Faithful (13-09-22), john syggel (13-09-22)
Ο τύπος λέει πως δεν ισχύουν οι φήμες για Ολυμπιακό τώρα και Νότιγχαμ τον Ιανουάριο.
Ντάξει ρε παιδιά γράψτε λάθος, δεν το πρόσεξα στο τέλος. Ο Κασάμι είναι η βασική είδηση και δεν θα έρθει για 6άρι. Θα πάρουμε κι άλλον, σύμφωνα με αυτά που λένε οι αρδ.
Οπως και να χει δεν μπορω να καταλαβω την μεταγραφη κασαμι απο την στιγμη που θελει και ποσο χρονο να μπει σε ρυθμους αγωνων και ειναι ανετοιμος.
αχρειαστη μεταγραφη.
Ελπιζω τουλαχιστον να μην τον πηρανε για 6αρι επειδη δεν μπορουν να φερουν αλλον. σε 2 μερες οι μεταγραφες τελειωνουν.
hang your demons
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Κασάμι ως κίνηση δεν με πειράζει (μην λέμε ξανά τα ίδια για τον προγραμματισμό που πήγε περίπατο και πως πάμε απλά να σώσουμε ό,τι σώζεται) έχει και στοιχεία -ξέρει το τόπι, εκτόπισμα και σουτ που δεν έχουμε στο κέντρο- που θα βοηθήσουν την ομάδα στα επόμενα παιχνίδια της Ευρώπης και στο πρωτάθλημα που φέτος θα γίνει μάχη. Αν όμως δεν έρθει άλλος παίκτης που να είναι άμεσα έτοιμος, τότε ναι θα υπάρξει θέμα και μάλλον θα σημαίνει πως τον πήραν γιατί δεν μπορούσαν να φέρουν κάποιον με αυτό το βαθμό ετοιμότητας. Σε αυτό το ενδεχόμενο ο Εμβιλά πρέπει να υπολογίζεται (με την ανάλογη αγωνιστική διαχείριση) μόνο για τα παιχνίδια του ομίλου. Θα δείξει.
Δεν ξερω μετα απο τοσα χρονια αν ο Κασαμι μπορει να καλυψει επαξια το οποιο κενό στο 8 και αποδειχτει ας πουμε καλυτερος του Κουντε. Ιδωμεν. Μακαρι να προσφερει λυσεις.αλλα αν θελει κανα μηνα να προετοιμαστει δεν ξερω.. θα χει πεταξει το πουλακι.
επισης αναλογα και με το συστημα σε ενα επιθετικο 8αρι υποτιθεται μπορει να παιξει και ο Μπιελ.
hang your demons
Πολλοί κοιτάτε την μετακίνηση του Κασάμι σαν έξτρα επιλογή στη θέση του Κούντε, αλλά μάλλον για τη θέση του Προκόπη που παίζει με μισό ένσημο ήρθε...
Συγγνώμη - δεν το μάθατε από εμένα...
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-09-22)
Οντως τουλαχιστον ξερει μπαλα.
Με ανησυχει λιγο το γεγονος οτι φτιαχνουμε ομαδα 6 μηνων.
Εχουμε αρκετους παικτες δανεικους και με 1 χρονο συμβολαιο.
Το Ιουνιο σε οποια προκριματικα παιζουμε δικους μας παικτες θα εχουμε μονο τον Χουανγκ τον 1ο και τον Μπιελ. Αν δεν εχουν ξενερωσει και αυτοι και ζητουν να φυγουν
Να μου πεις εδω δεν ξερουμε τι θα κανουμε αυριο και εσυ μιλας για του χρονου?
Καλοδεχουμενος λοιπον αν ερθει ο Κολομβιανος. Ελπιζω να μην ειναι τραυματιας και αυτος. Μονο αυτο ζηταω
Δεν τον βλέπω και πολύ ψημένο για μπάλα και δεν είναι και πολύ δύσκολο να φανταστώ γιατί δεν τον έψαχνε κανείς τόσο καιρό και τον βρήκαμε εμείς.
Faithful (14-09-22), Gtakis (14-09-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-09-22), thelastbaron (14-09-22)
Kαραγκιοζιλικια απλά. Τι προσπαθει να δείξει η διοικηση; Απορώ. Σοβαρη ομάδα θέλουμε να δούμε, όχι "βόμβες". Νιώθω ότι επιστρέψαμε στο 2000
flessanto (14-09-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-09-22)
Ε δε φταίει μόνο η διοίκηση. Όταν στο γκάμπρο η πλειοψηφία γουστάρει ονόματα και μπαμ μπουμ...
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (14-09-22)
Bookmarks