Δεν ήξερα καν ότι είναι ακόμα ενεργός ποδοσφαιριστής ο Μαρσελο.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ποια λίστα, γάμα τη λίστα.
Το θέμα είναι να προλάβει να παίξει με τον Ιωνικό
giovanni#10 (02-09-22), panahs7 (02-09-22), SOAD37 (02-09-22)
Faithful (02-09-22)
Μαρσέλο στον ολυμπιακό και στα 100 κιας μην παίξει ποτέ 💦💦
jonk (02-09-22)
Ρε μαλακες 34 ειναι μια χαρά, εγώ νόμιζα έχει κλείσει 36 ξερω γω
Ο νο1 αγαπημενος μου παίχτης στη Ρεάλ ΜΑΚΡΑΝ. Και παιχταράς και καλο παιδι.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τρέχουμε τώρα ΜΑΛΑΚΕΣ. Τρέχουμε!
![]()
Με τη μπάλα που ξέρει κάνει πλάκα. ΚΙΑΝ δε μπορεί παίζεις με 3 πίσω σιγά τα ωα
Να μιλήσουμε για την αξία του Μαρσέλο είναι αστείο.
Για το πόση όρεξη έχει να παίξει αλλού μετά από τόσα χρόνια στην Ρεαλ το συζητάμε.
Και μένα ήταν απ τους αγαπημένους μου,τρελαίνομαι να τον δω με την ερυθρόλευκη για την φάση,το θέμα μου είναι μην έρθει εδώ μόνο για μπουζούκια και την Μύκονο,να δούμε και καμμια κατεβασιά.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Faithful (02-09-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-09-22)
Οι Γάλλοι λένε συμβόλαιο 1+1 με οψιον δεύτερου χρόνου δίκη μας
Sent from my iPad using Tapatalk
Άντε να βγει κι ο Καρεμπέ αύριο να πει για τελικό να κλείσουμε όμορφα.![]()
john syggel (02-09-22), mankap (02-09-22), SOAD37 (02-09-22)
Πρέπει να μιλάμε για το πιο ακριβό συμβόλαιο επί εποχής μαρινακη
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ολυμπιακός μεταγραφές: Προχωρημένες οι επαφές με Μαρσέλο, τρέχει για την προθεσμία της ευρωπαϊκής λίστας
https://www.sport24.gr/football/olympiakos-metagrafes-prochorimenes-epafes-me-marselo-trechei-gia-tin-prothesmia-tis-eyropaikis-listas.9743652.html
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
giovanni#10 (02-09-22), mankap (02-09-22)
εαν ερθει πιθανοτατα θα μιλαμε για το μεγαλυτερο ονομα που πατησε το ποδι του στην βοθρολιγκα.Εχει παρει 5-6 τσου.λου βασικος.Το μονο ανησυχητικο ειναι οτι εχει να παιξει απο τον Μαιο μπαλα να μην ειναι κανας τουρε με καμια 10+κιλα.Θελω να ειμαι αισιοδοξος ομως.
—John Lennon
Faithful (02-09-22)
Ρε σεις σοβαρά τώρα; Έρχεται αυτός ο παιχταρας;;; Έχω να νιώσω έτσι από τότε που ήρθε ο Ριβάλντο.
Κάνω ανανέωση κάθε 3 δεπτερολεπτα. Βοηθήστε
captain-cook (02-09-22), Du3lisT (02-09-22), Faithful (02-09-22), Gtakis (02-09-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-09-22), jonk (02-09-22), panahs7 (02-09-22), sabar77 (02-09-22)
Ε κι αυτος τους ξένους διαβάζει.
Το χω γράψει για το 1+1 λίγο παραπάνω
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
panahs7 (02-09-22)
Bookmarks