Paneas (25-11-22)
Υποκριτικό να λέμε για ηλικίες όταν ο μέσος όρος στο φόρουμ είναι άνω των 35.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη estai : 25-11-22 στις 22:17
Paneas (25-11-22)
Τι θα λέγατε για Μέσι στην ομάδα, τώρα που καταλήξαμε πως δε γκάνει ο Ρονάλντο??
flessanto (27-11-22), john syggel (25-11-22)
Faithful (27-11-22)
Είμαστε η Πόρτο των ευπαθών κοινωνικών ομάδων...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Η Πορτο των οικονομικα ασθενεστερων.
panahs7 (27-11-22)
αυτος σε ενα μηνα απο τα πιτογυρα θα ειναι 2 μαρσελο
flessanto (27-11-22)
Ο βασικός μας μπακ θα ειναι ένας 30χρονος που δεν έχει παίξει ποτέ Ευρώπη και με χρηματιστηριακή αξία ισάξια του Ανδρουτσου ξερω γω
Η διοίκηση συνεχίζει τις μαλακιες
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Οι αριστερές καταβολές του συλλόγου δεν μας επιτρέπουν να συγκρίνουμε ανθρώπους με κριτήριο τις χρηματιστηριακές αξίες...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Faithful (27-11-22), giovanni#10 (27-11-22), zionikos (27-11-22)
Βαγγέλα προχωρά σε θέλει όλη η χώρα
Χοντρέ αλάνι για πάντα στο λιμάνι!
Άχρηστος κι αυτός ρε παιδιά; Για πείτε, γιατί εγώ δεν έχω ιδέα ποιος είναι και λέω να μην πάρω θέση. Άκου να δεις κάτι πράγματα δηλαδή.
sabar77 (27-11-22)
Όλοι άχρηστοι είναι, ο μόνος που έπεισε όταν ανακοινώθηκε ήταν ο Μαρσέλο που μετά έγινε και αυτός άχρηστος.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Δεν συγκρίνεται ο ένας με τον άλλον. Ο ροναλντο σήμερα είναι βασικότατος στην εθνική και κάνει προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς ο μαρσελο είχε 6 μήνες που μόνο έτρωγε. Επίσης, για εμένα δεν έχει τελειώσει η υπόθεση Μαρσέλο στο λιμάνι να ξέρετε. Θα περιμένω τον Γενάρη
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Kαλός φαίνεται αυτός ρε τύποι. Βασικός ήταν, γυμνασμένος φαίνεται(γιατί πλεόν δεν είναι αυτονόητο για παίκτες της ομάδας), σε καλή ομάδα έπαιζε.
Γιατί κλαίτε??
chainsaw (27-11-22)
Φέρε τον Κριστιάνο γαμω το σπίτι
flessanto (27-11-22)
Ναι άλλη όρεξη δεν είχε ο Κριστιάνο να έρθει εδώ.
Τι θα φέρει έναν παίχτη όπως αυτός εδώ; Ο άνθρωπος μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα βασικός στα 38 του. Η κατηγορία του είναι ότι μέχρι τα 42 θα παίζει μπάλα σε υψηλό επίπεδο.
Στη Ρεάλ και τη Μπάγερν θα είναι λύση πολυτελείας, στη Μίλαν θα παίζει βασικός. Γιατί να έρθει εδω; Ποιο το κίνητρο;
Bookmarks