flessanto (05-09-22)
flessanto (05-09-22)
panahs7 (04-09-22)
estai (05-09-22)
Για φορ.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ειναι προβλημα ο δανεισμος του Μπακαγιοκο στη Μιλαν.Ο ιδιος θελει να παιζει αλλα δεν εξρω τι μπορει να γινει ωστε να δανειστει αλλού.Δανειο στο δανειο;Ουτε η αγροτικη τραπεζα στα 90s...Καπως ετσι θα τον παιρναμε κι εμεις ή θα τον παρουμε τελικα.Μακαρι να γινει παντως,ειναι πολυ καλος παικτης για τα δεδομενα μας κι ο Νικοβλακο λεει οτι αν καταστει δυνατη η συμφωνια,μπορει να κλεισει και εντος της εβδομαδας.
giovanni#10 (04-09-22), Oberon (04-09-22)
Δηλαδή, θα μείνει σε εμάς...
giovanni#10 (04-09-22)
Ένα αντικείμενο στο τόπο του, δεν μπορείτε να το αναπτύξετε, ε;
Πρέπει στο ίδιο θέμα με την αμυντική συνέπεια του Βαλεριάνου και τις επελάσεις του Μύγα από τα δεξιά να αναλύουμε και τον Μπακαγιόκο της Τσέλσι, που παίζει στη Μίλαν, που ούτε και εκεί ακριβώς παίζει δηλαδή...
Αν ήταν που έφταιγε ένα λάθος υπαλλήλου εκεί, στα εξωτερικά, που δεν προλάβαμε την προθεσμία, ας κλείσει τώρα... Ε;;;
Θα είναι μεγάλη αναβάθμιση αν έρθει κάποιος από τους δύο.
Καλούτσικος είναι και εκείνος ο Νόρμαν από το Ροστόφ, Βαγγέλα ψήσου.
ο πρωταθλητης γραφει οτι ειναι κλεισμενος ο Μπακαγιοκο. κριμα να μην τον εχουμε και στο Γιουροπα οπου θα πρεπει στο κεντρο να τρωμε σιδερα.
hang your demons
drizzt (05-09-22)
Ας έρθει και ας σηκωθεί στη Β φάση αν περάσουμε
Μακαρι να έρθει
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (05-09-22), flessanto (05-09-22), john syggel (05-09-22)
O Mπακαγιοκο ειναι παρκαρισμενος απο τη Μιλαν εδω και μηνες και αρνειται να αφησει το συμβολαιο. Απατεωνας τυπου Μπέιλ ακουγεται. Μακρια.
Βλεπω τον ψυχολογησατε ηδη τον παικτη και ξερετε και εκ των εσω οτι ειναι ο Φορτουνης της μιλαν.
Αυτο ειναι σκαουτινγκ
hang your demons
flessanto (05-09-22), giovanni#10 (05-09-22)
Bookmarks