Σελίδα 188 από 259 ΠρώτηΠρώτη ... 88138148158168178184185186187188189190191192198208218228238 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 3.741 έως 3.760 από 5172

Θέμα: Mεταγραφές ποδοσφαίρου 2022-2023

Thanks
    254
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 87 φορές σε 63 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Mεταγραφές ποδοσφαίρου 2022-2023

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    9 παικτες σε 9 ημερες. σε ποιους θα πονταρατε; (πειτε κ γιατι αν θελετε)

Το avatar του χρήστη Nikolaos_Kokkinos

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    9.323
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.794 φορές σε 6.419 μηνύματα
    Ignore User

την κουλτουρα την παραγουν κ την καθοριζουν αυτοι που παραγουν και το προιον, οι οπαδοι θαναι παντα μαζες παντου σε οποια χωρα, παρακατω οταν λες "Δν εχουμε" ποιοι? Εμεις οι οπαδοι? μεμεις οι παραγοντες? η κυβερνηση? εμεις οι ομαδες? οι παικτες Γιατι αυτες γεματες ξενοφερτους Ιβηρες ειναι κατα τάλλα.. οι οποιοι αφου ειματε τοσο ιθαγενεις δεν εχω καταλαβαει τι μας κουβαλιουντε και δεν καθοντε εκει στην ανεπτυγμενη τους φαση ...

μου θυμιζει του Εγγλεζους, ειναι ευγενικοι και κυριοι εκει (γιατι δεν τους παιρνει) αλλα οταν ερχονται εδω μας δειχνουν και αυτοι τι καλλιεγεια διαθετουν καθε καλοκαιρι
    "Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ

Το avatar του χρήστη jonk

Thanks
    7.732
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.399 φορές σε 3.359 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Nikolaos_Kokkinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    την κουλτουρα την παραγουν κ την καθοριζουν αυτοι που παραγουν και το προιον, οι οπαδοι θαναι παντα μαζες παντου σε οποια χωρα, παρακατω οταν λες "Δν εχουμε" ποιοι? Εμεις οι οπαδοι? μεμεις οι παραγοντες? η κυβερνηση? εμεις οι ομαδες? οι παικτες Γιατι αυτες γεματες ξενοφερτους Ιβηρες ειναι κατα τάλλα.. οι οποιοι αφου ειματε τοσο ιθαγενεις δεν εχω καταλαβαει τι μας κουβαλιουντε και δεν καθοντε εκει στην ανεπτυγμενη τους φαση ...

μου θυμιζει του Εγγλεζους, ειναι ευγενικοι και κυριοι εκει (γιατι δεν τους παιρνει) αλλα οταν ερχονται εδω μας δειχνουν και αυτοι τι καλλιεγεια διαθετουν καθε καλοκαιρι
    οι πορτογαλοι στην πλειοψηφια τους δεν μας χωνευουν , θεωρουν οτι ειναι ανωτεροι , οι αγγλοι ειναι το ιδιο παντου , αν τυχεις σε bank holiday στην αγγλια θα το διαπιστωσεις και μονος σου , σε κατι μαλια και λαγαναδες ειναι κοσμιοι σχετικα με αυτα που κανουν στην αγγλια

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Nikolaos_Kokkinos (22-09-22)

.

Thanks
    2.967
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 394 φορές σε 285 μηνύματα
    Ignore User

Ο Σινάνογλου λέει ότι μίλησε με παίχτες που του είπαν ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. Παίζαν φιλικό, την επόμενη μέρα αποκατάσταση και ξανά φιλικό.Και ότι τα συζητούσαν οι παίχτες πανικοβλημένοι μεταξύ τους
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Βερβελές που μίλησε με δικό του άνθρωπο για το θέμα, είπε ότι δεν είναι καμένοι οι παίκτες και ίσως δεν είναι τα πράγματα όπως τα νομίζουμε. Κι ότι ο Μαρτίνς έκανε ίσως την πιο σκληρή προετοιμασία που έχει γίνει επί Μαρινάκη κι ότι διαφωνούσε με άλλες απόψεις που έλεγαν να το πάνε χαλαρά και να γίνει 2η προετοιμασία τον Δεκέμβριο με το Μουντιάλ. Οπότε ας περιμένουμε να δούμε ποιος θα αποδειχθεί σωστός στην πορεία της σεζόν.

