flessanto (24-11-22)
flessanto (24-11-22)
Ναι, αλλά ο Πάνος δεν αστειεύεται...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
panahs7 (24-11-22)
Άνετα ξοδεύω 1 χρονιά ακόμα με ομαδα-μπουρδελο που δεν κερδίζει τπτ αν είναι να πάρουμε Κριστιανο(την κανουμε όντως αυτη την κουβέντα?).Φαντάσου πόσο θα διαφημιστουμε παγκοσμίως και πόσο θα μεγαλώσει η φήμη μας. Και θα προσφέρει πολύ, δε θα βγει νέος Μαρσελο. Κι ας χαθεί μια σεζόν ακόμα.
flessanto (24-11-22)
Προτεινω να ενωσουμε το παρων θρεντ μαζι με του μαρσελο και με του μουντιαλ και να τα μεταφερουμε ολα μαζι στο "ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ".
Να μην κουραζομαστε να ψαχνουμε κιολας
Βοσκος τι λες εσυ?
flessanto (24-11-22)
Μόνο αν βάλουμε και του Μπα μαζι.
giovanni#10 (24-11-22)
Να τα αφήσουμε εδώ να μπαίνουν ψαρωμένοι όλοι ότι θα μιλήσουν σοβαρά...
Υπάρχει κάποιος καλύτερος του Κριστιάνο αυτή την στιγμή στον Ολυμπιακό??Ήρεμα ρωτάω...
flessanto (24-11-22)
john syggel (24-11-22)
δεν νομιζω να ερθει ο ροναλντο. αν ερθει παντως αυτοματως σημαινει οτι θα προκαλεσει συγχυση στο κεντρο.θα παιζουμε χωρις καθαρα και γρηγορα εξτρεμ καθως θα πρεπει να χωρεσουν χαμες μπιελ και ροναλντο σε ενα συστημα ??. ωστοσο το θεμα ειναι να θελει να φτιαξει ομαδα με προπονητη νεο και παικτες σε θεσεις που ποναμε 3 χρονια τωρα. και ο ροναλντο να ειναι το κερασακι σε αυτη την ομαδα που θα ειναι μια καλοστρωμενη τουρτα.
hang your demons
Σουρεάλ κατάσταση. Ο Ιμπραίμοβιτς στα 40 του έκανε πριστς στην Μίλαν και δε μας κάνει ο Ρονάλντο που είναι καλύτερος αθλητής κι ένας από τους καλύτερος ποδοσφαιριστές έβερ, έστω και 37?
Μαρινάκη, ξέρω να πούμε πως θα τον έφερνες, αλλά σου κόβουμε τον αέρα και απογοητεύεσαι. Δε μας αξίζεις ούτε εσύ, ούτε ο Ρονάλντο.
flessanto (25-11-22)
Ενώ οι άλλοι που ασχολούνται, ακόμα του ψάχνουν θέση στα εξτρέμ...
Ποια Ρεαλ ρε; Και στη Γιουβε και στη Γιουναη, σεντερ φορ παιζει. Βασικα εξτρεμ εχει να παιξει απο τη Ματζεστερ του Σερ Αλεξ.
Το ξέρουμε ρε τύποι, δεν ανακαλύψατε τον τροχό.
Μόνο για 4-4-2 κάνει πλέον. Στη Λειβαδιά μπορεί και μόνος του μπροστά, εκτός συνόρων όχι.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Bookmarks