flessanto (14-09-22), Nikolaos_Kokkinos (14-09-22)
δεν ξερω τι εχει γινει με τις μεταγραφες.μου μυριζει αλαζονεια Μαρινακη και οχι καποιος σοβαρος σχεδιασμός. Αποκλειεται ο Πριμπεραν να ζητησε παικτη σαν τον Χαμες.Αν ειναι σε θεση να ζηταει. το θεμα ειναι οτι μεχρι ν αγινει ομαδα αυτο θα εχουμε απομακρυνθει απο τους στοχους μας.Προσωπικα αν παιζουμε καλο ποδοσφαιρο δεν με χαλαει να μην παρουμε πρωταθλημα φετος αλλα να βγουμε 2οι για την Ευρωπη.και να τους γαμησουμε ολους στα πλεη οφ.ετσι για το γοητρο.Κουπες δεν μας λειπουνε. καλη ομαδα μας λειπει. και νομιζω οτι αν παρουμε 6αρι μεχρι αυριο μετα ακολουθει προπονητης. δεν κανει παρελαση ο πριμπεραν.
hang your demons
flessanto (14-09-22), Nikolaos_Kokkinos (14-09-22)
Ωραία μεταγραφη γουστάρω είμαι φέτος εντελώς yolo και χύμα. Ζητώ η τρέλα!!!
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
john syggel (14-09-22)
Νομιζω οτι αν ειχε φερει μεγαλο ονομα προπονητη ο Μαρινακης δεν θα ηταν τοσο ευκολο να φερει μεγαλα ονοματα με βαση τις αναγκες που θα εθετε ο προπονητης και αν περνουσε το δικο του. Τον πριμπεραν ουτε που τον ρωταει. ειναι της φαπας. Ο μαρινακης εχει δικτυωθει και εχει ανοιξει κονε με μεγαλους μανατζερ και ολοκληρωνει μεταγραφες μεγαλες. τουλαχιστον παει να κερδισει επικοινωνιακα. να δουμε αν θα κερδισει και ουσιαστικα.γιατι αν ολα χαθουν φετος κανεις δεν θα του πει τιποτα στον απολογισμο.
Σας εφερα μαρσελο βρσαλικο Χαμες ρε τι αλλο να κανω θα πει και ξεμπερδεψε.
hang your demons
Αν ακουγοταν ο Ροντριγκες για τον βαζελο θα εκαιγαν την Αθηνα, σε μας ξινιζει ο παιχτης φαινεται! Τελικα ειτε ακριβους παιχτες μας φερουν ειτε κανονικους μας εγινε συνηθειο η γκρινια
Ο Ροντριγκες ειναι σπουδαιος (και πανακριβος παιχτης), τωρα τι θα δειξει εδω θα το δουμε, ειναι σε καλη ηλικια.
Ολοι λεμε για 6αρι, ας μην ξεχναμε ομως οτι η ομαδα εχει βασικο 6αρι και αυτος που θα ερθει λογικα θα ειναι για να ξεκουραζει τον Εμβιλα, αρα ας μην περιμενουμε οτι θα αλλαξει ολη η ομαδα επειδη θα ερθει ενα 6αρι. Εκτος και αν εχουν σκοπο να κανουν την υπερβαση να φερουν παιχταρα για το κεντρο, αλλα νομιζω αν θα καναμε τετοια μεταγραφη θα την ειχαμε ηδη κλεισει.
Η ομαδα δυστυχως ειναι σε μεταβατικο σταδιο και θελει υπομονη. Παιχτες καλους πιστευω εχουμε, με προβληματιζει η επιλογη του Κορμπεραν και μακαρι ο ανθρωπος να μας διαψευσει. Προσωπικα αναμενω να χασουμε ευκολα απο Φραιμπουργκ, κατι που ισως οδηγησει σε αλλαγη προπονητη. Ειναι και το ματς με τον Αρη μετα που, οπως παιζουμε, μπορει να μας φερει ακομα πιο πισω στην βαθμολογια, οποτε αν δεν τον διωξουν με την Φραιμπουργκ δυσκολα νομιζω θα κανει παρελαση. Δεν βλεπω πως αυτος ο Ολυμπιακος μπορει να κερδισει οποιοδηποτε απο τα επομενα 2 παιχνιδια του.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Du3lisT (14-09-22), Faithful (14-09-22), flessanto (14-09-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-09-22)
Όχι Ιάκωβε, απλά, δεν είμαστε κωλομπαράδες: Τα ίδια λέγαμε όταν ακόμα ήταν φιλολογικό και γραφόταν στα ψιλά το ενδιαφέρον του, να τελειώσει την ορμονοθεραπεία...
