Τα βαριά χαρτιά του ανοίγματος έχουν σχεδόν παροπλιστεί, είναι αλήθεια...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ούτε που θυμάμαι ποιους μπορεί να έχω ανοίξει και πότε αλλά είμαι σίγουρος πως θα πήγαν άπατοι
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
drizzt (03-09-22)
"Φίλαθλος του ποδοσφαίρου"... Ούτε οι καλλιτέχνες και οι πολιτικοί στα χρόνια του Ανδρέα που δηλώνανε "Εθνική Ελλάδας", τόσο φιρφιρίδικη εξήγηση...
Για να γίνεις φίλαθλος, από κάποια συγκεκριμένη ομάδα έχεις ξεκινήσει από κάποιο γήπεδο και όχι από όπου τύχαινε και να βλέπεις ό,τι έπεφτε μπροστά στα μάτια σου.
Ο οπαδός, ακολουθεί το σήμα και όποιον το φοράει, ό,τι και αν είναι, εκτός αν έχει κάνει κάτι που έχει προσβάλλει την ομάδα του.
Ο φίλαθλος, θα πάει στο γήπεδο, αλλά αν δει δούλεμα, το κόβει κιόλας και ξαναπάει σε καμία δεκαετία, ξέρω 'γω.
Το φιρφιρίδικη Νίκο, τι σημαίνει; Oπαδός δε σημαίνει πως με το στανιό θα πάω στο γήπεδο ή θα παρακολουθήσω τον Ονιεκούρου και ας πάθω έμφραγμα. Γιατί τα νεύρα όταν βλέπεις τον Λαλά είναι αποτέλεσμα της αγάπης για την ομάδα.
Ο οπαδός θα πάει στο γήπεδο και το ποιός θα παίξει, θα του το πούμε εμείς αύριο, γιατί χαμπάρι δεν θα έχει πάρει. Αν δεν ακούει κανέναν άλλον να αποδοκιμάζει, θα χειροκροτάει, θα πει τα τραγούδια του και θα πάει σπίτι του.
Ο φίλαθλος, αν δει ότι η ομάδα δεν παίζει, θα καθίσει να μιλήσει με κανέναν δίπλα του να δει τί πάει λάθος και αν δει ότι η ομάδα δεν προσπαθεί, δεν πηγαίνει και στο γήπεδο...
Απλοί ορισμοί είναι: Για τον οπαδό η ομάδα είναι ο σκοπός και για τον φίλαθλο, το μέσο για να παρακολουθεί ένα άθλημα.
Τόση ώρα σου απαντάω εγώ για να μη πεταχτεί κανένας άλλος και βριστείτε...
Δεν αγαπουν περισσοτερο μια ομαδα αυτοι που πανε γηπεδο,ουτε λιγοτερο αυτοι που δε θελουν να τη βλεπουν επειδη παιζουν Μπουχαλακηδες.Αναφερομαι σ'αυτους που ρωτανε(οχι στο φορουμ) "Τι τη βλεπεις την ομαδα;Αφου παμε χαλια".Δε με νοιαζει,ειναι η ομαδα μου και θελω να τη δω.Βλεπω πχ και τη Μαντσεστερ τοσα χρονια παρ'ολο που ειναι καφενειακου επιπεδου.Απλως θελω να τη βλεπω,θελω να βλεπω την ασπροκοκκινη φανελα στο χορταρι.
Δε ρωτήσαμε οπαδούς να μας πούνε...
![]()
giovanni#10 (03-09-22)
Ετσι ειναι... Οταν εχει κλεισει με ομορφο τροπο το μεταγραφικο επιτοπου ανοιχτε τοπιο να τσακωθουμε για πιο αφηρημενες εννοιες και θεωριες, τι ειναι οπαδος... τι ειναι ο ανθρωπος... Τι ειναι ζωη
Όλα είναι ατμός...
voskos_7 (03-09-22)
Και το "αγαπώ μια πιτσιρίκα" έγραψε, αλλά το έδωσε στον Σεμέδο να το ερμηνεύσει.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 03-09-22 στις 20:49
estai (03-09-22), Faithful (03-09-22), giovanni#10 (03-09-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-09-22), jonk (05-09-22)
Τελικά χωρίς τεχνικό διευθυντή, τις μεταγραφές τις έκανε ο Καραπαπάς;![]()
drizzt (03-09-22)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (03-09-22), giovanni#10 (03-09-22)
Καλησπέρα μετά από 3ημερες διακοπές.
Ρε μαλακες;;; τι μαρσελο;;;;
Από τον πιο ατεχνο αριστεροποδαρο στην ιστορία του ποδοσφαίρου πήγαμε στον πιο τεχνίτη αριστερό μπακ της δεκαετίας; wtf;
Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι αλλά μας έφτιαξε ο χοντρός.
Επίσης η υπόθεση μυρίζει χοντρά για 3-5- 2.
Στάλθηκε από το PPA-LX2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
drizzt (04-09-22), giovanni#10 (04-09-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-09-22), john syggel (04-09-22), panahs7 (04-09-22)
drizzt (04-09-22), flessanto (04-09-22), giovanni#10 (04-09-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-09-22), jonk (05-09-22)
Bookmarks