ο ρεαμπτσιουκ δεν πρεπει ν αξαναπαιξει. ποιος ρεαμπτσιουκ πισω απο τον μαρσελο?
να βαλει οποιονδηποτε αλλο. τον Αβιλα. τον Λαιτνερ οταν βγουν τα χαρτια του. οχι αλλο Ρεαμπτσιουκ.
hang your demons
Ρε πάτε καλά; όχι άλλο ρεαμπτσιουκ.
Στάλθηκε από το PPA-LX2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντως, με κάθε συνδυασμό μπακ και χαφ, αυτοί οι δύο, τα ίδια έκαναν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Faithful (20-09-22)
Ο Μπα είναι ακατάλληλος για Ολυμπιακό,είναι κατώτερου επιπέδου,για μένα είναι χειρότερος από κάτι άλλους που τους βρίζαμε μέρα νύχτα,κάτι Μποτια Ντα Κόστα και Μεριά είναι καλύτεροι του κι εύκολα.
Ο Σισε έχει ταλέντο αλλά έχει τυρόπιτα στο κεφάλι αντί για μυαλό.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Faithful (20-09-22)
Με την μπάλα στα πόδια είναι και οι 2 επικίνδυνοι, καμία συζήτηση. Αυτό φαίνεται βέβαια στην Ευρώπη κυρίως. Στις τοποθετήσεις τους όμως είναι άνω του μετρίου και για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι εξαιρετικοί. Με 2 δρασκελιες έχουν προλάβει κάθε αντίπαλο.
Faithful (20-09-22)
θελουμε 2 πρωτης γραμμης στοπερ το καλοκαιρι.κραταμε μανωλα ρετσο.
σισε μπα (αλλα και παπασταθο) πουλο. αρκετα πια με αυτους
hang your demons
sabar77 (20-09-22)
γιατι τετοια εμμονη με πασχαλακη και δεν μπαινει ο τζολακης που μπορει και να παιξει ευρωπη.Ο τυπος ειναι τρυπιος ποσο χειροτερος θα ειναι ο τζολακης?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πολύ.
Ο Σουάρες αποχωρεί από τη Νασιονάλ, ανοικτό να επιστρέψει στην Ευρώπη
https://www.sport24.gr/football/o-soyares-apochorei-apo-ti-nasional-anoikto-na-epistrepsei-stin-eyropi.9765146.html
Μπαμ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Faithful (20-09-22), Nikolaos_Kokkinos (20-09-22), SOAD37 (20-09-22), voskos_7 (20-09-22)
εΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟυ παραμενει αλυτη, αν μπορειτε να με βοηθησετε
Διωξαμε Ζιγκερναγκελ ΝΥΧΤΑ, που εχιε παστελωσει 2 στην Ευρωπη , και παστελωσε αλλα 2 προχτες στην καινουργια του ομαδα, οταν οι υπολοιποι ηταν (και παραμενουν) σε διακοπες , ως ¨"ακαταλληλο" και "ανικανο".
Ενω κρατησαμε Αγκιμπου , Ανδρεα, και Ολεγκ, ως "ικανους" ?
Το εχω καταλαβει καλα?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Όχι...
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (20-09-22)
ο ζιγκερναγκελ ηταν επιλογη του κορμπεραν να φυγει δεδομενου οτι και ηταν μεταγραφη του μαρτινς και δεν ηταν ευχαριστημενος και δεν θα επαιζε με την ελευση μπιελ και χαμες. αγκιμπου μπουχα και ολεγκ εμειναν για να τους χρησιμοποιησει ο πριμπεραν και να μας τονισει ποσο μυρωδιας ειναι.
hang your demons
Not quite: Απλά, δεν μπήκε στον Ολυμπιακό με συνέντευξη του νόμου Παυλόπουλου και ζήτησε να φύγει, να πάει να παίξει. Σε αντίθεση με τα αναφερόμενα βύσματα.
drizzt (20-09-22)
Είχε πάρει το 10 ο Τσικενάγκετ και μόλις ήρθε ο Χάμες του ξηγήθηκαν σταφύλι, γιατί δεν θα το έδινε.![]()
καλα 2 γκολ εβαλε αυτος δεν πηρε το τσου.λου γιατι τοσο θορυβοςουτε και εγω θα τον εδιωχνα αλλα οκ δεν τον λες και αναντικατάστατο
—John Lennon
Αν ρωτήσω ποιός άλλος παίκτης φέτος έβαλε δύο γκολ στις πρώτες 4 συμμετοχές πάντως, μπορεί οι απαντήσεις που θα πάρουμε να μας οδηγήσουνε με κορνέδες στα χέρια, στο επόμενο εντός.
Bookmarks