Πάνω απ'ολα η ομάδα θέλει στόπερ. Από όταν έφυγε ο Σεμέδο γίναμε μπουρδέλο,ίσως έπρεπε να φύγει για να παίζουν Μανωλάς και Παπασταθόπουλος...
Με τον Μπα έχω απογοητευτεί κι εγώ που τον πίστευα.
Κασάμι και Πασχαλάκης ανακοινώνονται σύντομα.
Πάνω απ'ολα η ομάδα θέλει στόπερ. Από όταν έφυγε ο Σεμέδο γίναμε μπουρδέλο,ίσως έπρεπε να φύγει για να παίζουν Μανωλάς και Παπασταθόπουλος...
Με τον Μπα έχω απογοητευτεί κι εγώ που τον πίστευα.
john syggel (18-09-22)
Όποιος έπαιζε μαζί με Σεμέδο στα πολύ καλά του, φαινόταν καλός, ακόμη και ο Μπα με τον Σισέ. Θες κάποιον να ξέρει μπάλα γιατί οι άλλοι είναι τραγιά και έναν τερματοφύλακα καλό με την μπάλα στα πόδια, που δεν είναι ο Πασχαλάκης για να κάνεις αυτό το build up που λένε και οι ψαγμένοι. Συνεχίζονται οι μαλακίες αν ισχύει με Πασχαλάκη.
flessanto (18-09-22)
drizzt (19-09-22), Du3lisT (19-09-22), john syggel (18-09-22)
Το πρόβλημα δεν είναι τα στόπερ. Ο ρεαμπτσιουκ είναι μονίμως άλλου για αλλού και ο εμβιλα είναι ανύπαρκτος φέτος.
Στάλθηκε από το PPA-LX2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Oberon (18-09-22)
Ποιός υπόλοιπος εξέθεσε τον Μπα στο δεύτερο γκολ, για παράδειγμα;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (19-09-22)
flessanto (19-09-22)
Κάτσε ρε μάνα μου - δηλαδή έκατσε και έφαγε πατητή από έναν με τα μισά του κιλά επειδή τον είχε πάρει το παράπονο που οι άλλοι τον άφησαν έξω από το μαγαζί;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (19-09-22)
Μήπως τον άφησαν έξω από το κορωνοπαρτυ που πήγαν οι υπόλοιποι??
drizzt (19-09-22), Du3lisT (19-09-22), Faithful (19-09-22), giovanni#10 (19-09-22), Nikolaos_Kokkinos (19-09-22)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
sabar77 (19-09-22)
Πάντως ο Μαρσέλος από πρόπερσι στην Ρεάλ δεν είχε τα κουράγια να μαρκάρει. Μήπως θα ήταν καλύτερο να παίζει εξτρέμ και να παίζει πίσω του ο Ρέαμπτσιουκ;
Aυτό θα το κρίνει ο επόμενος ή ο μεθεπόμενος προπονητής (ανάλογα με το πότε θα αγωνιστεί ο Μαρτσέλος)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Πού ξέρεις? Μπορεί να είσαι εσύ ο μεθεπόμενος προπονητής μας![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
estai (19-09-22)
Bookmarks