Δεν αμφισβητεί κανείς τί ξέρει - αμφιβάλλουμε βάσιμα αν θέλει να παίξει.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (14-09-22)
Κανεις δεν ξινισε. Κανεις δεν ειπε οτι δεν ειναι μεγαλες μεταγραφες. εξεταζουμε με προσοχη τι εχει γινει στον φετινο ολυμπιακο και πως θα επιβιωσουμε μεχρι να κανουμε ομαδα. χεστηκαμε τι θα κανανε στις αλλες ομαδες οι στερημενοι. επειδη ειμαστε ολυμπιακος ειμαστε πιο προσγειωμενοι. Ειναι λογικο.
6αρι βασικο θελουμε.ο Εμβιλα θελει μεγαλες ανασες και μεγαλωνει ηλικιακα. δεν θα εχει την ιδια αποδοση με αλλες χρονιες. δεν παμε να καλυψουμε τα ρεπο του Εμβιλα αλλα να καλυψουμε το ιδιο καλα την θεση 6.
hang your demons
Γαμώ τα ντοκιμαντέρ θα έκανε η φετινή χρονιά.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
captain-cook (14-09-22), chainsaw (14-09-22), drizzt (14-09-22), Faithful (14-09-22), flessanto (14-09-22), giovanni#10 (14-09-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-09-22), redbaron (14-09-22)
voskos_7 (14-09-22)
Δεν λεω οτι ολοι πρεπει να πανηγυριζουν που θα ερθει ο Ροντριγκες, αλλα ας μην μηδενιζουμε μια τετοια μεταγραφη. Τα προβληματα μας ειναι πολλα φετος και σιγουρα δεν θα τα λυσει ουτε θα τα μεγαλωσει ο ερχομος του συγκεκριμενου, απλα οταν η ομαδα μου φερνει καποιον που περασε απο Ρεαλ και Μπαγερν, περαν απο την προσδοκια να παιξει καλη μπαλα αυτο εμενα μου δειχνει αν μη τι αλλο οτι ο προεδρος προσπαθει να κανει το καλυτερο για την ομαδα. Με προβληματιζει κυριως ο Κορμπεραν ομως, αν θυμασαι την τελευταια φορα που γιναμε χαλια ηταν οταν εφεραν τον Χασι. Οποτε η χρονια φετος ειναι ενα μεγαλο ερωτηματικο γιατι επελεξαν προπονητη που δεν ξερει απο Ευρωπη, δεν ξερει απο μεγαλη πιεση, απο πρωταθλητισμο. Αλλιως θα ενιωθα αν μετα τον Μαρτινς ερχοταν πχ ο Βαλβερδε (που δεν ειχε περιπτωση να ερθει φυσικα).
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
flessanto (14-09-22)
Δυσκολα τα πραματα μεχρι να κανουμε ομαδα, προσωπικα με Φραιμπουργκ περιμενω τα χειροτερα.
Δεν διαφωνω φυσικα για να ερθει 6αρι επιπεδου, αλλα νομιζεις οτι θα παρουν τετοιο παιχτη απο δω και περα; Εγω νομιζω αυτο επρεπε να ειχε ηδη γινει, ποσο ευκολο να βρεις τωρα ελευθερο παιχτη με ποιοτητα που να μπει αμεσα στην ομαδα; Λεω ελευθερο γιατι συντομα μονο τετοιους θα μπορουμε να παρουμε.
Δικό μας είναι το πρόβλημα; Η Νότιγχαμ ας προσέχει που θα τους φορτωθεί αργά ή γρήγορα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
john syggel (14-09-22)
Άρα μάλλον μας σχόλασε ο Κασάμι και στη θέση του έρχεται ο Χάμες. Κασάμι δε θέτε, Χάμες δε θέτε, τι θέτε;;;;
Έρχεται για τα ένσημα.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Πάντως μιλάμε για τεράστιο όνομα, όχι αστεία. Άσχετα του αν θα παίξει μπάλα ή όχι. Αυτές οι μετακινήσεις δεν είναι καθόλου εύκολες υποθέσεις.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Faithful (14-09-22), iakov7 (14-09-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-09-22), john syggel (14-09-22), panahs7 (14-09-22), sabar77 (14-09-22)
ειναι γνωστο οτι το παλαιμαχομετρο σε καποιον τερματιζει αμα διαλεξει να παιξει στον ολυμπιακο χρονια τωρα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
flessanto (14-09-22)
Bookmarks