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

redbaron (23-09-22)

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    9.323
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από jonk Εμφάνιση μηνυμάτων
    οι πορτογαλοι στην πλειοψηφια τους δεν μας χωνευουν , θεωρουν οτι ειναι ανωτεροι , οι αγγλοι ειναι το ιδιο παντου , αν τυχεις σε bank holiday στην αγγλια θα το διαπιστωσεις και μονος σου , σε κατι μαλια και λαγαναδες ειναι κοσμιοι σχετικα με αυτα που κανουν στην αγγλια
    Ζούσα στο Liverpool 6 χρόνια ‘ σπουδές κ μετά δουλειά , όποτε ναι έχω θαυμάσει τον «πολιτισμό τους πλείστακις και, ειδικά για τον «ποδοσφαιρικό» πολιτισμό τα ακούω βερεσέ, μου την πέσανε κάποτε κοντά στο αναφιλντ κ με βαράγανε 8 άτομα επειδή είχε χάσει η Λίβερπουλ εκείνο το βράδυ επειδή απλά μιλούσα στο τηλέφωνο σε κάποιο τηλεφωνικό θάλαμο χωρίς καν να τους έχω κοιτάξει (απλά έτυχε να μένω κοντά στο ανφιλντ) έχω θαυμάσει τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό επίσης σε χώρες όπως Ιταλια και άλλες ευρωπαϊκές χωρες, όποτε όταν ακούω περί ποδοσφαιρικών πολιτισμών απλά γελάω
    "Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ

8. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Nikolaos_Kokkinos για αυτό το μήνυμα:

jonk (22-09-22), SOAD37 (22-09-22)

Το avatar του χρήστη jonk

Thanks
    7.732
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.399 φορές σε 3.359 μηνύματα
    Ignore User

Ζούσα στο Liverpool 6 χρόνια ‘ σπουδές κ μετά δουλειά , όποτε ναι έχω θαυμάσει τον «πολιτισμό τους πλείστακις και, ειδικά για τον «ποδοσφαιρικό» πολιτισμό τα ακούω βερεσέ, μου την πέσανε κάποτε κοντά στο αναφιλντ κ με βαράγανε 8 άτομα επειδή είχε χάσει η Λίβερπουλ εκείνο το βράδυ επειδή απλά μιλούσα στο τηλέφωνο σε κάποιο τηλεφωνικό θάλαμο χωρίς καν να τους έχω κοιτάξει (απλά έτυχε να μένω κοντά στο ανφιλντ) έχω θαυμάσει τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό επίσης σε χώρες όπως Ιταλια και άλλες ευρωπαϊκές χωρες, όποτε όταν ακούω περί ποδοσφαιρικών πολιτισμών απλά γελάω
    εγω λονδινο 4 χρονια για δουλεια , ευτυχως δεν γνωρισα τον βορρα

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Nikolaos_Kokkinos (22-09-22)

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    9.323
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από jonk Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω λονδινο 4 χρονια για δουλεια , ευτυχως δεν γνωρισα τον βορρα
    "Ευτυχως" οπως το πες,. τα παοκια μπροστα τους ειναι alain delon

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

jonk (22-09-22)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.289
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.508 φορές σε 20.759 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Oberon Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Σινάνογλου λέει ότι μίλησε με παίχτες που του είπαν ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. Παίζαν φιλικό, την επόμενη μέρα αποκατάσταση και ξανά φιλικό.Και ότι τα συζητούσαν οι παίχτες πανικοβλημένοι μεταξύ τους
    Το πρόγραμμα της προετοιμασίας ήταν γνωστό σε όλους, πολλοί αρδ είχαν πάει μαζί με την αποστολή άλλωστε και έμεναν εκεί. Είχε διπλές προπονήσεις (πρωί-βράδυ) όταν δεν είχε αγώνα και προπόνηση το πρωί, παιχνίδι το απόγευμα τις μέρες των φιλικών. Πες του Σινάνογλου να πάρει τα καργιολάκια με τα οποία μίλησε, που αν ισχύει δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα με τις διαρροές και να πάνε όλοι μαζί να πέσουν στη θάλασσα.

14. Οι ακόλουθοι 7 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

captain-cook (23-09-22), Du3lisT (22-09-22), Faithful (22-09-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (23-09-22), jonk (24-09-22), Nikolaos_Kokkinos (22-09-22), pirateeeeeee (22-09-22)

UECL WINNER Το avatar του χρήστη drizzt

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.597
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 20.440 φορές σε 12.109 μηνύματα
    Ignore User

Αμα δεν ειπε ψεμματα να μην ερχοτανε εδω να καθοτανε εκει να προπονει στις Γ Εθνικες

Και ο Σαντος πορτογαλος ειναι αλλα μιλουσε παντα με τα καλυτερα λογια για τη χωρα μας που του δινε ψωμi.

