Faithful (15-09-22)
Στο sport24 επιμένουν πως γίνονται κινήσεις και για 6άρι. Μακάρι.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Faithful (15-09-22)
Μπουρδέλο: Έχουν τέτοια εμπιστοσύνη στο ρόστερ, που θα το κάνουν 40 άτομα και δεν θα ξέρουμε ποιός θα μπει και ποιός θα μείνει απ'έξω...
Άσε που θα έχουμε κλείσει τις αλλαγές στη λίστα από τις μετακινήσεις το Σεπτεμβρίου και θα μας έχουν περισσέψει.
Όσοι ποντάρατε Αμπουμπακαρ, περάστε να πληρωθείτε... Αν όχι, μάλλον ο Προκόπης ΙΙ δεν θα γυρίσει στον Πειραιά μετά το Μουντιάλ.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (15-09-22)
Ρε Βαγγέλη, γύρνα το σε γραφείο μάνατζερ. Δεν είμαστε ποδοσφαρικη ομάδα, παραδέξου το.
Faithful (15-09-22)
H πλάκα είναι ότι οι αλλοθρησκοι ζηλεύουν τις πολλες μεταγραφές του Ολυμπιακου και σκουζουν στα σοσιαλ. Τόσο ιθαγενείς. Να μου πεις, καλύτερα με διαφορα αλλοπρόσαλλα ρούχα, παρά γυμνός όπως οι ομάδες τους.
Εγω γουστάρω που ήρθε ο Χαμες κάργα.
Κατά τ άλλα είπαμε και, είναι yolo η φάση αλλά δε γαμκεται. Ο,τι δεν μπορείς να αποφεύγεις απόλαυσε το λενε
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
flessanto (15-09-22), giovanni#10 (15-09-22), Gtakis (15-09-22), Nikolaos_Kokkinos (15-09-22), panahs7 (15-09-22), sabar77 (15-09-22)
Aποκλειστικο ρεπορταζ sdna:
"Χτενιζει την αγορα για χαφ και εξτρεμ ο Γιοβανοβιτς. Προταθηκε ο Χαμες, αλλα απορριφθηκε ασυζητητι. Δεν ειναι αυτο που ψαχνει ο κοουτς"![]()
panahs7 (15-09-22)
το οτι δεν υπαρχει σχεδιασμος και φαινεται να παιρνουμε οσους μπορουμε παιζει και να ισχυει. Εκτος αν το σχεδιο ειναι να εχουμε τοσο βαθυ παγκο για να ανταπεξελθουμε σε Ελλαδα και Ευρωπη και σιγα σιγα να αλλαξει ολη την ομαδα.το σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι μεταγραφες Πριμπεραν.δεν τον ρωτανε καν φανταζομαι,
Δεν εχει νοημα να φυγει ο Ουι Τζο. δεν εχει δειξει ακομα κατι αλλα ο τυπος τρεχει και μαρκαρει και βοηθαει στο παιχνιδι της ομαδας. τον καμαρα το τραγι λογικα θα διωξει που ειναι και επιλογη μαρτινς.
ασε που ο ουι τζο ειναι ηδη δανεικος.να δοθει δανεικος δεν γινεται.
hang your demons
Eιναι ξεκάθαρο πως φευγουν οι επιλογές του Μάρτινς.
Ο Αμπουμακάρ που ειναι ακατανοητη επιλογή θεωρω οτι ειναι βασικος υποψήφιος. Επειδη ομως άργησαν να τον διώξουν, ψάχνουν να βρουν κάποια φορμουλα να πάει δανεικος σε Ελληνικη ομάδα.
Ο Ουί Τζο ειναι πραγματικά πολύ ποιοτικός παιχτης. Ναι έχασε ένα τετ α τετ αλλά δε λέει τιποτε.
Faithful (15-09-22)
Ντρινκγουοτερ για εξαρακι πώς σας φαινεται αγαπουλες;;;;
Ειδα τους ελευθερους και βρηκα καποιον Πουτσιαρελι!!! Φερτον προεδραρα να κανει ντουεταρα με Πιπα!!!!!!!
john syggel (15-09-22), panahs7 (15-09-22)
Νομίζεις - για πότε τα αποδυτήρια γίνονται Βαγδάτη από κάποιους που δεν παίζουν συχνά, άλλους που δεν παίζουν όσο θα ήθελαν και άλλους που δεν παίζουν καθόλου, χαμπάρι δεν θα πάρεις.
Μη σου πω ότι με το είδος του ροτέισιον που κάνει δεν θα πιάσει ρυθμό κανείς.
Για τρέξιμο και μαρκάρισμα είχαμε και τον Γκερέρο.
Το "μετά το Μουντιάλ", δεν το είδες;
Να επιστραφεί, δεν γίνεται - θα μας κάνουν νούμερα οι Άγγλοι;;;
Πρώτα από όλα είναι ψεύτης: Τον έχουν πιάσει μεθυσμένο καμία τρεις - τέσσερεις φορές.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (15-09-22)
john syggel (15-09-22), panahs7 (15-09-22)
Νάβας μας κάνει ή μπα;
Τι Ναβας ρε; Κανα 6αρι θα παρουμε;
Faithful (15-09-22)
Bookmarks