drizzt (15-09-22), giovanni#10 (15-09-22)
hang your demons
drizzt (15-09-22), giovanni#10 (15-09-22)
Έχει χάσει την μπάλα η διοίκηση σε σχέση με τις μεταγραφές.
1 μεταγραφή μόνο χρειαζόμασταν στο 6αρι και περνούν ότι κινείται στην αγορά εκτός από 6αρι.
Επίσης κάποιον κάτω από 30 θα πάρουμε;
Βλέπω φτιάχνουμε ομαδα με μελλον;
Εγώ νομίζω οτι μαζεύει προσωπικότητες με σκοπό να πάρει άμεσα αποτελέσματα η ομάδα λόγω χαρακτήρα, για να κερδίσει χρόνο ο προπονητής μέχρι τη μεγάλη διακοπή για το Μουντιάλ.
Επίσης η λογική λέει οτι μετά από αυτούς, σειρά έχει ο Μιλιβογιεβιτς.
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
drizzt (15-09-22)
Faithful (15-09-22)
παντως για πρωτη φορα στα χρονικα εγιναν νωρις οι μεταγραφες εν όψη της προετοιμασιας του νοεμβριου![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
iakov7 (15-09-22), john syggel (15-09-22)
Πότε πάμε Αυστρία και τι φιλικά έχουμε κλείσει;Μεταγραφική μέσα σε μεταγραφική, μόνο ο γαύρος θα έκανε.
drizzt (15-09-22), Faithful (15-09-22), giovanni#10 (15-09-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (15-09-22)
Ο Ντούσαν έκλεισε για Σάλτσμπουργκ προετοιμασία.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ο μαρινακης ξηλωνει την ομαδα Μαρτινς. ανορθοδοξος ο τροπος αλλα απο την αλλην λες τουλαχιστον κανει κατι. θα διωξει και καποιους αμυντικους αλλα σιγα σιγα μηπως πουλησει κανεναν.
Σκεφτομαι να ειχε μεινει Μαρτινς αν δεν τρωγαμε τετοια σφαλιαρα κ να ειχαμε βασικο δεκαρι τσικενναγκετ που ηταν επιλογη του, Αμπουμπαγκαρ στα εξτρεμ η στην επιθεση, αγκιμπου στο κεντρο και αιωνια αριστερα τον Ρεαμτσιουκ. θα γινομουν τοξικομανης
hang your demons
Faithful (15-09-22), giovanni#10 (15-09-22), Nikolaos_Kokkinos (15-09-22)
Επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.
Al Rayyan terminates the contract of Colombian professional James Rodriguez by mutual consent after reaching an agreement between the two parties.
Άρα δεν έρχεται δανεικός.
Faithful (15-09-22)
Οτι δηλαδη ο μαρτινς αν του εφερναν τον Μπιελ, δε θα τον εβαζε και θα προτιμουσε Αγκιμπου. Καπου ωπα με τους αφορισμους.
Εγω ξερω οτι περυσι πηρε ενα απο τα πιο ευκολα πρωταθληματα εβερ με ενα ροστερ γεματο παλτα. Αν καταφερνε να προσφερει και θεαμα, θα ηταν ο Κοπερφιλντ. Προς τιμην του ειναι αυτο, οχι το αντιθετο. Δε φταιει αυτος που τον ειχαν χωρις μεταγραφες και μολις εφυγε, ανοιξε η κανουλα. Η διοικηση ειχε επαναπαυτει και την πληρωσε αυτος.
Ειπαμε, το μονο λαθος του Μαρτινς ειναι οτι δεν σηκωθηκε να φυγει μονος του το καλοκαιρι, βλεποντας οτι τον παιζουν ολοι ομαδικως
Samasseku αυτή Ναι είναι πολύ δυνατή κίνηση!!!
Ρε μαλακα,τωρα ιδρυθηκε η ομαδα και στελεχωνεται με παικτες;Ειχαμε ενα ροστερ 35 παικτων και εχουμε παρει αλλους 10 τις τλευταιες μερες.Ο Ομαρ δεν ξερω κατα ποσο μπορει να σταθει στο επιπεδο που θελουμε πλεον.Παιρνουμε και εναν Σαμασεκου απο τη Χοφενχαιμ.Αυτος ειναι εξαρι αλλα δε μου λεει τιποτα.
Αν ΘΑ του εφερναν μπιελ. Γιατι πρωτη μεταγραφη Μαρτινς ηταν ο τσιγκεναγκετ για βασικο 10αρι να σου θυμισω.2η μεταγραφη Μαρτινς ο Καμαρα απο Αρη.
η χρονια μυριζε μια απο τα ιδια.Ο μαρινακης ειχε επαναπαυτει και Ο μαρτινς θα ηταν ο μαρτινς των 2 τελευταιων χρονων δεν νομιζω οτι θα αλλαζε φετος αν ειχε μεινει. θα συμβιβαζοταν στα ιδια.και με ευθυνη της διοικησης φυσικα.
Απο το να βλεπαμε μια απο τα ιδια φετος με μαρτινς και μεταγραφες του κωλου καλυτερα που τα εκανε πουτανα ολα ο Μαρινακης και αλλαζει την ομαδα.
αυτο ειπα με σατιρικη διαθεση.
hang your demons
Σαμασεκου δανεικός; Γιατί για αγορά αποκλείεται
Εχει οψιον αγορας τουλαχιστον. θελαμε αγορα αλλα δεν ηθελε η ομαδα του.
τωρα διαβασα γι αυτον . θεωρειται πολυ καλο 6αρι.
hang your demons
Bookmarks