Eπισης ειδαμε ποσο μας προοδευσε κ αυτος
    Το τί κάνει ο Μαρτίνς ή τί λέει ο Σάντος δεν έχει καμία σημασία όσο αφορά στην πραγματικότητα ότι το ποδόσφαιρο μας είναι τραγικό από το τοπικό μέχρι τη σούπερ λιγκ.

Εκτός αν προτιμάμε να κοροϊδευόμαστε.

Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    9.323
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από drizzt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το τί κάνει ο Μαρτίνς ή τί λέει ο Σάντος δεν έχει καμία σημασία όσο αφορά στην πραγματικότητα ότι το ποδόσφαιρο μας είναι τραγικό από το τοπικό μέχρι τη σούπερ λιγκ.

Εκτός αν προτιμάμε να κοροϊδευόμαστε.

ειναι ναι, κανεις δεν κοροιδευει κανενα,

δεν απαντα το γιατι ερχονται ΟΟΟΛΟΙ αυτοι οι ξενοι, και μετα κραζουν.

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.597
    Ignore User

ειναι ναι, κανεις δεν κοροιδευει κανενα,

δεν απαντα το γιατι ερχονται ΟΟΟΛΟΙ αυτοι οι ξενοι, και μετα κραζουν.
    Γιατί είναι επαγγελματίες και θεωρούν πως αυτή είναι η σωστή επιλογή τη στιγμή που την κάνουν. Όταν τελειώνει η επαγγελματική τους υποχρέωση λένε αυτό που πιστεύουν, όπως κάνουμε όλοι όταν αλλάζουμε δουλειά και μας ρωτάνε για το προηγούμενο περιβάλλον.

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    9.323
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από drizzt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί είναι επαγγελματίες και θεωρούν πως αυτή είναι η σωστή επιλογή τη στιγμή που την κάνουν. Όταν τελειώνει η επαγγελματική τους υποχρέωση λένε αυτό που πιστεύουν, όπως κάνουμε όλοι όταν αλλάζουμε δουλειά και μας ρωτάνε για το προηγούμενο περιβάλλον.

θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω, εξαρταται τον ανθρωπο και το ηθοος. ΤΟ "οπως κανουμε ολοι" δεν ισχυει καθολου.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Το avatar του χρήστη redbaron

Περιοχή
    Athens
    Thanks
    828
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.680 φορές σε 1.669 μηνύματα
    Ignore User

Ειτε εκανε σκληρη προετοιμασια ο Μαρτιν ειτε οχι σιγουρα εκανε την λαθος. αυτο φαινεται στο γηπεδο.
    τα βλεπω πολυ δυσκολα τα πραγματα με την φυγη μανωλα, την προωθηση λαλα και απότι φαινεται ρεαμπτσιουκ ξανα στην μαπα. δεξια με την καρατομηση βρσαλικο θα εχουμε θεμα.οπως και αριστερα. ο μαρσελο ειπε ο νικολακο θα αργησει λιγο παραπανω,μετα το ματς με τον ατρομητο.και δεν νομιζω να ειναι σε θεση να παιξει αριστερα στην ευρωπη οπου θα πρεπει να αναχαιτιζει και να τρεχει.
    η αμυνα μας αυτη τη στιγμη ειναι τραγικη. με ανισορροπα στοπερ μπα και σισε και τραγικα μπακ.και πιο πισω στο τερμα τον αόμματο Βατσλικ.
    και δεν βλεπω να γινεται τιποτα γι αυτο.
    Οσο και να ανεβασει ψυχολογικα την ομαδα ο μιτσελ η κατασταση πισω δειχνει αδιορθωτη. γιατι μιλαμε για ανικανους.
    hang your demons

21. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον redbaron για αυτό το μήνυμα:

Nikolaos_Kokkinos (23-09-22), SOAD37 (23-09-22)

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.597
    Ignore User

θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω, εξαρταται τον ανθρωπο και το ηθοος. ΤΟ "οπως κανουμε ολοι" δεν ισχυει καθολου.
    Δεν ξέρω για το ήθος του καθενός, θεωρώ οι περισσότεροι αν πήγαιναν να δουλέψουν στη Χ χώρα και ήταν μπουρδέλο δε θα έβγαιναν να πουν πως είναι παράδεισος όταν τους ρωτήσουν.

