drizzt (22-11-22)
Μιας και ασχολουμαστε με παικτες που ακουστηκαν,αυτος ο Ζε Ρομπερτο πώς τα παει στη νεα ομαδα του,ξερουμε;
drizzt (22-11-22)
drizzt (22-11-22)
drizzt (22-11-22)
Ελεύθερος ο Κριστιάνο, Βαγγέλα ΤΡΕΧΑ!!![]()
differance (22-11-22)
Μάγκα μην το γελάς καθόλου. Έχω πληροφορία από τον ερασιτέχνη ότι ήδη μιλήσει με τον ατζέντη του και τα έκτη βρει. Ο Κριστιάνο το σκέφτεται...
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συνταξιούχος είναι και αυτός. Mη το σκεφτείς καν Βαγγέλα.
flessanto (23-11-22)
Εγώ πιστεύω αν θέλει τον φέρνει. Μόνο κέρδος θα έχει και δε θα μπορεί να του κουνηθεί και κανένας. Άσε τι τεράστιο καλό θα έκανε στο σύλλογο ακόμα και λίγα γκολ να έβαζε. Και αν είχαν μυαλό τα μισά λεφτά του συμβολαίου του θα μπορούσαν να τα βγάλουν και στη παρουσίαση.
flessanto (23-11-22)
Οταν ειπε ο Κριστιανο οτι ειναι καιρος για νεες προκλησεις,εννοουσε να κερδισει τον Ιωνικο του Σπανου στη Νικαια.
Aν γινόταν και αυτό υποπτεύομαι πως ο Βαγγέλας, θα είχε κυριευτεί από τον δαίμονα Σώκρατες. Μόνο το χοχοχο θα έλειπε.
drizzt (23-11-22)
Πάλι ο Φορτούνης θα την πληρώσει και θα τρέχει να βρει νούμερο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πάρτε τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη του Costa Navarino στην Καλαμάτα, αυτός μόνο μπορεί να κλείσει τον Κριστιάνο.
drizzt (23-11-22)
Απίστευτο!Μόλις έγραψαν σε σάιτ αυτό που είπε ο Φλεσάντο.
flessanto (23-11-22)
john syggel (23-11-22)
Τις καλύτερες πατάτες Λειβαδιάς, στη Λαμία θα τις φας...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Λογικο γιατι Λιβαδεια παιξαμε ηδη.
flessanto (23-11-22)
Οντως κ γιαυτο αν ερθει, θα ερθει απο του χρονου να προλαβει λιβαδεια εκτος.
Υ/γ περα απ την πλακα αν το ζουσα κ αυτο παντως πιστευω θα το εκοβα το σπορ, δεν θα αντεχα χοροχρονικο σημειο στο οποιο μαρσελο βρσαλικο CR7 χαμες να περναγαν απτην ομαδα για να κυνηγανε την πλατη καποιανου ιωαννιδη, του βολου, του μανταλου κλπ κλπ
flessanto (23-11-22)
Πάντως ο Κριστιάνο χοντρός δεν είναι.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks