ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-09-22)
Τα ζώα μου αργά ο Αμπουμπακάρ; Το πρεσάρισμα που κάνει μπροστά δεν το κάνει κανένας. Ο τύπος στα καλά του είναι τανκ. Στα περισσότερα παιχνίδια στην Ευρώπη το στυλ του Καμαρά θες. Άλλωστε ο Κορμπεράν έχει αγαπημένο σχήμα το 3-5-2 και τώρα με τέτοια μπακ μπορεί να το παίξει και να γεμίζει το κέντρο.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-09-22)
Θα τους γεμισει και τον κωλο με κρεας τωρα![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ο μαρσελο θα θελει καποιο χρονο ο βρσαλικο δεν εχει γυρισει καν ακομα. και οταν γυρισει θα θελει επισης χρονο. θα αργησει παρα πολυ το 3-5-2. ο καμαρα δεν εχει την τεχνικη η την ταχυτητα για να παιξει εξτρεμ αυτο εννοουσα. αλλωστε δεν ειναι αυτη η θεση του. η δυναμη του ξεχωριζει.
Μην ακουω για πρεσαρισματα γιατι περσι ο νο1 σε πρεσαρισμα ηταν Ο Αγκιμπου.ο αγκιμπου φετος θα ειναι στα αζητητα.θελω να πω πασχουμε πρωτιστως σε δημιουργικοτητα και τελειωματα.
καταλαβαινω ομως πως το λες. ο κορμπεραν εχει βαλει ηδη το πρεσαρισμα ως στοιχειο στην ομαδα ο Καμαρα θα πρεσαρει δυνατα οταν θα παιζει. ισως και ο πιο σοβαρος λογος που τον πηρε στην Λιστα
hang your demons
giovanni#10 (03-09-22)
Ικανοποιημένος με το πως τελείωσε αυτή η φάση των μεταγραφών, ιδανικά όμως θα προτιμούσα -και το έχω γράψει από την αρχή- έναν εξτρέμ που να έχει γράψει συμμετοχές και αριθμούς. Πλέον όμως δεν έχει σημασία και πάμε να τους πατήσουμε ελπίζωντας πως θα βγει τουλάχιστον ένας από τους Μπόουλερ- Καμαρά- Φουέντε και να είναι γερός ο Γκάρι.
Du3lisT (03-09-22), FanisJK7 (03-09-22), giovanni#10 (03-09-22), john syggel (03-09-22), jonk (03-09-22), Oberon (03-09-22), sabar77 (03-09-22)
Ήθελα μέρες να το γράψω αλλά για τον έναν ή τον άλλον λόγο, το ξεχνούσα.
6αρια κλασσικά, μόνο σε κάτι πρωτόγονες χώρες όπως η δική μας ευδοκιμούν ακόμα.
ΑΝ προσέξατε, έστω και το λίγο διάστημα που το εφάρμοσε, όσο έπαιξε ο Κούντε και ο Προκόπης μαζί στο κέντρο, δεν φάγαμε ούτε μία αντεπίθεση, ενώ ήμασταν όλοι μπροστά. Επιπλέον, αν το ψήνει για 3-4-3, ή κάτι παρόμοιο, το καθαρό το 6άρι δεν μπορεί να βοηθήσει στο κέντρο με αποτέλεσμα η ομάδα να πιέζεται πιο εύκολα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Το μόνο ερωτηματικό, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ, είναι το τί θα γίνει αν ο Ελ Αραμπί, μείνει σε ρηχά νερά και ο Προκόπης ΙΙ για τον έναν ή τον άλλον λόγο δεν προσαρμοστεί...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (03-09-22)
drizzt (03-09-22)
Μαλακαααααα ξυονησα για κακούργημα κ αμέσως μπήκα ίντερνετ τι καυλα είναι αυτή!!!!!!!
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
jonk (03-09-22)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
flessanto (04-09-22), giovanni#10 (03-09-22), Gtakis (03-09-22), john syggel (03-09-22), jonk (03-09-22), panahs7 (03-09-22)
Καλημέρα. Τεράστια μεταγραφη από πολλές απόψεις! Όταν φέρνεις τέτοιους παίχτες θρύλους να φορέσουν την ερυθρόλευκη, νομίζω ο καθένας αντιλαμβάνεται την σημασία αυτών των μεταγραφών. Δεν είναι απλά το αγωνιστικό κομμάτι της μεταγραφής, είναι και όλα τα άλλα, τέτοιες κινήσεις μεγαλώνουν και άλλο τον σύλλογο.
Από ότι διάβασα είχε αρκετές προτάσεις από πολλά και μεγάλα πρωταθλήματα ο παίχτης και σίγουρα το ότι τον έπεισε ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο γεγονός και φυσικά είναι και μια μεταγραφή για την οποία θα έγινε μεγάλη οικονομική υπέρβαση. Στα 34 του που έρχεται είναι μια χαρά, ο Αραμπί και ο Βαλμπουενά είναι πιο μεγάλοι!
Μια χαρά λοιπόν έκλεισε η μεταγραφική μας ενίσχυση. Από δω και πέρα η ομάδα θέλει χρόνο να δουλέψει. Για το 6αρι, λογικά θα πάρουμε παίχτη, το θέμα να είναι καλά ο Εμβιλά που είναι ο βασικός μας αμυντικός χαφ για να παίζει Ευρώπη. Εν πάση περιπτώσει ο Κούντε έχει παίξει πολλά παιχνίδια σρ αυτή την θέση αν χρειαστεί. Απλά να μην ξεχνάμε ότι δεν ψάχνουμε για παίχτη που θα είναι βασικός, νομίζω θα είναι πολυτέλεια για τον Ολυμπιακό να έχει τον Εμβιλά και άλλον ένα πανάκριβο παίχτη σε αυτή την θέση, το λέω αυτό γιατί ακούστηκαν κάποιοι παίχτες με μεγάλα κασέ και προσωπικά δεν περιμένω να γίνει τέτοιου είδους μεταγραφή..
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Για μένα χρειάζεται βασικό 6αρι απλά γιατι δε θεωρώ πως αυτό που χρειάζεται στο γήπεδο από τη θέση μπορεί να το καλύψει κάποιος άλλος επαρκώς εκτός του Εμβιλά και ο γάλλος δεν είναι και νιάτο πλέον.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
drizzt (03-09-22), FanisJK7 (03-09-22), flessanto (04-09-22), giovanni#10 (03-09-22), iakov7 (03-09-22), john syggel (03-09-22), panahs7 (03-09-22), sabar77 (03-09-22)
Το μεγαλυτερο ονομα που εχει ερθει στην Ελλαδα μετα τον Ριβαλντο. Σαν οντοτητα τον πλησιαζει μονο ο Ζιλμπερτο, αλλα οπως και να το κανουμε, οι επιθετικογενεις παικτες εχουν μεγαλυτερη λαμψη. Επισης το παλμαρε του ειναι ετη φωτος ανωτερο, λογω Ρεαλ
Οαο για το αγωνιστικο, αν κανει 15-20 ματσακια στο πρωταθλημα, θα ειμαι ευχαριστημενος. Στα ευρωπαικα θα πρεπει να παιζει κατα κυριο λογο ο Ρεαμπτσιουκ. Με την τεχνικη του ο βραζιλιανος θα προσφερει λυσεις απεναντι στις κλειστες αμυνες
Oberon (03-09-22)
o Κουντε θα καλυψει την θεση στο 6. την ξερει την θεση. Στην Μαιντζ που ηταν βασικος το 2019/20 εκέι έπαιζε ειτε στο 4-5-1 ειτε στο 3-5-2 που επαιζε η Μαιντζ.. εχει τα τρεξιματα και την δυναμη να το κανει.
hang your demons
Bookmarks