Ρε, αν θέλει να παίξει ρωτάμε - όχι αν ξέρει μπάλα, ή αν κάνει...
Ο Μπακαγιοκο είναι αμ. χαφ έμβολο, πολύ καλύτερος του Μβιλα
Ρε, αν θέλει να παίξει ρωτάμε - όχι αν ξέρει μπάλα, ή αν κάνει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τί να κλάσει και η τεχνική, όταν το εργαλείο το κρύβουν οι τρίχες...
Συγγνώμη, τί λέγαμε;
Ο Μπακαγιόκο απο τότε που έφυγε απο τη Μονακό σέρνεται όσο δεν πάει. Κανει ενα σουπερ ματς μια στο τόσο που θα δώσει ελπίδα στους οπαδούς της ομάδας του, αλλά επανέρχεται αμέσως στα ρηχά νερά.
chainsaw (06-09-22)
Σουταραμε τον παίκτη που είχε πάρει το 10..
..χαμός
chainsaw (06-09-22)
flessanto (06-09-22), giovanni#10 (06-09-22)
mankap (06-09-22)
chainsaw (06-09-22)
τι εννοειτε οτι για τον μποουλερ δεν ακουγονται τα καλυτερα? το ειδαν στις προπονησεις και το διαρρευσανε?
hang your demons
Εγώ για Μπόουλερ άκουσα από δικό μας αρδ ότι είναι επιλογή Κορμοράν. Ο καθένας λέει ότι του κατέβει και παριστάνουν και τους δημοσιογράφους. Αν και οι συγκεκριμένες "φήμες" ξέρουμε από ποια κέντρα βγαίνουν, έχουν μπουκώσει αβέρτα με τις τελευταίες μεταγραφές και πονάνε. Το πορτοκαλί έκανε ολόκληρο άρθρο και για τα πράσινα παπούτσια του Μαρσέλο που είπα εγώ χθες για χαβαλέ.
Δε φτάνει που μας φέρνει το ρεπορτάζ των άχρηστων εδώ μέσα και ανακατεύει το άπαν σύμπαν, τώρα ξεκινάει και θεματάκια για να τα πιάνουν οι αλλόθρησκοι και να μας τα φέρνουν για πληροφορίες από πολύ μέσα άλλοι ψαγμένοι που έχουμε...
![]()
Πάει στην Κούλα ο Φαν Φερτ. Ανοιχτό βιβλίο είναι οι μπαγάσηδες, παω να ψάξω το ποστ που έλεγα ότι θα πάει ο Φερνάντεζ στα μπαοκια κι ο Φέρτης στην Κούλα. Πριν από εσάς, για εσάς.
παιρνει και Σιντιμπε η Αεκ. τον θυμαμαι καλο παικτη αυτον.καλη μεταγραφη για Αεκ.
εμεις βεβαια εχουμε βρσαλικο δεξια.2 χερια 3 ποδια 1 γονατο.
hang your demons
giovanni#10 (06-09-22)
Είναι περισσότεροι αυτοί που πρέπεi να φύγουν παρά αυτοί που θα έρθουν. Οπότε ποιοι νομίζετε θα αποχωρήσουν;
Κρίστινσον----------Κούτρης-----------------Γιάννης Μασούρας------------Βρουσάι------------------Χασάν
Λειτνερ-------------------Λαλά-----------------------Αγκιμπού-----------------Ραντζέλοβιτς-------Ανδρούτσος
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
2,3,5,6 και πολύ ίσως 8. Οι υπόλοιποι όχι, για διαφόρους λόγους και κυρίως για έλλειψη σοβαρού ενδιαφέροντος. Εκτίμηση - όχι επιθυμία.
hang your demons
Έχεις και Λαλά, όμως: Ένα υπνωτικό θα το πάρεις, κάποτε...
redbaron (06-09-22)
Bookmarks