Όταν σιγουρεύτηκαν ότι θα πάρουμε και τον Μπλαν, χέστηκαν για τα δικαιώματά του.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (17-09-22)
Βασικά ο Χάμες υποτίθεται πως τα πήγαινε πολύ καλα με τον Μπλαν και ήταν από τους λόγους που πήγε εκεί στην Αραβιά, όχι;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αερικό7 (17-09-22)
Ο λόγος που ο Μπλαν πήγε στην Αραβία μας διαφεύγει και κάτι μου λέει ότι θα τον μάθουμε πάνω στο πετσί μας.
drizzt (16-09-22), Nikolaos_Kokkinos (16-09-22)
που γραφτηκε για Μπλαν ρε παιδια?
Εdit: το διαβασα ναι.
επειδη ειχε διαχειριστει γκαλακτικος κανει τοτε και για τον ολυμπιακο. ωραιο πονημα!!
Μονο ο Τουχελ θα μας εκανε ομαδα σοβαρη. αλλα οπως ειπατε δεν ερχονται τετοιοι εδω.
hang your demons
Μη διώχνετε κανέναν παίκτη, πάρ' τε κανέναν νέο σχετικά Γερμανό προπονητή και τυλίχτε τον φράχτη του Ρέντη με κονσερτίνα: Όποιος επιβιώνει θα παίξει.
Φέρτε Όττο Ρεχάγκελ να πάρουμε το Euro. Κόοοο-κο-ρι-κοοοο!!
Τί γυρεύουν τα μαύρα και τα κόκκινα κοράκια;;;
Τι έγινε ? Πήραμε προπονητή?
Υ.Γ. Σμφωνώ και γω αν είναι Γερμανός
Και Αυστριακός μου κάνει.
H Xόφενχαϊμ ανακοίνωσε το δανεισμό του Σαμασέκου.
Ο Μίτσελ είναι επίσης χωρίς δουλειά και ο Αριέλ πάντα διαθέσιμος.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τι θα λέγατε για Αιγύπτιο;
Φερε καποιον που το πρωτο πραγμα που θα κανει θα ειναι να στειλει τους Παρακατω παικτες στη Β ομαδα :
Ολεγκ
Μανωλας
Εμβιλα
Κουντε
Μπουχαλακης
Μασουρας
Ντε Λα Φουεντε
Η ομαδα εχει παθογένειες που δεν αλλαζουν αμα δεν ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ απο τα αποδυτηρια οι λιωμενοι του Μαρτινς που σε καθε ματς νομιζουν οτι θα τους ξελασπωσει ο Αραμπι και αν δεν εξαφανιστουν κατι λιγοψυχοι σαν τον Ντε Λα Φουεντε που ηρθε και για βασικο εξτρεμ. ΠΟΥΛΟ οι σαπιοι, ενταξει χασαμε την ευρωπη φετος, στα αρχιδια μας. Στην ελλαδα εχουμε ροστερ που ολοι ειναι για τριμπαλο. Φερε προπονητη και χτισε για του χρονου, να πας να φερεις 2 εξτρεμ και 1 στοπερ και να τους γαμησεις.
Μονο ΘΡΥΛΟΣ.
estai (16-09-22)
Τι θα λεγατε για τον Γιοαχιμ Λεβ? σιχαθηκαμε την μπαλα που παιζει η ομαδα ε να σιχαθουμε γενικώς.
hang your demons
drizzt (16-09-22), flessanto (17-09-22), giovanni#10 (16-09-22), voskos_7 (16-09-22)
maniakos7 (16-09-22)
Bookmarks