Faithful (17-09-22), giovanni#10 (17-09-22)
giovanni#10 (17-09-22), panahs7 (17-09-22), redbaron (17-09-22), SOAD37 (17-09-22)
Τελικά Κασαμι δεν υπέγραψε Ε?
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (17-09-22)
Θα ανακοινωθεί Δευτέρα-Τρίτη διάβασα.ο Κασαμι.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Faithful (17-09-22)
Ο Κασαμι εχει περιθωριο μεχρι τις 30/9. Το ιδιο και ο Ομαρ. Αν καταλαβα καλα, ακομη το σκεφτονται στον Ολυμπιακο αν πρεπει να τους υπογραψουν.
Faithful (17-09-22)
Τι να τον κάνουν τον Ομάρ. Τελειωμένος είναι
Χειρότερος από τους υπάρχοντες δε θα είναι αυτή τη στιγμή.
Και όπως έχουμε καταλάβει διανύουμε τη χειρότερη περίοδο της ιστορίας μας σε αγωνιστικό επίπεδο. Έχουμε ξαναδεί κακό Ολυμπιακό. Ομάδα όμως που μπαίνει στο γήπεδο και απ' τη πρώτη στιγμή ξέρει ότι θα φάει 3 γκολ ακόμα και από ομάδες γ εθνικής δεν έχουμε δει.
Δυστυχώς μέσα σ' όλα θα ανακοινωθεί και ο πασχαλάκης.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
john syggel (17-09-22), panahs7 (17-09-22), sabar77 (17-09-22)
Δεν υπαρχει κατι πολυ εξαιρετικο στους ελευθερους τερματοφυλακες με μια γρηγορη ματια. θα ηθελα εναν βασικο ωστε να φαει παγκο ο βασλικ. σε καθε παιχνιδι κινδυνευουμε απο αυτον.
Ας παρουμε τον καγκουρα και οταν ανοιξει η αγορα να ψαχτουμε για βασικο γκολκιπερ. αφου ειχαμε την δυνατοτητα να παρουμε Ναβας και εκεινος δεν ηθελε θα εχουμε τη δυνατοτητα να παρουμε γκολκιπερ με κορυφαιες παραστασεις, ο χοντρος πια εχει τα κονε με κορυφαιους μανατζερ.
ο Βασλικ δεν εμπνεει εμπιστοσυνη αν εξαιρεσεις τα πεναλτι.μονο.
hang your demons
Όταν θα κάνει παπάδες ο βαψομαλλιάς και θα γράφει ιστορία, να δω τι θα λέτε.
Faithful (17-09-22)
Στα αντανακλαστικα και στην ταχυτητα επεμβασης ειναι πιο καλος απο τον βατσλικ. η αδυναμια του ειναι το παιχνιδι με τα ποδια και οτι θυμιζει Σισε στο μυαλο καποιες φορες.
hang your demons
Δεν ξέρω γτ συζητάτε για προπονητή στο θέμα των μεταγραφών αλλά μιας και το θέσατε, θα σας πω και εγώ μια σκέψη που έχει κολλήσει στο μυαλό μου.
Δίνω σοβαρές πιθανότητες να έχει βρει ήδη προπονητή που παίζει στο μουντιάλ, για μετά το μουντιάλ. Για αυτό αγόρασε τώρα τόσους παίκτες
Στάλθηκε από το PPA-LX2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χιλιοειπωμένο: Η θέση του τερματοφύλακα είναι για σοβαρούς ανθρώπους, έχουμε δει πολλούς τέτοιους που δεν είχαν αθλητικά στοιχεία να κάνουν καριέρα και να εμπνέουν σιγουριά στην ομάδα τους. Ο Πασχαλάκης (αν τελικά έρθει) είναι αγωνιστικά τσαρλατάνος και -μέχρι να αποδείξει πως έχει ωριμάσει- θα αντιμετωπίζεται ως τέτοιος.
giovanni#10 (18-09-22), Oberon (18-09-22)
Bookmarks