Για να παιρνουμε αυτον τον Μπακαμπου,θα φυγει ο Τζο Τζο;;Ή μηπως ο Αραμπης;Δεν το σκεφτεται κανεις αυτο;Ειπαμε,θα εχουμε αποχωρησεις-εκπληξη.Ναβας ακομα και στα 35 του σαφως καλυτερος του Βατσλικ.
drizzt (15-09-22), Faithful (15-09-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (15-09-22), maniakos7 (15-09-22), mankap (15-09-22), Nikolaos_Kokkinos (15-09-22), voskos_7 (15-09-22)
drizzt (15-09-22)
giovanni#10 (15-09-22)
Μας πρότεινε ο μεντες τον Γκολκίπερ Ναβας της Παρί.
Πάρτε τον να έχουμε τερματοφυλακάρα.ποιος Πασχαλάκης.
Και αν πηγαίνουμε στα πέναλτι θα βάζει τον Βασλικ όπως έκανε κάποτε ο Φαν Χαλ.
hang your demons
Du3lisT (15-09-22)
Εγω που δεν βλεπω κανενα απο τους 2 υπαρχοντες ως "πρωτοκλασατους" ειμαι γκρινιαρης?
ΣΕ αλλα νεα... τα γαμημενα τα σαιτς επιμενουν και εχουν την ειδηση του James καατω κατω στα μικρα, ενω του Μπακαμπου δεν την εμφανιζουν καν.... εχουν για εξωφυλλα κατι δανεικους του βολου
ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Nikolaos_Kokkinos (15-09-22)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αυτό με τον Νάβας μας το εξηγούν λίγο πως θα δουλέψει; Θα μείνει ΚΑΙ ο Βατσλίκ και θα τον βάζει στην Ευρώπη και Νάβας στην Ελλάδα ή θα φύγει ο Τσέχος και θα παίξουμε με Τζολάκη στο Europa για να πέσουμε στα ναρκωτικά;
![]()
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (15-09-22)
Ας έρθει και ας κάνουν ότι θέλουν
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
giovanni#10 (15-09-22)
Faithful (15-09-22), Nikolaos_Kokkinos (15-09-22), panahs7 (15-09-22)
Ρε μαγκες μην αγχωνεστε , ας παρει οσους παρει, και στο ξεσκαρταρισμα οσοι δν χωρανε πανε δανεικοι μετα ναουμε
οπως εχουν γινει τα πραγματα τωρα θα γινει οπως και με τους υπολοιπους που ηρθαν και δεν παιζουν ευρωπη. ο Ναβας αν ερθει θα παιζει Ελλαδα μαζι με τους αλλους και απο Γεναρη αν συνεχιζουμε ευρωπη θα παιζει και εκει.ο βασλικ δευτερος. ο τζολακης 3ος.
μην μου πει καποιος οτι ο Βασλικ ειναι καλυτερος του Ναβας.
hang your demons
Έκλεισε ο Ομάρ λένε.
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε το αφεντικό τρελάθηκε; Τί γίνεται;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
iakov7 (15-09-22)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ο Βερβελές είχε πει ότι ο Ομάρ έχει σοβαρό πρόβλημα με την όρασή του και έχει τελειώσει απ' αυτό το επίπεδο. Ακόμα και να μην είχε πρόβλημα, δεν καταλαβαίνω που κολλάει με Βρσάλικο, Άβιλα και Λαλά που έμεινε. Τι στον πέο γίνεται;
Faithful (15-09-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (15-09-22)
hang your demons
drizzt (15-09-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (15-09-22), panahs7 (15-09-22)
Bookmarks