Καινούργιο αυτό με το παιχνίδι με τα πόδια σε ένα τερματοφύλακα. Λες και θα παίξει δεκάρι ξέρω γω και θέλουμε να μας κάνει παιχνίδι. Ο Πασχαλάκης σε φυσικά προσόντα και ρεφλέξ είναι (έστω ήταν) με διαφορά ο καλύτερος τέρμας στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει καν σύγκριση σε αυτά τα χαρακτηριστικά, στην καλή του μέρα συγκρίνεται μόνο με κορυφαίους κίπερς.
Ο γαύρος δεν τον θέλει ξεκάθαρα επειδή έπαιζε στον Μπάοκ, τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες. Που και σ' αυτό το κομμάτι πάλι παραλογισμός υπάρχει, ο Πασχαλάκης έπαιξε ξύλο (κυριολεκτικά) με τα ορκ στην Τούμπα και στους Betarades είπε ότι δεν θα ανανέωνε ούτε με το καλύτερο συμβόλαιο που θα είχε ποτέ. Στηρίξτε Τζολάκη κανένα πρόβλημα, μόνο μη διαβάζουμε διάφορα μετά.
Όποιος έχει δει παορκ ξέρει πόσες φορές έγραφε η ταρίφα πλάγιο σε κάθε αγώνα όταν πήγαινε να διώξει και πόσες επιθέσεις χάριζε έτσι σε αντιπάλους. Δε ζούμε στα 90ς με Μύρτσο και Ταληκριάδη, ο τερματοφύλακας συμμετέχει στην ανάπτυξη της ομάδας και είναι προαπαιτούμενο για το υψηλό επίπεδο να είναι καλός με τη μπάλα στα πόδια. Εν τω μεταξύ ούτε κάτω από τα δοκάρια είναι κάτι το ιδιαίτερο που έχετε πάθει έρωτα μερικοί...Πάρτε τον να γελάσουμε.
drizzt (25-09-22)
Δεν ξέρω σε ποιους γαύρους αναφέρεσαι. Από όσο έχω δει, εδώ μέσα όσοι δεν τον θέλουν το έχουν αιτιολογήσει με αυστηρά ποδοσφαιρικά κριτήρια, μπορεί να έχουν λάθος αλλά η κριτική είναι βασισμένη πάνω σε αυτά που έχουν δει τόσα χρόνια. Εσύ λες πως το παιχνίδι με την μπάλα δεν παίζει κανέναν ρόλο στον τερματοφύλακα, δικαιολογίες θα πως εγώ γιατί ίσως τον θες μόνο και μόνο επειδή έπαιζε εκεί.
Όσους γαύρους ξέρω εκτός φόρουμ δεν έχουν κανέναν πρόβλημα με αυτόν και την πρώην ομάδα του, στα τσάκια μας τους έχουμε γραμμένους και τους 2. Έστω και ποδοσφαιρικά, αρκετά ασχόληθηκα με τον συγκεκριμένο.
flessanto (25-09-22)
Το ερωτημα δεν ειναι αν ο Πασχαλακης ειναι καλος κιπερ. Το ερωτημα ειναι αν ειναι προτιμοτερος του Βατσλικ. Εγω λεω πως ειναι
Σοβαροι να ειμαστε, ο Τζολακης δε βγαζει ολοκληρη σεζον σαν βασικος. Θα ερθουν και τα λαθη, θα ερθει και η αμφισβητηση. Εκει θα πρεπει να υπαρχει εναλλακτικη, ωστ ανα μην καει και το παιδι
Έχω ανωμαλία να βλέπω παλιά ματς, ειδικά των 90ς. Ο Ταληκριάδης είναι ο χειρότερος όλων, έβλεπα πρόσφατα το Τενερίφη-Ολυμπιακός και κόντεψα να πνιγώ με αυτόν.
Ο Πασχαλάκης είναι μέτριος τερματοφύλακας, ζω στη Θεσσαλονίκη και οι περισσότεροι παορκτσήδες τον θεωρούν λίγο και χάρηκαν που έφυγε. Ε δε γίνεται να μη κάνει στον παοκ και να κάνει για τον Ολυμπιακό.
Μπορώ να σου βάλω βίντεο με τραγικά λάθη με τα πόδια από κορυφαίους κίπερ. Τελευταίο πρόσφατα που θυμάμαι του Νόιερ, που έχασε τη μπάλα και έφαγε γκολ. Τι σημαίνει αυτό; Θα κάνουμε προταρχικό κριτήριο σε τερματοφύλακα το παιχνίδι με τα πόδια; Τι ικανότητα είχε ο Ρομπέρτο δηλαδή σ' αυτό το κομμάτι;
Όπου πέρασε τον είχαν για τον μεγαλύτερο κλόουν, στην Πρέμιερ Λιγκ βγήκε ο χειρότερος στην σύγχρονη ιστορία, στην Γουέστ Χαμ ακούνε Ρομπέρτο και παίρνουν χάπια. Τα ποδοσφαιρικά κριτήρια ποια είναι; Μπορώ να σου βγάλω 10 στοιχεία που καθορίζουν πολλά πράγματα σε έναν τερματοφύλακα, τα οποία δεν θα τα έχεις ξανακούσει ποτέ και κανείς δεν τα προσέχει στον αγώνα, αν δεν έχει παίξει την θέση.
Ναι συγκρίνεται. Απλά το κάνει καραγκιοζιλίκι γιατί υπερβάλλει για το εφέ σε απλές φάσεις. Αυτό δεν αναιρεί τις ικανότητές του και διορθώνεται πολύ εύκολα με έναν σοβαρό προπονητή όπως ο Αγριογιάννης.
jonk (25-09-22)
μαλακιες λεμε τωρα , σαν τερματζης ειναι μια χαρα εδωσε πρωταθλημα στα ουγκανα , πειτε μου με πια κριτηρια δεν σας κανει και σας κανει το 10κιλα ζελε βυσμα
τις ιδιες μαλακιες λεγανε και με το νικοπολιδη
drizzt (25-09-22)
giovanni#10 (25-09-22)
Αστεία επιχειρήματα.
Κέπα, Γιορίς, Μπουφόν, Νόιερ και η λίστα είναι ατελείωτη με λάθη που κρέμασαν τις ομάδες τους.
jonk (25-09-22)
Διαβάζουμε απίστευτα πράγματα απόψε. Τεράστιος τερματοφύλακας στην καλή του μέρα σαν τον Κουρτουά ας πούμε κι εσύ λες πως τα ίδια λέγανε για Νικοπολίδη. Γελάει ο κόσμος....
εχεις καποιον καλυτερο? εκαναν προταση στο ναβας και μας εριξε μπουλο , αναμεσα σε ψαρα κ παιδι θαυμα ειναι καλυτερος, μηπως μας εβρισε ποτε ? μας εκανε κωλοδαχτυλα ? εβρισε τον ολυμπιακο?
γιατι σας εχει πιασει τοση λυσσα με ενα παιδι που ξεκινησε απο εμας την καριερα του και θελει να την κλεισει σε εμας και με λιγοτερα λεφτα απο αυτα που επερνε στις μπουγατσες
Bookmarks