άραγε τι συμπέρασμα να έβγαζε;
Για τα ποσοστά μεταγραφής του TransferMarkt που αναφέρονται για Κριστιάνο, δεν είναι τίποτα περισσότερο από πόστ με "νέα" και "φήμες" στο φόρουμ τους. Από εκεί βγάζει το ποσοστό ο αλγόριθμος. Προφανώς οι γαύροι είναι αρκετά ενεργοί τις τελευταίες μέρες.
Εδώ, διαβάζεις ότι σκίζει επιθετικά, αλλά έχει πρόβλημα στις επιλογές...
Και για την άμυνα, σου λένε να κεράσουν γλυκό του κουταλιού...
chainsaw (28-11-22)
flessanto (28-11-22)
Κάθε ομάδα και κάθε κατάσταση είναι διαφορετική. Ο καλύτερος παίκτης του κόσμου να είναι, μπορεί να μην πιάσει σε μια ομάδα ή το αντίθετο (πολλά παραδείγματα σε εμάς, πχ Φουστέρ, Ντάρμπισιρ). Δεν σημαίνει τίποτα απολύτως για τις ικανότητες του κάθε παίκτη. Δεν είναι ρομπότ οι παίκτες να αποδίδουν στο ακέραιο όπου και να τους βάλεις.
Πλησιάζεις ακριβώς εκεί που θέλω να το πάω με τρόπο...
flessanto (28-11-22), john syggel (28-11-22)
αρα θα παιξουμε φουλ επιθεση με ξαφνικες αμυνες?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
john syggel (28-11-22)
Εκεί θα φτάσουμε, αλλά μην με πιέζεις να το δώσω...
Το συμπέρασμα ότι στον Ολυμπιακό ακολουθούν τον ίδιο αποτυχημένο μεταγραφικό σχεδιασμού που έχει η ομάδα τα τελευταία 2-3 χρόνια. Βραζιλιάνος στα 30 που Δεν έχει παίξει ποτέ Ευρώπη. Τρέχα γύρευε. 99% αποτυχία. Ίσως παίξει του χρόνου όταν κ αν προσαρμοστεί
Όπως ακριβώς είπα, οι τύποι Δεν μαθαίνουν Από τα λάθη τους, για αυτό θα κάνουμε να δούμε πρωταθλημα για κάποια χρόνια εκτός εν οι αντίπαλοι μας κάνουν κ αυτοί τραγικά λαθη κ άλματα προς τα πίσω όπως εμείς
redbaron (28-11-22)
Ή κάποιοι έχουν βάλει στοίχημα μεταξύ τους, ότι κάποτε αυτό το μοντέλο θα βγάλει κάτι αξιόλογο και πρέπει εμείς να καθίσουμε να το φάμε, μέχρι να πληρωθεί αυτός που διαφωνούσε.
Πάντως ο Ροντινέι θυμίζει πολύ τον Καφού.
Όχι τον θρυλικό δεξι μπακ δυστυχώς, αλλά τον Πορτογάλο χαφ που μας τίμησε με την παρουσία του (κι ενα ωραίο γκολ με τον ΠΑΟ) για ενα φεγγάρι. Σε φάτσα και κορμοστασhά.
Καλό story telling, με ωραίο plot twist, το οποίο αν δεν ξέρεις τον παίκτη, δεν το "βλέπεις να έρχεται"...
Μέχρι να φτάσουν στο τέλος της τοποθέτησης, αρκετοί ίσως ανεβάσουν πίεση.
Έχει ανεβάσει φωτογραφία μέσα στο Σαββατοκύριακο εδώ μέσα - ψάξου.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 28-11-22 στις 17:52 Αιτία: Πετάγονται θέματα ξαφνικά.
flessanto (28-11-22)
Bookmarks