Το κύριο πόιντ μου όμως είναι πως κανείς δεν κάνει χάρη στο Μαρτίνς και στο Σάντος και σε κανένα προπονητή ή ποδοσφαιριστή. Εργασιακή σχέση είναι.

Το avatar του χρήστη mankap

Thanks
    1.150
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.202 φορές σε 816 μηνύματα
    Ignore User

Καλημέρα.
    ποιοι ποδοσφαιριστές ήταν ότι δεν έκαναν προετοιμασία;
    και γιατί δεν το είπαν - συζήτησαν τότε με τον προπονητή τους; Ας του έλεγαν κάτι δε πάει καλά ρε παιδί μου , αισθανόμαστε ότι μένουμε πίσω. Αλλά στα @@ τους. Ωραιος επαγγελματισμός.

Απο την άλλη και 5απλες προπονήσεις να τους έβαζε ο Μάρτινς δεν λέει κάτι. Αν η προπονηση (κυρίως στην προετοιμασία) δεν είναι στοχευμένη δεν κανείς τίποτα, μια τρύπα στο νερό!!
    Ευτυχως ή δυστυχως υπάρχει το γηπέδων και εκεί φαίνεται τι δουλειά έριξαν τα καμάρια μας μαζί με τον προπονητή.

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.451 φορές σε 19.055 μηνύματα
    Ignore User

Είπα κάτι από πριν και διάβαζα εξυπνάδες, αντί να γίνει μία φυσιολογική κουβέντα: Η ομάδα χωρίς προετοιμασία, τώρα, θα πέταγε. Τον Ιανουάριο, μπορεί και όχι (σίγουρα - μην ελπίζετε).
    Αυτήν η εικόνα που βλέπουμε ΔΕΝ αφορά φυσική κατάσταση (εκτός αν θέλετε να σας θυμίσω την... πλάκα που έπαθαν στην ΠΑΕ από τα εργομετρικά του Προκόπη ΙΙ και την πλάκα που παθαίνουμε εμείς που τον βλέπουμε να βολοδέρνει και να πηγαίνει παντού τελευταίος και καταϊδρωμένος). Μπορείτε να δείτε και τους παίκτες που έκαναν προετοιμασία με τις προηγούμενες ομάδες τους.
    Συγγνώμη που σας έγραψα σε ανύποπτο χρόνο ότι ο Λαλά θα επιστρέψει πίσω, αλλά ο Κροάτης κυρίως και ο μάνατζερ του Γάλλου δευτερευόντως, δεν θα μου άφηναν πολλά περιθώρια να φανταστώ κάποια άλλη εξέλιξη.
    "Ευτυχως" οπως το πες,. τα παοκια μπροστα τους ειναι alain delon
    Για να μην το προσωποποιούμε και αδικούμε και άλλους αφήνοντάς τους απ' έξω, οι Έλληνες είναι σπατζοπούτσηδες με ό,τι και αν ασχολούνται και αυτό είναι αποτέλεσμα της άρνησής τους να αστικοποιηθούν κοινωνικά. Μπορεί να βγήκαν από το μαντρί του παππού τους, αλλά το μαντρί δεν βγήκε ποτέ από μέσα τους.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Το avatar του χρήστη kostas1

Thanks
    161
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 570 φορές σε 367 μηνύματα
    Ignore User

Aπο τα λεγόμενα Καρεμπέ πάντως φαινεται οτι υπολογίζουν πολύ στο αριστερο μπακ απ το Ισραηλ που έχουμε πάρει.

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.451 φορές σε 19.055 μηνύματα
    Ignore User

Στα μέσα του Ισραήλ, τί περίμενες να πει; Είστε για τον πέοντα και εμείς ακόμα περισσότερο που βρήκαμε και πήραμε παίκτη από εσάς;
    Άσε που ακόμα δεν μπορούμε να καθίσουμε, έτσι κι αλλιώς, για να τους πούμε και εξυπνάδες.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Το avatar του χρήστη Αερικό7

Thanks
    352
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 817 φορές σε 541 μηνύματα
    Ignore User

Σήμερα φιλικό με τη Β' ομάδα και λογικά το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, που θα έχουν γυρίσει οι διεθνείς, θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση για το ποιοι θα υπολογίζονται και για το αν έρθει κάποιος άλλος.

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.974 φορές σε 14.483 μηνύματα
    Ignore User

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι θα αγωνιστούν με την πρώτη ομάδα και ποιοι με τη δεύτερη

Sent from my iPhone using Tapatalk
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Σελίδα 188 από 259 ΠρώτηΠρώτη ... 88138148158168178184185186187188189190191192198208218228238 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές