ME 3 Λεξεις:
ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ
Πολύ ωραία. Φορτωθήκαμε Μασχαλάκη και μάλιστα με 600χ. τον χρόνο.
Καλά τί κάνει ο Μαρινάκης;;; Να πιστέψω ότι η Νότιγχαμ δεν είχε κανένα μπάζο να μας στείλει δανεικό;;;
ME 3 Λεξεις:
ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Καλά ρε σεις, εγώ που σιχαίνομαι τον Πασχαλάκη και ούτε καν πιστεύω στις "δυνατότητές" του, καταλαβαίνω το να πάρουν κάποιον έτοιμο και με εμπειρία μιας και τραυματίστηκε ο Βατσλίκ. Εσείς τι ακριβώς περιμένατε για να καταλάβω, ξέρετε κανέναν άλλο ελεύθερο τερματζή στην αγορά που να μην είναι στοίχημα;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αερικό7 (29-09-22), john syggel (29-09-22)
OK ρε φιλε απο τη μια σε καταλαβαινω, αλλα απο την αλλη ΟΤΙ ΤΙ ? οτι ξερω γω θα μας κανει για παικτης ενα τερμα το οποιον μετα απο 5 χρονια και 170 εμφανισεις ο παοκ το αφησε ελευθερο.. οτι τι? Οτι αυτοι δεν καταλαβανε οτι αξιζε κ τον αφησανε ενω εμας μας κανει ασπουμε κ ειναι κ ετοιμοπολεμος?
Αυτο που μαζευουμε ελευθερους χωρις ομαδα (και απροπονητους) τελευταια εχει μετατραπει σε κακογουστο αστειο
Εν τ μεταξυ το ποσο καραγκιοζακος ειναι ο συκεκριμμενος κανει την κινηση αυτη ακομα ποιο απογοητευτικη
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Από διάφορα δημοσιεύματα τώρα τελευταία φαίνεται ότι οι 2 πλευρές είχαν συμφωνήσει εδώ και καιρό και απλά με διάφορες διαρροές στον τύπο προσπαθούσαν να μας το πλασάρουν σιγά σιγά ώστε να μην υπάρχουν έντονες αντιδράσεις όταν θα ανακοινωνόταν επίσημα. Θεωρώ ότι ο Πασχαλάκης θα ερχόταν έτσι κι αλλιώς, απλά ο τραυματισμός του Βατσλικ έδωσε την καλύτερη δικαιολογία την κατάλληλη στιγμή αφού πλέον η απόκτηση του είναι μονόδρομος, αφού δεν υπάρχουν άλλες επιλογές.
FanisJK7 (29-09-22), flessanto (29-09-22), john syggel (29-09-22), Nikolaos_Kokkinos (29-09-22)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (29-09-22)
flessanto (29-09-22)
Ο πρώτος τερματοφυλακας του Ολυμπιακου είναι αυτή τη στιγμή ο Τζολακης. Δεν αποφάσισαν να πάρουν κάποιον άλλο τόσους μήνες, οπότε καταλαβαίνω ότι ο μικρός τους κάλυπτε σαν εν δυνάμει βασικός. Σωστο ή λάθος, θα φανεί.
Ο Πασχαλακης ήρθε απλώς σαν λύση ανάγκης και σαν τέτοια θα πρεπει να κρίνεται. Δεν υπήρχε κάποιος άλλο τη δεδομένη στιγμή.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chainsaw : 29-09-22 στις 19:56
flessanto (29-09-22)
Έχουμε χάσει τα αυγουλάκια και τα Πασχαλάκια...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αδιάφορος ο πασχαλακης, σίγουρα κακό ότι θα παίζει τα ευρωπαϊκά ο τζολακης. Δεν στεναχωρηθηκα καθόλου που θα λείψει ο Τσέχος.
Υ. Γ. Ο μπαρμπασταθοπουλος είναι ψηλός αλτικος. Το αγαπημένο του είναι να μιλάει στους άλλους της Αμυνας, δεν τρέχει και κάθετε όσο πιο πίσω μπορεί για να μην εκτεθεί. Μήπως να τον δοκιμάσουμε τερματοφυλακα μιας και ένα δηλωμένος στην λίστα;
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πραγματικά όταν το διάβασα ένιωσα θλίψη όπως τότε με την Γουλβς που δεν προκριθήκαμε.
Μας τρολάρουν με τον κλόουν, δεν εξηγείται.
Αερικό7 (29-09-22)
Μια χαρά προσθήκη είναι ο Πασχαλάκης, εφόσον ο Βάτσλικ είναι πολύ ντεφορμέ φέτος και τραυματίστηκε. Ο Τζολάκης είναι επένδυση για το μέλλον, αλλά αυτή τη στιγμή ο Πασχαλάκης είναι καλύτερος.
Ο Τζολάκης είναι επένδυση για όποιους ασχολούνται με forex trading: Για όλους τους υπόλοιπους είναι η εξήγηση που οι πρώτοι καταλήγουν άστεγοι.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks