...να πάρουμε τον άλλον;
Κοιτάμε λέει Κολοτζιετζακ και Μανγκαλα. Ο πρώτος καλύπτει και το αριστερό άκρο αν χρειαστεί. Από Σεντ Ετιέν, συμπαίκτης με Εμβιλα, οπότε εύκολη επιλογή.
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
...να πάρουμε τον άλλον;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μου αρεσουν και οι δυο. Ο Μανγκαλα στηριζεται περισσοτερο στα φυσικα του προσοντα, απο αντιληψη δεν ειναι τοσο καλος. Ο Κολο σαν στοπερ θα βοηθησει περισσοτερο στη μεταφορα της μπαλας, συν οτι εχει καλες μακρινες μπαλιες/σεντρες. Παροτι δεν ειναι τοσο γρηγορος, βγαζει πολλα τρεξιματα, κατι που λειπει στην ομαδα. Και επισης κατι πολυ σημαντικο, απο οσους εχουν ακουστει ειναι ο πιο ανθεκτικος σε τραυματισμους. Αυτον θα εφερνα.
Θα έκανε περισσότερες γκέλες επειδή δεν θα είχε ρυθμό. Ο Πασχαλάκης είναι πολύ καλός τερματοφύλακας για ομάδες που δεν σημαδεύουν πάνω από την τρίτη θέση.
Πιστεύω θα φύγουν:
1.Λάλα
2.Κούτρης
3.Ανδρούτσος
4.Αγκιμπού(β' ομάδα)
5.Βαλμπουενά ή Κουντέ
6.Γκάρι
7.Ντίμπι(Β' Ομάδα)
8.Αμπουμπακάρ
Κέρμα ήθελε;![]()
john syggel (27-09-22)
Το 1, δεν φεύγει τώρα.
2,3,7 έχουν πάει ήδη στην β ομάδα.
6,8 και 4 δεν τα θέλει κανείς.
Τα 5 τα χρειάζεται.
Στη χειρότερη περίπτωση κάνεις αποδέσμευση στα 6,8,4 που έτσι και αλλιώς δεν θα παίξουν.
Ο Βαλμπουενά με μπιελ, φορτούνη, χάμες είναι περιττός στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά λογικά θα μείνει επειδή είναι στη λίστα ουέφα.
Ο Κουντέ δεν είναι καλύτερος του μπούχα ή του χουανγκ, αλλά και αυτός θα μείνει έως το Γενάρη επειδή δεν έχουμε σαμασσέκου στην Ευρώπη.
flessanto (27-09-22), giovanni#10 (27-09-22), sabar77 (27-09-22)
drizzt (27-09-22), giovanni#10 (27-09-22), sabar77 (27-09-22)
Αυτό το παραμύθι πάντως ότι η Ελλάδα βγάζει μόνο αμυντικούς πρέπει να τελειώσει. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι είναι άχρηστοι να βγάλουν παίκτη, το κριάρι ο αμυντικός είναι εύκολος να ανακαλυφθεί. Υπάρχουν χιλιάδες παιδιά στις ακαδημίες που έχουν τρομερό ταλέντο και δεν ασχολείται κανείς μαζί τους, γιατί πρώτα απ' όλα δεν έχουν την παιδεία να τους εξελίξουν.
O Ουι-τζο τραυματίστηκε στο τελευταίο φιλικό με την εθνική ομάδα. Κόλλησε το ποδι κάτω και έφυγε κουτσενοντας
Το φάγατε το παλικάρι!
Καλύτερα, να μη φύγει ο Αμπουμπακάρ που είναι καλύτερος και μπορεί να παίξει και σε 2άδα με Αραμπί.
Ερυθρόλευκος Γαμπρός (27-09-22), jonk (27-09-22)
Ποιος Βαλμπουενα να φύγει ρε παιδιά; Πλάκα κάνουμε τώρα; Ο άνθρωπος που θα διαπράξει αυτό το έγκλημα, καλό θα είναι να μην ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο.
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giovanni#10 (27-09-22), iakov7 (27-09-22), john syggel (27-09-22)
Όχι...
john syggel (27-09-22)
panahs7 (27-09-22)
Bookmarks